Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od rana wydzwania do mnie starszy pan z centrum miasta . Jest inwalida 1 grupy , samotny . Odszedł jego wieloletni przyjaciel . Pan błaga mnie o sunię . Twierdzi , że sobie poradzi , że zdaje sobie sprawę że to szczeniak . :cool1:
Ja oczywiście jestem innego zdania . Z jednej strony miała bym już spokój i mogła wyjechać . Z drugiej ....................:shake:
Zadzwoniłam do ULV z prosba o pomoc , wizytę u Pana i obiektywne stwierdzenie faktów . Może uda się namówić Pana na jakieś starsze psie ze schronu . Takie coby razem żyli i umarli . . :roll:

Posted

Ludzie odchodzą w różnym wieku... a starsi w różnej kondycji są...

dziś zmarła córeczka mojej koleżanki... białaczka... czekała na przeszczep... planowaliśmy akcję krwiodawczą dla niej za tydzień...
16 czerwca obchodziłaby 2-gie urodzinki... :-(

Posted

emilia2280 napisał(a):

Wiadomo cos czy ten pan dostal psiaczka? I co ze zwierzyncem Bianki podczas jej nieobecnosci? Komu zostaly malenstwa w spadku?

przecież Bianka nikomu ich nie zostawi!
a inwalida 1 grupy szczenięcia nie dostanie-to jasne.
bardzo mądrze, że doradziłaś panu pieska starszego statecznego Bianka:thumbs:

Posted

halbina napisał(a):
jak z ich ogłoszeniami... :roll:

Jest w wyborczej i ma Allegro po szczypawie Patryski . Jest chętna osoba , ale obawiam sie , że nie dostanie suni . Czekam dalej .

Posted

widzę,że jadalnię psiaki mają na ganku,pewnie w chałupie będzie czyśćiej :eviltong: i mnie roboty dla Bianki.
A Fryciasta aż zaciera łapy z radości jak będzie mogła dopaść te michy :evil_lol:

Posted

Poker napisał(a):
widzę,że jadalnię psiaki mają na ganku,pewnie w chałupie będzie czyśćiej :eviltong: i mnie roboty dla Bianki.
A Fryciasta aż zaciera łapy z radości jak będzie mogła dopaść te michy :evil_lol:

U mnie michy i legowiska stoją wszędzie :roll:Właśnie czekam na dostawę karmy i nowych legowisk , bo już zezarli :cool3: Dobrze , ze misek nie niszczą . Kocyki stale dokupuję . Na szczęście takie polarowskie sa po 10 zł , to idzie wytrzymac . Co ciekawe , tylko Frytka , Kropka i Kobi niczego nie demolują . Reszta to korniki :cool1: