Poker Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 BIANKA1 napisał(a):Kiedy , bo do mnie nic nie doszło :shake: wczoraj na gg Quote
patryska Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 trzymamy kciuki za znalezienie małej szybko dobrego domku:)Bianko mogę prosić o przesłanie wzoru umowy adopcyjnej takiej ja Ty podpisujesz?do mojego TZta dzwonił pan w sprawie szczypawki, ale słysząc o sterylce i o umowie delikatnie mówiąć wzburzył się:shake: Quote
BIANKA1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Poker napisał(a):wczoraj na gg Sprawdzałam , nie ma :cool1: patryska napisał(a):trzymamy kciuki za znalezienie małej szybko dobrego domku:)Bianko mogę prosić o przesłanie wzoru umowy adopcyjnej takiej ja Ty podpisujesz?do mojego TZta dzwonił pan w sprawie szczypawki, ale słysząc o sterylce i o umowie delikatnie mówiąć wzburzył się:shake: Jak znajdę Twojego maila :cool3: Quote
Poker Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja (5-06-2008 12:29) witam,suni nie mogę wziąć, mam jeszcze Bellę,a niedługo Irysek podrzuci mi jeszcze Tobisia. Ja (5-06-2008 12:30) Może Pani podać numer mojego telefonu,ale i tak potzrebny będzie mi kontakt z Panią.Jak to zrobić? Quote
halbina Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 leżąca Maggie ma już domek... dostałąm sms od sąsiadki jej pańcia: "To oczywiste, że będą fotki i wieści o Maggie! To Pani ją uratowała. Jest Pani wielkim człowiekiem, że ma Pani serce dla zwierząt! Psina wtuliła się w małego, a on płakał ze szczęścia. Cieszę się, że pies ma dom i mały szczęśliwy!" Jakoś się rozczuliłam... :oops: zajączek Figgi... potrzebuje swojego człowieka, by się wtulać w niego! więcej info i wieści na naszym wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10268860#post10268860 Quote
BIANKA1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Poker napisał(a):Ja (5-06-2008 12:29) witam,suni nie mogę wziąć, mam jeszcze Bellę,a niedługo Irysek podrzuci mi jeszcze Tobisia. Ja (5-06-2008 12:30) Może Pani podać numer mojego telefonu,ale i tak potzrebny będzie mi kontakt z Panią.Jak to zrobić? Nie mam takiej wiadomości :shake: Nie mam odpowiedzi , ani innej wiadomości z 5 :cool1: Za 2 dni powinni mi już włączyć telefon .Jakoś przebiduje . Quote
Poker Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 do mnie też czasem wiadomości na gg nie dochodzą ,nie wiem dlaczego :crazyeye: Quote
BIANKA1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Patrzcie jakiego kuszącego maila dostałam :megagrin: dziendobry. Czy ogłoszenie jest nadal aktualne? Ja jestem zainteresowana suczką jakiego kolwiek koloru. (Nie jestem pelnoletnia) chcialabym przygarnac suczke jutro (niedziela 8czerwiec). Moglabym ja wziąsc gdzies w rynku, albo w miejscu do ktorego dojerzdzaja autobusy badz tramwaje. Z niecierpliwie czekam na odpowiedz i z gory bardzo dziękuje. Quote
halbina Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to w drogę... tramwajem! Quote
AMIGA Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Patrzcie jakiego kuszącego maila dostałam :megagrin: dziendobry. Czy ogłoszenie jest nadal aktualne? Ja jestem zainteresowana suczką jakiego kolwiek koloru. (Nie jestem pelnoletnia) chcialabym przygarnac suczke jutro (niedziela 8czerwiec). Moglabym ja wziąsc gdzies w rynku, albo w miejscu do ktorego dojerzdzaja autobusy badz tramwaje. Z niecierpliwie czekam na odpowiedz i z gory bardzo dziękuje.:wallbash::wallbash::wallbash: Quote
Tola Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Patrzcie jakiego kuszącego maila dostałam :megagrin: dziendobry. Czy ogłoszenie jest nadal aktualne? Ja jestem zainteresowana suczką jakiego kolwiek koloru. (Nie jestem pelnoletnia) chcialabym przygarnac suczke jutro (niedziela 8czerwiec). Moglabym ja wziąsc gdzies w rynku, albo w miejscu do ktorego dojerzdzaja autobusy badz tramwaje. Z niecierpliwie czekam na odpowiedz i z gory bardzo dziękuje. Ale numer:megagrin::megagrin::megagrin: Ludzie to mają pomysły. Quote
Terhenetar Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Patrzcie jakiego kuszącego maila dostałam :megagrin: dziendobry. Czy ogłoszenie jest nadal aktualne? Ja jestem zainteresowana suczką jakiego kolwiek koloru. (Nie jestem pelnoletnia) chcialabym przygarnac suczke jutro (niedziela 8czerwiec). Moglabym ja wziąsc gdzies w rynku, albo w miejscu do ktorego dojerzdzaja autobusy badz tramwaje. Z niecierpliwie czekam na odpowiedz i z gory bardzo dziękuje. zapomniała dodać "najlepiej ekspresem"! Quote
Czaka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Też miałam kiedyś podobną wiadomość w sprawie "małych zadrzątek" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
patryska Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 i jak adopcja? udała się? :evil_lol: co tam u małej piranioszki?grzeczniejsza bez siostry? Quote
BIANKA1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 patryska napisał(a):i jak adopcja? udała się? :evil_lol: co tam u małej piranioszki?grzeczniejsza bez siostry? Gdzie tam grzeczniejsza :roll: Jak wpadają z Mikim z podwórka , to wszystkie psy patrzą gdzie wiać :evil_lol: A ile od nich zarobi to jej :cool3: Jedynie na spacer do ogrodu chodzi grzecznie przy nodze . Za to w trawie szaleje . Potrafi robić salta :evil_lol: Jeszcze nie miałam takiego szczeniaka . Quote
patryska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 he he :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyjątkowe te nasze tymczasowiczki :eviltong: :loveu: Quote
patryska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 aaa dostałam maila w sprawie małej, pani pytała czy dalej aktualne, pisze aż z Warszawy, odpisałam, żeby wybrała sie do schroniska, podziękowała za radę i na pewno skorzysta...w razie czego mam maila, ale trzeba byłoby wszystko sprawdzić. Quote
halbina Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Patrysko, w Warszawie są maluchy do wziecia od zaraz, daj ten adres e-mail dziewczynom z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112332 Quote
patryska Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='halbina']Patrysko, w Warszawie są maluchy do wziecia od zaraz, daj ten adres e-mail dziewczynom z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112332 Halbino przesłałam już Tobie na gg, ale osoba do sprawdzenia... Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Odblokowali mi telefon . Teraz musze odnowic ogłoszenie . ALLEGRO pewnie dawno się skończyło . Pirania szaleje . Quote
agusiazet Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Bianko, czy Ty czasem nie chcesz ciężarnej bezdomnej suczki, którą czeka schron w Zamościu? Quote
patryska Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 agusiazet napisał(a):Bianko, czy Ty czasem nie chcesz ciężarnej bezdomnej suczki, którą czeka schron w Zamościu? o tym samym pomyślałam ... Quote
BIANKA1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ludzie , ja mam 7 psów :-( Miki dopiero wrócił od fryzjera , Kobi jeszcze tam jest . Mam 4 kociaki na smoczku i jutro wyjeżdżam :shake: Quote
Recommended Posts