Camara Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Sonia jest jednym ze z szóstki szczeniaków ze Siewierza z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105754 wszystkie szczeniaki znalazły dom Ona także... Miałam 3 miesiące i nazywałam się Lesia: Niestety, teraz po 2 miesiącach sunia znowu szuka domu. Powód - goni koty :cool1: Sonia - niespełna półroczna suczka raczej tym kotom nie zrobiłaby krzywdy. To jest gonienia na zasadzie - coś ucieka, trzeba gonić. W domu nic się nie dzieje - nie zauważa kotów. Ale niestety - razem ze swoim Panem przegrała bitwę o dom z Panią i jej dwoma kotami. Sonia jest niedużym psiakiem - takim ok. 7-8 kg i dużo większa chyba już nie urośnie. Jest żywiołowa, energiczna i bardzo bystra. Uwielbia aportować, lubi inne psy, kocha ludzi. Jest odrobaczona i posiada komplet szczepień. Sprawa PILNA - sunia na razie oczekuje na nowych właścicieli w dotychczasowym domu, ale okupione jest to "cichymi dniami małżeńskimi". Każdego dnia może się okazać, że to jej ostatnie dni i musi opuścić dom. Co wtedy??? Na razie sunia nie ma żadnych traum. Jest wesołym psiakiem bez złej przeszłości. Sonia: Quote
Camara Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 agusiazet napisał(a):Śliczna, gdzie ją ogłosiłaś? Jeszcze nigdzie :cool1: dopiero wróciłam po sesji zdjęciowej. Zrobię jej allegro i alegratkę. Ale bardzo proszę o ogłoszenia wszędzie gdzie ktoś ma możliwość. Telefon do mnie: 602-422-576 Quote
Camara Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 żadnego zainteresowania śliczną miniONeczką :roll: a mała ma tak niewiele czasu... :shake: Quote
agusiazet Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Ktoś szuka w dam dom onkowatego psa, młodego. Wg mnie Sonia jest onkopodobna, czy można ją tam wkleić? Quote
AgaG Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 holendrer...same zwrotki... mi zwracają HUBeRTA dziadka z Żywca... ech...wyślę dziś foty to Magdy do Kundla Quote
Camara Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 agusiazet napisał(a):Ktoś szuka w dam dom onkowatego psa, młodego. Wg mnie Sonia jest onkopodobna, czy można ją tam wkleić? Sonia jest mała - to może 1/3 ON :roll: Łepkiem sięga do kolana. Waży, góra 8 kg. Drobniutka. Jeżeli już to ON-ek w rozmiarze mini :cool3: Quote
Camara Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Sonia pojechała do nowego domu. Mam nadzieję, że tym razem dożyje w nim późnej starości. Tak jak poprzednia sunia tych Pań. AgaG - dziękuję, że nie zapomniałaś o małej :loveu: i podziękuj Pani Doktor Małgosi :loveu: no i wiesz, miej ją na oku, bo to teraz Twoja sąsiadka :cool3: Nowe Panie już zaliczyły wizytę u Pani Doktor (kleszcze!!!) i po drodze miały zakupić worek zabawek. Znają wszystkie "wady" Sonieczki (te wady to po prostu szczenięctwo) a zalety to widziały same :p Quote
nika28 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 No to supppper!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
AgaG Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 mIAłAM SAJGON OBOWIAZKóW, ALE WYBIERAM SIę TAM W ODWIEDZINY Quote
Recommended Posts