Franka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 bety napisał(a):Tylko pokaz na szczęście, ale za to jaki - mmmmmiodzio. Właśnie co wróciłam z dalekiej wycieczki zagramaniczno-wystawowej, więc zapewne jeszcze w tym tygodniu (albo i nie - zobaczymy ;) ) zasypię Was fotkami różnych takich pierdułek napotkanych po drodze itp. - aż Wam się znudzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ela dzięki wielkie za wspólny wyjazd w "egzotyczne kraje" ;):evil_lol: - wycieczka była bombowa :lol::lol::lol: Pzdr No to czekamy na te fotkowe pierdulki bo natrzaskalas tego co nie miara:evil_lol: Juz zaczynam szukac nastepnej eeegzotycznej wyprawy:lol:Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Jak będziecie planowac następną wyprawę, to dajcie znać. Jeżeli będzie miejscówka dla jakiego Asiaczka, to ja chętnie... A, i wypłacalna jestem.:lol: bety - czekamy na te ...set fotek... Pzdr. Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Asiaczek']...... bety - czekamy na te ...set fotek... Pzdr. Wedle życzenia - zaczynamy fotorelację z dalekiej wystawowej wyprawy do Słowenii i Chorwacji. Fotki "przydrożne" ;) były robione przez szybę pędzącego samochodu, więc niektóre mogą być nieteges :cool1: Podróż zaczęłyśmy w piątek 13!!!!!!!!!! :diabloti: No i pech nas nie "zawiódł" bo nie zauważyłyśmy zjazdu na Wiedeń pod Brnem (ciężarówka zasłoniła nam tablicę) no i musiałyśmy szukać innej drogi :mad:. Co nam się jednak udało :evil_lol: Dwie fotki jeszcze z poranka w Polsce. A teraz krajobrazy czeskie: [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 CZECHY - cd Zamek w Mikulov AUSTRIA sławetne wiatraczki [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 architektura Wiednia tunel pod Wiedniem Dunaj gdzieś w Austrii :evil_lol: cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Tą chałupkę z bajecznym ogrodem wyczaiłyśmy w zeszłym roku jak jechałyśmy na wystawę do Zagrzebia - po roku czasu stan "ogródeczka" wciąż idealny :cool3: SŁOWENIA Słowenia przywitała nas chmurami i deszczem i taka pogoda towarzyszyła nam już do końca podróży :shake: [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Nowoczesny wehikuł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bardzo popularny w Słowenii :cool3: cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 CHORWACJA Wjazd do kompleksu hotelowego w którym się "zadekowałyśmy" ;) [SIZE=2] Mapa całego terenu Nasza kwatera dowodzenia na piętrze w samym środku (widać drzwi) :cool3: Pokój i wygłodniała Vivi ;) + nasze graty cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Luksusowe (hi hi akurat) łóżeczko nr 2 Kuchnia Najważniejsze pomieszczenie :evil_lol: (chyba nie muszę pisać jakie ha ha ha) - po prawej niewidoczna wanna + prysznic. Benia na tarasie [SIZE=2] Najedzone i zmęczone po podróży dziewczyny [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A następnego dnia znowu w drogę - na wystawę do Portoroz poranek w Chorwacji [SIZE=2] w dali widać pas startowy dla małych samolotów cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Granica chorwacko - słoweńska i znowu w Słowenii [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 kotwica Tego samego dnia zaliczyłyśmy jeszcze nocną wystawę w Umagu (Chorwacja), a następnego znowu w Portoroz (Słowenia). Przez granicę chorwacko - słoweńską w sumie skakałyśmy 6 razy. Na wystawie w Umagu fotek nie dało się robić (jedyna fotka stamtąd to nieco wyblaknięta tęcza na parkingu) [SIZE=2] Za to mam co nieco różnych ras z obu dni w Portoroz, więc je od razu wlepię (łącznie). cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [SIZE=2] [SIZE=2] to tyle fotek wystawowych cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A tak wyglądał teren kompleksu hotelowego widok z balkonu :p wszędobylskie oleandry pinie i inne drzewka na wybiegu dla psów cdn Quote
bety Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 ciąg dalszy olbrzymiego i bardzo zielonego wybiegu dla piesków takie cosik - wszędzie tego było pełno - odurzało swym zapachem - trochę mi to przypominało lawendę ale pewności nie mam :roll: już przekwitnięta monstrualna juka ogrodowa palmy cdn Quote
Franka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A gdzie te piekne palmy :mad: -czekam na nie niecierpliwie:lol: Pzdr. Ooooooooo sa spoznilam sie z wpisem Quote
Recommended Posts