Werka i Coco Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 słuchajcie mam 5 miesieczną suczke i nieraz podnosi nóżke przy siusianiu obok np.słupa plotu muru a tak jak na wolnej przestrzseni to kuca czy to normalne Quote
Upiór Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 moja tez tak robi... znaczy, nie wiem na ile wysoko twoja podnosi, ale moja tak normalnie, nie wiem z czym tu porownac :lol: tak notuje teren i juz :lol: np. spanielka mojej siostry nigdy nie podnosi i nigdy nie notuje terenu, nie wiem jak ona tak, jakos myslalam, ze wszystkie psy tak notują drogę, ktorą idą, a ona nie :shake: zrobi raz siusiu i juz. A moja zrobi raz siedząc, a potem biega i co jakis czas podnosząc trochę nogę sobie notuje i notuje :lol: Quote
kate8828 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Tak to normalne u suczek, jedne nie podnosza inne cały czas przy sikaniuzadzieraja łapke, mojej kolezanki suczka ze schroniska ktora przebywała od szczeniaka z psami w ogole całkiem jak pies zadziera ale wszytsko jest ok :) Quote
Visenna Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Podnosi, bo nie chce sobie obsikac..jakby mogła to by pewnie podnosila obie :) Quote
Anusia & Alutka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Suczka kolezanki tez podnosi nozke. Ale to jest totalna wariatka, potrafi np wskoczyc na kamien lub pniaczek i tam zrobic koopke :evil_lol: Quote
kate8828 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Moj york jak robi koopke to to musi byc jakies wzniesienie terenu, a juz najlepiej jak jest np. krzaczek ogrodzony siatka to na te siatkę , na pien tez i owszem ot ci goopek:diabloti: Quote
Skibka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Wydaję mi się ze to nic złego. Moja suczka czasami też podnosi nogę. Suszki mają podobnie jak samce tylko samce wysoko podnoszą a suczki niżej, dlaczego? Może się wstydzą :roll: ;) Quote
Anusia & Alutka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 PositiveThought napisał(a):pamiętam tą agentkę, była u Cię na fbl chyba, nie? :evil_lol: No byla :evil_lol: Taki Torek w wydaniu żenskim :loveu: Quote
Werka i Coco Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 hej hej jużwszystko wiem od pani z hodowli Mojej Coco dzieki wam za pomoc bez was sobie bym nie poradziła też:crazyeye: to moja Coco Quote
madziasto4 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No byla :evil_lol: Taki Torek w wydaniu żenskim :loveu: No hola hola, Torek nie załatwia się na wysokościach :eviltong: Coco super :cool2: Quote
zetka73 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 To teraz ja z podobnej beczki pytanie zadam :) kiedy i czy każdy pies podnosi łapkę ? czy jest jakas granica od kiedy to robią? Nero skończy niebawem 9 miesięcy i czasem mu sie chyba przez pomyłkę :diabloti: uda dźwignąć lekko łapke ale o podnoszeniu nie ma mowy :) Quote
danani Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mój miał dokładnie 6 miesięcy, jak pierwszy raz nieśmialo podniósł łapkę. Potem przez jakiś czas zdarzało się, że na przemian była łapka w górze lub nie. Quote
Recommended Posts