modliszka84 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jest piękny, jest młody, jest łagodny i spokojny... i jest prawie rasowy... teraz nawet takie psy nie mogą znaleźć domu... Benek - ma ok 8-10 miesięcy, od ponad miesiąca przebywa w schronisku i NIKT nie chce go adoptować. Trzeba mu szybko znaleźć dom, pies marnieje w klatce. Jest starsznie wesoły i ufny, lubi dzieci. tel 793 046 770 Quote
dzodzo Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ja myslalam, ze go juz dawno adoptowano!!!!!:-o jest boski, mało nie wypłynał przez kraty jak go zacżełam głaskać.Taki dzieciak kochany Quote
modliszka84 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 dzodzo - bo mieli go adoptowac, ale oczywiscie na koniec kwarantanny zrezygnowali :cool1: nie ma allegro a potrzebuje bardzo Quote
kasia14 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 modliszka84 napisał(a):dzodzo - bo mieli go adoptowac, ale oczywiscie na koniec kwarantanny zrezygnowali :cool1: nie ma allegro a potrzebuje bardzo kto pomoże? ja narazie nie mogę wystawić:roll: mogę co najwyżej napisac jakiś krótki tekst.... Quote
dzodzo Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ja wystawie mam teraz chyba tylko dwa wystawione z piesami, mogę zrobic kolejne Quote
modliszka84 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 dzodzo napisał(a):ja wystawie mam teraz chyba tylko dwa wystawione z piesami, mogę zrobic kolejne super jak chcesz to podaj swoj numer tel albo moj Quote
dzodzo Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 BERNI NA ALLEGRO http://www.allegro.pl/item362909921_mlody_cudowny_bernardyn_10_mies_szuka_domu_.html mam nadzieję ze nie bedzie dlugo czekal Quote
Madzik77 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 bylam niedawno w zakopca a tam jak zwykle masa szczeniat na targu do kupienia i slysze taki tekst: jak matka mowi od ojca no chodz kupimy tego szczeniaczka adasiowi si etak spodobal, zobacz jaki sliczny....a facet kreci nosem i mowi: nie bede kupował psa pod wpływem chwili bo sliczny sliczny a niewiadomo co z niego poznej wyrosnie a babka mu na to: o jej przesadzasz nawyzej sie go poznej uspi..............:angryy::mad: Quote
aneta_zyleta Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dziwie sie ludziom...nie chciec takiego psa... Quote
t_kasiek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 ale piekny jestes !!!! ja to gdybym mogla to bym wszystkie benie wziela :( Quote
ANETTTA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 t_kasiek napisał(a):ale piekny jestes !!!! ja to gdybym mogla to bym wszystkie benie wziela :( ja tez :-(:-(:-(:-(:-( Quote
dzodzo Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Benio ma obserwatora-ale sie nie napalam, bo obserwujący pojawił sie jeszcze przed informacją o pozbawieniu jajek:diabloti: Quote
ruda76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Benek w czwartek jedzie do nowego domu:multi:zabierają go ludzie ode mnie . Byli juz w schronie i zdecydowli się na niego;)Bedzie mieszkał w domu z ogrodem na łodzkim Złotnie;) Quote
dzodzo Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 OOOO super wiadomosc, bo to taki wielki fajtłapowaty, wspaniały dzieciak:loveu: Quote
ruda76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 bedziemy się tak naprawde mogły cieszyc jak Benek juz bedzie w nowym domu ;) ale to powazni ludzie wiec .... zaczekajmy jednak do czwartku;) Quote
ruda76 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 modliszka84 napisał(a):ruda76 jak super!!! swoją drogą to sie nieźle wkurzyłam dzisiaj, bo dzwonia do mnie ze schroniska i pytają czy mam kogoś na benka, bo tu ludzie jacyś byli któzy go widzieli w internecie i w czwartek go zabierają. Wystraszyłam się, bo kilka dni temu jakis pajac z Łodzi do mnie dzwonił. No ale mówie trudno... A tu taka rewelacja! No to odetchnęłam z ulgą! Czekamy do czwartku! ja im przesłałam jego zdjecia i jesli do nich trafi to bedzie miał bardzo dobrze;) Quote
modliszka84 Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 ruda76 jak super!!! swoją drogą to sie nieźle wkurzyłam dzisiaj, bo dzwonia do mnie ze schroniska i pytają czy mam kogoś na benka, bo tu ludzie jacyś byli któzy go widzieli w internecie i w czwartek go zabierają. Wystraszyłam się, bo kilka dni temu jakis pajac z Łodzi do mnie dzwonił. No ale mówie trudno... A tu taka rewelacja! No to odetchnęłam z ulgą! Czekamy do czwartku! Quote
Recommended Posts