Zajgo Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 hehe noo ten to ma te swoje rude uszy jak u słonia :D nie wiem po kim to odziedziczył :D może za często go tarmosze za nie>?:D Quote
alive Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witamy młodszego braciszka naszego ukochanego Ploterka :) Śliczny chłopiec :loveu: Quote
MAMA_Cosmo Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Cześć Sławciu, Witamy na blogu, Cosmus pozdrawia łapcią Zajgo, ulubionego kolegę ze zlotu. Musimy się umówić na spacer w Poznaniu. ;) Quote
Zajgo Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 hehe no cześć Asiu :) Zostaw mi wiadomość z numerem telefonu albo gg to się odezwę jak będe w poznaniu..nooo i na pewno w czarniejewie sie spotkamy co? :D Quote
MAMA_Cosmo Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Więc tak w Czerniejewie na próbach będziemy, a z wystawą się zgapiliśmy zapomnialam go zgłosić spoźnilam się o jeden dzień, teraz oddział w Poznaniu miał przerwe do jutra i nie mogłam się skontaktować, ale jutrood rana będę próbować coś załatwić. Oby się udało. Mój numer tel 606 626 822 a gg 5659986 A jak Wam poszło na wystawie w Toruniu? Quote
Zajgo Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Klaudia :-) napisał(a):jak poszło w Toruniu? Dobrze było :D .. w grupie przeciwników nie miał .. a na ringu głównym padało akurat i do tego gupi bokser go zaczepił akurat jak sędzia pzrelatywał obok..wiec lipa :mad: Quote
Maalwi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Świetne fotkim,wiedzę,że w moich okolicach mieszkasz :) Quote
Recommended Posts