Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

założyłam swojej szczypawce profil na naszej klasie w formie ogłoszenia, czy mogę dodać zdjęcia pozostałych hienek i podać namary na Was Bianko i Halbino?ludzie piszą, pytają ...jeżeli nie adoptują to może chociaż zobaczą, że można w taki sposób też pomagać.Co Wy na to?

Posted

patryska napisał(a):
założyłam swojej szczypawce profil na naszej klasie w formie ogłoszenia, czy mogę dodać zdjęcia pozostałych hienek i podać namary na Was Bianko i Halbino?ludzie piszą, pytają ...jeżeli nie adoptują to może chociaż zobaczą, że można w taki sposób też pomagać.Co Wy na to?

Ja jestem za :lol:
Zrobiłam około 20 zdjęć i tylko te 3 nadawały się do wklejenia :roll: Ja za nimi nawet wzrokiem nie nadążam :cool3:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ja jestem za :lol:
Zrobiłam około 20 zdjęć i tylko te 3 nadawały się do wklejenia :roll: Ja za nimi nawet wzrokiem nie nadążam :cool3:

oki;) jak znajdę chwilę czasu to powstawiam resztę siostrzyczek z Wrocka i podam link a na odp.Halbiny poczekam:)

Bianko bo one są szybsze od światła, my tez mamy baaardzo dużo zdjęć małej...np.ogonka...łapki...:evil_lol:
a ja tak sobię marzę,żeby srajdki znalazły domek naprawdę super i już je widzę w agility z taka energią i intelegiencją...miodzio:loveu:

Posted

już wstawiłam biankowe tymczasowiczki, jak coś przekręciłam to proszę pisać, poprawię:eviltong:zdjęć dodałam narazie tylko tyle, bo musze powiększyć miejsce czy jaoś tak a to później, czasu brak...aaa pożyczyłam sobie tekst:diabloti:z allegro Bianki...Halbiny szczenoiry też dodam jeżeli będzie chciała:))
http://nasza-klasa.pl/profile/14249577

Posted

Jest szansa na dobry domek w Jelczu -Laskowicach . To bardzo blisko mnie .:cool3: Mają przyjechać . Odeszła im dobermanka :roll: Bardzo mili ludzie .Trzymajcie kciuki :lol:

Posted

Mniejsza , spokojniejsza pirania pojechała do nowego domku . Będzie mieszkać w domku z ogródkiem . 4 dzieci , najmłodsze 13 lat Reszta dzieci dorosła . Państwo znali historię zamojskiego schroniska .
Komu przesłac foto umowy adopcyjnej ?