Tola Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Bianka milczy, pewnie piranie nieżle rozrabiają:evil_lol: Quote
patryska Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=6hvRg8o1748 to z tego schronu są małe? Quote
emilia2280 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 BIANKA1 napisał(a):Piranie zaszczepione :lol: grzeczne chociaz byly czy plakaly? Quote
halbina Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 BIANKA1 napisał(a):Książeczki nie doszły . Wyrobiłam im nowe . przepraszam, ale adres Ani przekazałam... :roll: :oops: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nie zjadły , nie płakały . Teraz piszczą bo chcą na podwórko , a ja nie mam czasu ich pilnować . Quote
patryska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 założyłam swojej szczypawce profil na naszej klasie w formie ogłoszenia, czy mogę dodać zdjęcia pozostałych hienek i podać namary na Was Bianko i Halbino?ludzie piszą, pytają ...jeżeli nie adoptują to może chociaż zobaczą, że można w taki sposób też pomagać.Co Wy na to? Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 patryska napisał(a):założyłam swojej szczypawce profil na naszej klasie w formie ogłoszenia, czy mogę dodać zdjęcia pozostałych hienek i podać namary na Was Bianko i Halbino?ludzie piszą, pytają ...jeżeli nie adoptują to może chociaż zobaczą, że można w taki sposób też pomagać.Co Wy na to? Ja jestem za :lol: Zrobiłam około 20 zdjęć i tylko te 3 nadawały się do wklejenia :roll: Ja za nimi nawet wzrokiem nie nadążam :cool3: Quote
patryska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ja jestem za :lol: Zrobiłam około 20 zdjęć i tylko te 3 nadawały się do wklejenia :roll: Ja za nimi nawet wzrokiem nie nadążam :cool3: oki;) jak znajdę chwilę czasu to powstawiam resztę siostrzyczek z Wrocka i podam link a na odp.Halbiny poczekam:) Bianko bo one są szybsze od światła, my tez mamy baaardzo dużo zdjęć małej...np.ogonka...łapki...:evil_lol: a ja tak sobię marzę,żeby srajdki znalazły domek naprawdę super i już je widzę w agility z taka energią i intelegiencją...miodzio:loveu: Quote
patryska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 już wstawiłam biankowe tymczasowiczki, jak coś przekręciłam to proszę pisać, poprawię:eviltong:zdjęć dodałam narazie tylko tyle, bo musze powiększyć miejsce czy jaoś tak a to później, czasu brak...aaa pożyczyłam sobie tekst:diabloti:z allegro Bianki...Halbiny szczenoiry też dodam jeżeli będzie chciała:)) http://nasza-klasa.pl/profile/14249577 Quote
patryska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 małe pewnie śpią ?, nie nadążam za moją szczypawką ...losie...skąd to się wzięło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 jakie to są piranie :shake:,to są DIABŁY TASMAŃSKIE we własnej skórze :evil_lol: Quote
Tola Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To super:lol: Trzymamy :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jest szansa na dobry domek w Jelczu -Laskowicach . To bardzo blisko mnie .:cool3: Mają przyjechać . Odeszła im dobermanka :roll: Bardzo mili ludzie .Trzymajcie kciuki :lol: Quote
BIANKA1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mniejsza , spokojniejsza pirania pojechała do nowego domku . Będzie mieszkać w domku z ogródkiem . 4 dzieci , najmłodsze 13 lat Reszta dzieci dorosła . Państwo znali historię zamojskiego schroniska . Komu przesłac foto umowy adopcyjnej ? Quote
Tola Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To gratulacje, jedna pirania mniej:diabloti: Niech sie pannicy szczęsci w nowym domku:loveu: Quote
patryska Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 HURRRRRRRRRRRRA!!! ale super i dzieci już starsze także mała nie będzie miała kogo męczyć :evil_lol: bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts