Agnieszka & Figo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No to ja też podniosę. Trzymam kciuki za odnalezienie suczki. Śliczna jest. Quote
Bzikowa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dawno nie podnoszone więc ja to zrobię. :cool1: Trzymamy kciuki za odnalezienie szelciaczki! Quote
Mudik Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 collaczki Aniu collaczki;-) Śliczna,oby to tylko zagubienir i znajdzie się a nie kradzież,tfu,tfu:angryy: Quote
Bzikowa Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Aaa, sorry , rzeczywiście, nie wiem czemu tak napisałam ;):oops: Jak w ogóle zaginęła ta sunia? Quote
Mudik Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Też jestem ciekaw,zwłaszcza,ze obiło mi się ostatnio o uszy,że (nie pamiętam czy w Polsce czy za granicą ale chyba to drugie)skradziono dwie collie z hodowli. Edit: wysikuję psy i idę wstać bo rano nie wstanę lub będę nieprzytomna. Quote
gubis Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 niestety, wczorajsze poszukiwania nie przyniosły skutku... Quote
Cockermaniaczka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Nie mozna tracic nadzieji.Trzymam bardzo mocno kciuki za odnalezienie psa:p Quote
Agnieszka & Figo Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 do góry. trzymam kciuki. zgadzam się, nie można tracić nadzieji. oby znalazła się jak najszybciej. Quote
Asti Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Podnoszę. A czy są porozwieszane ogłoszenia? Z wiadomością o nagrodzie, na kartce w jakimś oczodajnym kolorze? Bardziej rzuca się w oczy. Quote
Cockermaniaczka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Psiaku do domu,pancia czeka:p Sa zrobione ogloszenia na portalach ogloszeniowych,w pobliskich miejscowosciach,miescie?Nie mozna tracic nadzieji. Quote
gubis Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 ogłoszenia sa porozwieszane. niestety Huta Dłutowska to peryferie. w ramach możliwości powiadamialiśmy okolicznych mieszkańców, leśniczówki, fundacje, schroniska, lecznice weterynaryjne. ogłoszenia są porozklejane na większych forach tematycznych. niestety, wszytskie wieści o tym, że ktoś widział Dusię dochodzą ze sporym opóźnieniem i gdy własciciele pojawiają się na miejscu, przeszukując teren po Mayday nie ma już sladu.... Quote
Recommended Posts