Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
Bianka na ostatnim dechu, ja na granicy wytrzymałości psychofizycznej... codziennie idę do pracy na 9.50, wracam na pół godziny około 15.00 (wyprowadzić swoje psy i dać całemu stadku jeść... no i wywietrzyć choć trochę), wracam do pracy, do matur i kończę ok. 19.00... nie mam sił ani czasu zrobić zakupów, posprzątać porządnie mieszkania...
jutro mam jeszcze zebrania z rodzicami... i tak będzie jeszcze tydzień...
pomarudzę więc sobie: może by parę osób podrzuciło wątek hienek, kiedy mnie nie ma... naprawdę nie mam sił nawet na tworzenie "wyciskaczy łez" i przesłanie zdjęć do Formicy lub Ani w, by mogły umieścić psiaki na allegro i na stronie naszej fundacji...

Halbinko , czy przyłączyć Twoje szczeniusie , jak już była o tym wcześniej mowa, do aukcji Bianki , z informacją , że takie a takie są w Zabrzu i podać też kontakt na Ciebie ? Co Ty na to cioteczko?

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sama nie wiem... :roll: jeśli podasz informację, że są pod opieką fundacji "Szara Przystań" w Zabrzu... :oops: dopóki nie sklecę tekstu i nie prześlę zdjęć Formicy, czyli przez jakiś tydzień jeszcze... szczylki nie będą ogłaszane... :roll:
mój telefon 793064211... dzwonić po 17.00.

Posted

Halbinko, to ja poczekam na zdjęcia Twoich podopiecznych , zdjęcia nie mogą być większe niż 200 kb. Jeżeli się zdecydujesz to "podłączę" je do aukcji biankowych maluchów z odpowiednią informacją.
A tymczasem , ranne ptaszki , oglądać cudeńka halbinkowe!