Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia jest jednym ze z szóstki szczeniaków ze Siewierza z tego wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105754

wszystkie szczeniaki znalazły dom
Ona także...

Miałam 3 miesiące i nazywałam się Lesia:

Niestety,
teraz po 2 miesiącach sunia znowu szuka domu.
Powód - goni koty :cool1:

Sonia - niespełna półroczna suczka raczej tym kotom nie zrobiłaby krzywdy. To jest gonienia na zasadzie - coś ucieka, trzeba gonić. W domu nic się nie dzieje - nie zauważa kotów.
Ale niestety - razem ze swoim Panem przegrała bitwę o dom z Panią i jej dwoma kotami.

Sonia jest niedużym psiakiem - takim ok. 7-8 kg i dużo większa chyba już nie urośnie. Jest żywiołowa, energiczna i bardzo bystra. Uwielbia aportować, lubi inne psy, kocha ludzi.
Jest odrobaczona i posiada komplet szczepień.

Sprawa PILNA - sunia na razie oczekuje na nowych właścicieli w dotychczasowym domu, ale okupione jest to "cichymi dniami małżeńskimi". Każdego dnia może się okazać, że to jej ostatnie dni i musi opuścić dom.
Co wtedy???

Na razie sunia nie ma żadnych traum.
Jest wesołym psiakiem bez złej przeszłości.

Sonia:

Posted

agusiazet napisał(a):
Śliczna, gdzie ją ogłosiłaś?

Jeszcze nigdzie :cool1: dopiero wróciłam po sesji zdjęciowej.
Zrobię jej allegro i alegratkę. Ale bardzo proszę o ogłoszenia wszędzie gdzie ktoś ma możliwość.
Telefon do mnie: 602-422-576

Posted

holendrer...same zwrotki... mi zwracają HUBeRTA dziadka z Żywca... ech...wyślę dziś foty to Magdy do Kundla

Posted

agusiazet napisał(a):
Ktoś szuka w dam dom onkowatego psa, młodego. Wg mnie Sonia jest onkopodobna, czy można ją tam wkleić?

Sonia jest mała - to może 1/3 ON :roll: Łepkiem sięga do kolana. Waży, góra 8 kg. Drobniutka. Jeżeli już to ON-ek w rozmiarze mini :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

Sonia pojechała do nowego domu. Mam nadzieję, że tym razem dożyje w nim późnej starości. Tak jak poprzednia sunia tych Pań.

AgaG - dziękuję, że nie zapomniałaś o małej :loveu:
i podziękuj Pani Doktor Małgosi :loveu:
no i wiesz, miej ją na oku, bo to teraz Twoja sąsiadka :cool3:

Nowe Panie już zaliczyły wizytę u Pani Doktor (kleszcze!!!) i po drodze miały zakupić worek zabawek. Znają wszystkie "wady" Sonieczki (te wady to po prostu szczenięctwo) a zalety to widziały same :p

Posted

mIAłAM SAJGON OBOWIAZKóW, ALE WYBIERAM SIę TAM W ODWIEDZINY