Jump to content
Dogomania

Dwie amerykanki Gabcia i Inarcia + moja wesoła twórczość przyrodnicza :))

Recommended Posts

Posted

[quote name='jamnicze']......i od razu wychodzą charakterki (a może i wiek :evil_lol:) http://img80.imageshack.us/img80/1898/obieml8.jpg

Wylazło trochę tego i trochę owego ;):evil_lol:

[quote name='Asiaczek']A kto tak pieknie zagrabił i czyje to stópki sa widoczne...?;-)
http://img147.imageshack.us/img147/104/brudasek1ka2.jpg

Winowajca od stópek - jak widać został przyłapany na gorącym uczynku. :cool3: Dobrze, że jeszcze na grządce nic nie było posiane - choć i już odstawiła nam numer z galopem po świeżo wyrośniętej marchewce :mad:. No i teraz mamy dziury w rządku o szerokości Inarciowej łapki :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Moja ukochana hoya-śmierdziuszek!
http://img527.imageshack.us/img527/5185/kwiatax7.jpg

Ten śmierdziuszek :evil_lol: już przekwitł, ale teraz zakwitł u mnie drugi - stefanotis. Na całe szczęście stoi nie w tym pokoju gdzie śpię - hi hi hi :p

Pzdr

Posted

Witajcie dziewczynki!

Newsy mówicie - no to tak byłyśmy dzisiaj na zdjęciu szwów, których wet nie mógł znaleźć (hi hi hi) - tak się rozpuściły że prawie nic z nich nie zostało.
Gabi jest wielce obrażona na lecznicę i jak wchodzi do wnętrza to udaje, że chodzić nie może i wogóle jest strasznie przemęczona :evil_lol:. A kilka metrów przed lecznicą to rozrabiała - podskakiwała i łapała nas za ręce :cool3: - ciekawe no nie :roll:
W samej lecznicy to stara się zamienić w coś niewidzialnego :p - tzn. siada i nie rusza się, tylko spogląda spode łba jakby chciała powiedzieć wetowi "spadaj mnie tu nie ma" :evil_lol:
A tak wogóle to humorek dopisuje, apetycik ma jeszcze większy no i kombinuje jak tu wykoszystać status "chorego pieska" żeby wszyscy się nad nią rozczulali :cool3:
Czyli ogólnie rzecz biorąc - nie jest źle (odpukać w niemalowane drzewo :wallbash: ;)).

A ja w sobotę byłam na pikniku lotniczym, słońce mnie lekko przypiekło, obfociłam se maszyny latające (znowu eksperymentowałam z moim aparacikiem). No i jak chcecie to mogę kilka samolocików tutaj wciepnąć.

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Że też chciało Ci się jechac do Góraszki... Podejrzewam, że tam było jeszcze gorzej niż na wystawie w np. Gorzowie...nie cziwota, że się spiekłaś.
Pzdr.

U mnie bycie w Góraszce to już dwunastoletnia tradycja :p. Upał był niemiłosierny :razz:, tylko że ja tam miałam jeszcze nieźle bo mogłam se stanąć w cieniu hangaru, tylko że wtedy nijak fotek bym nie porobiła. No i mnie przypiekło trochę (ale tylko trochę) przy foceniu, ale współczuję ludziom po drugiej stronie lotniska - tam to była patelnia i praktycznie zero możliwości schowania się do cienia :roll:
Pzdr

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Bety fotki kapitalne :D a dziewczyny też wzięłaś, żeby po oglądały ?? bo samolociki pierwsza klasa ...

Dzięks :lol:
Dziewczyny zostały w domu - taki upał + ich futro to masakra, poza tym Gabi jeszcze nie nadaje się na takie wyprawy (mimo wszystko). A tak to dla moich ciapków samoloty to żadna atrakcja ;) - mamy działkę przy lotnisky (Aeroklubie).
Na pikniku widziałam kilka psów i widać było że ani atmosfera ani pogoda im nie pasuje.
Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
A skąd się wzięła ta 12-letnia tradycja?
Pzdr.

A zupełnie przypadkowo - mój tata zaczął pomagać przy organizacji tych pikników i tak jakoś samo z siebie wyszło, że jestem tam gościem co roku. Przy okazji liznęłam trochę historii lotnictwa i napatrzyłam się na różne dziwniaste maszyny latające i te nowoczesne i te z zamierzchłych czasów.
Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']No tak. Teraz wsio jasne.
Masz po prostu "układy"...;)
Pzdr.

Oczywista oczywistość :cool3:
Jak to się mówi "na układy nie ma rady" - hi hi hi, dlatego ja z wyboru smażę się na słońcu piknikowym a nie z musu (jak reszta publiczności :eviltong:)
Pzdr

Posted

jamnicze napisał(a):
Bardzo ładne lotnicze foty :)
Mam nadzieję, że ten z dymkiem to tylko tak na pokaz ?

Tylko pokaz na szczęście, ale za to jaki - mmmmmiodzio.

Właśnie co wróciłam z dalekiej wycieczki zagramaniczno-wystawowej, więc zapewne jeszcze w tym tygodniu (albo i nie - zobaczymy ;) ) zasypię Was fotkami różnych takich pierdułek napotkanych po drodze itp. - aż Wam się znudzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ela dzięki wielkie za wspólny wyjazd w "egzotyczne kraje" ;):evil_lol: - wycieczka była bombowa :lol::lol::lol:

Pzdr