Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, ja sie może mylę, ale czy małe nie były dziś u weta? Skoro dziś zostały odpchlone i odrobaczone, to nie będą jutro miały się lepiej?

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko rozchodzi sié o té obdukcjé. LadySwallow, nie musisz wlasciwie isc do weta, jesli odbukcjé dostaniemy od weta w Zamosciu, który dzis widzial sunie.

Romek- zamosc- to byl wet niezalezny, poza schronem rozumiem?
Taki wet moze napisac nawet po wizycie w jakim stanie byly pieski- zachudzone, odwodnione, zarobaczone etc. To jest bardzo wazny dowód w sprawie, którá prowadzimy przeciwko tej mordowni.

Posted

DZiewczyny z Zamoscia, czy wiecie od kiedy szczeniaki przebywaly w schronie?

I w jakim sá wieku, bo na wátku Belli i soni, Jogi pisze ze wziéla 2 sunie: 5 mies. ruda i 3 mies. czarná, tylko która byla z miotu pozostalych 6 siostr?

Posted

Dziewczyny, niestety ja przynajmniej do weekendu odpadam jako dt - pisałam już do Magik. Powód - zdrowie, a raczej kłopoty z nim. Nie chce, zeby sie okazalo, ze psiak nagle w lublinie zostanie bez opieki, gdy ja sie bede hospitalizowac. Przykro mi :-(

Posted

ARKA napisał(a):
PO CO komkolowiek dawalas nadzieje, PO CO???JESTES wogole ODPOWIEDZIALNA za swoje slowa????????????
myśle , że zycie czasem płata figle , tymczasów na chwile obecna starczy!!!

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dziewczyny, niestety ja przynajmniej do weekendu odpadam jako dt - pisałam już do Magik. Powód - zdrowie, a raczej kłopoty z nim. Nie chce, zeby sie okazalo, ze psiak nagle w lublinie zostanie bez opieki, gdy ja sie bede hospitalizowac. Przykro mi :-(

PO CO komukolowiek dawalas nadzieje, PO CO???JESTES wogole ODPOWIEDZIALNA za swoje slowa????????????

Posted

I w jakim sá wieku, bo na wátku Belli i soni, Jogi pisze ze wziéla 2 sunie: 5 mies. ruda i 3 mies. czarná, tylko która byla z miotu pozostalych 6 siostr?

Z miotu jest młodsza, czarna.

Posted

Nareszcie udało mi się wejść i zalogować :mad:

Pisałam już Emilii , że mam na koncie 700zł na szczeniaki :multi:

To nic nie szkodzi , że jeden został bez DT . Może przyjechać do mnie , i albo dogadam sie z Patryską i ją podrzucę do niej , albo bedzie u mnie . Zależy , czy będe miała jak dojechac do Patryski :cool3:.

Posted

Bianka, dziéki za tego jednego malucha extra tez. No i przekaz podziékowania darczyniom za kasé, którá wyslaly. Ja wczesniej deklarowalam sie i nadal podtrzymujé, bo sami nie wiemy jeszcze, co przed kazdym szczeniakiem stoi.

Jogi, daj nam znac, jak Aisha dzis sié czuje.

Posted

Jeśli o mnie chodzi , to mnie pasuje każdy termin .Napiszcie w końcu , ile i komu mam przelać , coby w porę doszło :roll:
Może całość Halbinie , bo Ona jest " w środku " trasy .