Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaki zawoże jutro do Bianki. Umówiłam się już z Halbiną i Bianką. A co do kasy za paliwo , to moze od razu Bianka mogłaby mi dac na miejscu, jak będzie odbierać psiaki:)

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maggie1971 napisał(a):
Szczeniaki zawoże jutro do Bianki. Umówiłam się już z Halbiną i Bianką. A co do kasy za paliwo , to moze od razu Bianka mogłaby mi dac na miejscu, jak będzie odbierać psiaki:)

Pewnie że mogę :lol:

Posted

nie jeszcze... nie wiem, czy już zakładać osobny wątek, ja wciąż nie mam czasu na spedzanie tylu godzin na dogo... liczę na pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domków... no i podnoszenie wątku...

Posted

halbina napisał(a):

nie jeszcze... nie wiem, czy już zakładać osobny wątek, ja wciąż nie mam czasu na spedzanie tylu godzin na dogo... liczę na pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domków... no i podnoszenie wątku...

ale założenie wątku trwa parenaście minut! przecież będzie kilka osób każdy po 2 psy czy po 1 i zrobi się totalny bałagan na jednym: linki do ogłoszeń do tego allegro, banery, plakat posty co kto i dla kogo bazarki i tak dalej, zdjęcia jaki szczeniak jaki pies/suka u kogo i gdzie no Wiesz Halbina:evil_lol:

Posted

Maluchy są cud ,miód i orzeszki:loveu:. A o ogłoszenia się nie martw , masz to u mnie jak w banku , co prawda dziś wyjeżdżam i będę dopiero w niedzielę ale jak wrócę to poogłaszam maluchy gdzie się da;)

Posted

Cieszkam, że szczeniorki są już w domkach :loveu: Mam nadzieję, że nie zjadły Kasi lecznicy ;)
A mam pytanie :oops: Do kogo się zwrócić o zwrot kosztów paliwa :oops: :oops:

Posted

ale fajniasta ta mała a jak rozrabia:diabloti:drapie się faktycznie, jutro do weta po jakieś środki skoczymy.Dzięki dziewczyny za wszystko;)wieczorem pocykamy zdjęcia i założymy małej wątek.

Posted

Selket napisał(a):

A mam pytanie :oops: Do kogo się zwrócić o zwrot kosztów paliwa :oops: :oops:

Do mnie :lol:Napisz na pw dane do przelewu .

Petryska wzieła tylko 50 zł , a drugie 50 zasponsorowała wraz z TZem . Dziekujemy .:lol:
Maggie zwróciłam 150zł za transport to razem 200.
Teraz przeleję kaskę Selket i reszta co zostaje jest do podziału za zwrot kosztów leczenia i na utrzymanie .
Romki , Halbina i Formica , napiszcie ile Wam przelać to podzielę resztę która zostanie po transporcie .

Posted

Bianeczko... trudno tak konkretnymi sumami rzucać, bo maleństwa na razie krótko są... wpłać, ile uznasz za stosowne, na konto naszej fundacji z dopiskiem "suczki na dt u halbiny"...

[SIZE=3]Dane fundacji:
[SIZE=3]Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym „Szara Przystań” z siedzibą w Zabrzu,
[SIZE=3]502311695, szaraprzystan@op.pl
[SIZE=3]KRS : 0000288303, NIP: 648-264-54-76

I Ty możesz pomóc! Wpłacając nawet drobną sumę na konto Fundacji, pomagasz nam ratować kolejne zwierzęta.
IV od. PKO BP SA w Zabrzu
27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

i zapraszamy na wątek! http://www.dogomania.pl/forum/showth...4#post10185954