Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 515
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Terhenetar napisał(a):
ma DT do dzisiaj, czyli do niedzieli, w niedziele miało jechac wszytskie 6, więc ja ją muszę przejąć i teraz nie weim czy te dalsze domy tymczasowe objeły tą 6 sunię, pisałam o niej tutaj-więc co z tym 6tym teraz?!

Bianko, czy wezmiesz 6-stá sunié? Wiem, ze jedná bierzesz dla Patryski, 2 dla siebie, zostala nam w takim razie jedna bez DT teraz.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Bianko, czy wezmiesz 6-stá sunié? Wiem, ze jedná bierzesz dla Patryski, 2 dla siebie, zostala nam w takim razie jedna bez DT teraz.
Czyli u mnie by miały zostać 3 ?
Trochę dużo , bo mam już jedno szczenię :cool1:Jak nikt sie nie zgodzi , to wezmę . Jednak bedą to ostatnie tymczasy w tym sezonie , bo nie będzie mnie 2-3 miesiące w domu.

Posted

Bianeczko, wielkie dziéki, moze Gameboy wezmie jednego, bo oferowala tez tymczas. Wandul66 chyba juz ma inne szczeniaki na stanie a w schronie kolejne maluchy. Bianko nie wyjezdzaj! Nie zostawiaj nas samych (to tez w imieniu szczeniaków).

A kto móglby zrobic zdjécia kolejnej grupki w schronie? (pomimo zakazu)- moze komórká.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Bianeczko, wielkie dziéki, moze Gameboy wezmie jednego, bo oferowala tez tymczas. Wandul66 chyba juz ma inne szczeniaki na stanie a w schronie kolejne maluchy. Bianko nie wyjezdzaj! Nie zostawiaj nas samych (to tez w imieniu szczeniaków).

A kto móglby zrobic zdjécia kolejnej grupki w schronie? (pomimo zakazu)- moze komórká.

czyli to szczeniątko pojedzie z siostrzyczkami, musimy się zgrać z Panem Romkiem-Zamość, o ile tu na miejscu jedna z Pań się na nią nie zdecyduje:roll:, szczeniaki przebywajace teraz w schronie są jeszcze przy matce, tym na kwarntannie jeszcze nie miałam możliwości się przyjrzeć

Posted

halbina napisał(a):
czyli w Boże Ciało dojadą do mnie?...

A kiedy to jest? Bo nie wiem czy dziewczyny ustalily odbiór wtorek czy srodé.

A wyjazd do Zabrza bylby dzien po odbiorze, tak pisala Selket.

Posted

Po szczeniorki jadę jutro po południu około 16 ;) W trasę bysmy ruszyli pojutrze czyli w środę byłyby już u halbiny. Mam nadzieję, że wszystko dobrze umówiłam? :oops:
Halbinko, podaj mi proszę swój nr tel na PW, żebym mogła zadzwonić w trakcie jazdy ;)

Posted

Terhenetar napisał(a):
Tak, zostaje w ciepłym domku w Zamościu, jedzie 5 dziewczynek...

:multi::multi::multi: No to super, mówilas tymczas do niedzieli a tu prosze- nie zmiená zdania? Dom sprawdzony? Sorki ze tak pytam, chcé tylko zaspokoic ciekawosc w trosce o suczunié.

Bianko- racamy do planu A- jedzie 5 suniek, 2 do Halbiny i 3 do Ciebie (w tym jedna do Patryski).

Posted

Selket napisał(a):
Po szczeniorki jadę jutro po południu około 16 ;) W trasę bysmy ruszyli pojutrze czyli w środę byłyby już u halbiny. Mam nadzieję, że wszystko dobrze umówiłam? :oops:
Halbinko, podaj mi proszę swój nr tel na PW, żebym mogła zadzwonić w trakcie jazdy ;)

Selket, napisz do mnie jakiegoś sms... też chcę mieć Twój numer... :p

Posted

To kiedy szczeniaczki jadą???

Maggie- przepraszam, ze nie odezwałam się kiedy byłam w Bytomiu, ale troche posiedzielismy u Wandul i potem chcielismy juz jak najszybciej do domu wrócic. Mam nadzieję jednak, ze uda nam się kiedys spotkac. Przypuszczm, ze niejeden transport przed nami :cool3:.

Posted

Dzisiaj Selket zawozi szczeniaki do Halbiny. Potem Maggie do Bianki- Maggie kiedy umówilyscie sié na odbiór dzieci i transport do Bianki?

Bianka ma klopoty z wejsciem na Dogo, ale prosila mnie na gg zeby zapytac komu i ile kasy za transport- jak juz bédzie wadomo.

Posted

Szczeniaki są już w Zabrzu, pod opieką weta na razie, tzn Formicy, ja odbiorę je za kilka godzin, z Maggie umawiałam się wstępnie albo na jutro, albo raczej na piątek rano, ok. 8.00, bo potem już pracuję...

Posted

One były dwa razy prane, a ten cudny zapach , to jest środek na pchły , wszy itp.. :oops:
Niestety pieski miały troszkę żyjątek w futerku i takie zabiegi były konieczne. Potraktowaliśmy je Fiprexem, nasz weta radził żeby na wszelki wypadek spryskać je jeszcze w przyszły poniedziałek.