akucha Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 On pewnie z tych, które swoje musza odczekać, ale jak już znajdą, to ten najlepszy dom. Tego Maślaczkowi życzę, bo to niezwykle urodziwy piesek jest :lol: W górę maleńki! Quote
ponka1 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Maślak jest w widocznym boksie, każdy może go dostrzec, żeby tylko ludzi szczekaniem nie odstraszał. Quote
Izabela.S Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Maslaka na prezentacje trzeba wyciagac z boksu bo inaczej dziaboli :roll: i odstrasza potencjalnych chetnych. Malo osob cos tu zaglada, nie dam rady go sama zareklamowac bo czesto mnie nie ma :( Dziekuje wszystkim fanom Maslaczka za podbijanie watku :) Quote
ponka1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Piesku,wyjdz no z budy i poproś pięknie,na pewno ktoś się wzruszy i .....:razz: Quote
ponka1 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 To już nikt Maślaczku do ciebie nie zagląda ?? :shake: Quote
Wola Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ja cicho obserwuję ale cóż z tego... domek tu powinien zajrzeć. Quote
ponka1 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Powinien, ale chyba tu na razie sami swoi, musi być wątek z przodu, żeby ktoś zainteresował się / jako nowe posty /. Quote
ponka1 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Maślak nie chowaj się w budzie, czas na spacer, w górę ! Quote
wilczyca Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 ooojj dawno u ciebie Maślaczku nie byłam, myślałam że będzie napisane że masz już domek a tu nic :shake: dalej w schronisku :shake:. Ale jak wakacje się skończą to napewno domek się znajdzie ;) Quote
ponka1 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Musi przed zimą do domu pójść, to nie pies do budy na mrozy. Maślak potrzebuje wygodne legowisko- może być fotel w pokoju. Kto dysponuje takim ??? Quote
Wola Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 mój fotel już okupywany przez kota... Szukamy domu z wolnym fotelem. Quote
wilczyca Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 mój fotel jest stale okupowany jeden pies,drugi pies mój men a na końcu ja - jak uda mi się wypatrzeć że jest fotel wolny :evil_lol: Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Można rozwiązać sprawę kupując zestaw wypoczynkowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ponka1 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No to już.. i przyjeżdżać po Maślaczka, to zestaw wypoczynkowy oceni :razz: Quote
Talcott Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Wypróbuje czy wygodny i dobrze wykonany:lol: Quote
Izabela.S Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Maslak chyba czeka az mi sie trafi wygrana w lotto i ten obiecany dom nad jeziorem ;) Z nowych wiesci o Maslaczku... Jest juz psem ekipy Ciapkowa, nie musi czekac na mnie az przyjde do pracy i pobiegniemy na spacer. Chlopacy wypuszczaja go raniutko z kojca i ten biega uchachany po calym terenie. Pozniej wpada do socjalnego na kawe i sniadanko a o 11.00 dlugi spacer po lesie. Tylko kiedy ide do domu, jego uszy sa jeszcze dluzsze i te smutne psie oczy... Quote
Wola Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 zdarzyło mi się ostatnio widzieć Maślaka biegającego po terenie schroniska a potem na spacerze ;) to taki fajny psiak powinna tu być po niego kolejka a wszyscy pozostali (w tym ja) to tylko pozazdrościć mogą :lol: Quote
Recommended Posts