Moniasek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Chester jest psem przyjaźnie nastawionym do całego świata. Wychował się w domu z małym dzieckiem. Wg obecnych właścicieli to właśnie alergia dziecka jest powodem do oddania (w co raczej wierzę bo znam jego rodziców i rodzeństwo i wiem że u nich jest zawsze dużo psów i psy są kochane, zadbane i szczęśliwe). Ma dwa lata. Nie ma rodowodu. Właściciele chcą żeby trafił do dobrego domku, nie do wiecznego przebywania na zewnątrz w ogródku czy nie daj Boże przy budzie. Jak to retriever potrzebuje dużo ruchu. Jeżeli zapewni się jemu to ostatnie na pewno będzie posłusznym i grzecznym psem. Pies mieszka w Wejherowie. Kontakt do właściciela: 0-792-093-005 Czy ktoś mógłby to puścić dalej na forum fcr i retrievery? http://monia.dagmonia.com/chester.JPG Quote
Kaya Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Biedaczek ;-( Przesyłam dalej, jestem z Gdańska więc jeśli potrzebujecie pomoc mogę pomuc ;) Quote
Moniasek Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 bumerang napisał(a):czy piesek znalazł domek?? Niestety nie! Dalej szukamy :( A taki fajny psiur... Quote
bumerang Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Poogłaszaj go na 8 grupie i na innych forach oraz daj wiecej ogłoszeń na alegratce,mojpupil i kynologii, wstaw więcej zdjęc i zrob mu allegro z zastrzeżeniem co do wyboru przyszłego własciciela, napewno się uda :loveu: Piesek jest sliczny napewno znajdzie odpowiedniego właściciela:lol: Quote
bumerang Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Moniasek, czy jest jakiś odzew po ogłoszeniach??:loveu: Quote
Marta&Karmen Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 bumerang napisał(a):czy nikt nie chce Flata???:shake: Ja chcę:-(:-( robię co mogę , ale mama nie chce drugiego psa:shake: Quote
Moniasek Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 bumerang napisał(a):Co słychać u Chestera??? Ktoś z Gdańska ma przyjechac i zobaczyć psa w przyszłym tygodniu. Oby to była ta właściwa osoba :) Quote
bumerang Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 do mnie pisaly dwie osoby w sprawie czarnuszka,przekazałam informacje i telefon, czy odezwali sie do wlaścicieli?? Quote
Moniasek Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 bumerang napisał(a):do mnie pisaly dwie osoby w sprawie czarnuszka,przekazałam informacje i telefon, czy odezwali sie do wlaścicieli?? Nie wiem, w sumie odezwaly sie tylko dwie osoby. Quote
bumerang Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 trzymam kciuki za odpowiedni domek dla Chestera by jak najmniej odczul stratę rodzinki i dzieci:loveu: Daj wiadomosc co i jak. Quote
Moniasek Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='bumerang']czy cos sie zmieniło u Chestera??:loveu: Dostałam taki mail: Czesc Decyzja podjęta Czester zostaje z nami. Okazało sie ze alergia córki nie jest spowodowana psem.Cieszymy sie ze zostaje z nami zreszta nawet nie zgłosiła sie zadna osoba ktorej moglibysmy zaufac (raczej młodziez mieszkajaca z rodzicami itp.)Dzieki za wszelka pomoc Pozdrawiam Tomek Nie ukrywam, że bardzo się cieszę z takiego rozwiązania sprawy :) Quote
bumerang Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 a jak ja się cieszę - to wspaniała decyzja dla Chestera i dla państwa:multi::multi: Quote
Recommended Posts