Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest piękny, jest młody, jest łagodny i spokojny...
i jest prawie rasowy...

teraz nawet takie psy nie mogą znaleźć domu...

Benek - ma ok 8-10 miesięcy, od ponad miesiąca przebywa w schronisku i NIKT nie chce go adoptować.
Trzeba mu szybko znaleźć dom, pies marnieje w klatce. Jest starsznie wesoły i ufny, lubi dzieci.

tel 793 046 770

Posted

modliszka84 napisał(a):
dzodzo - bo mieli go adoptowac, ale oczywiscie na koniec kwarantanny zrezygnowali :cool1:

nie ma allegro a potrzebuje bardzo

kto pomoże? ja narazie nie mogę wystawić:roll: mogę co najwyżej napisac jakiś krótki tekst....

Posted

bylam niedawno w zakopca a tam jak zwykle masa szczeniat na targu do kupienia i slysze taki tekst: jak matka mowi od ojca no chodz kupimy tego szczeniaczka adasiowi si etak spodobal, zobacz jaki sliczny....a facet kreci nosem i mowi: nie bede kupował psa pod wpływem chwili bo sliczny sliczny a niewiadomo co z niego poznej wyrosnie a babka mu na to: o jej przesadzasz nawyzej sie go poznej uspi..............:angryy::mad:

Posted

Benek w czwartek jedzie do nowego domu:multi:zabierają go ludzie ode mnie .
Byli juz w schronie i zdecydowli się na niego;)Bedzie mieszkał w domu z ogrodem na łodzkim Złotnie;)

Posted

modliszka84 napisał(a):
ruda76 jak super!!!
swoją drogą to sie nieźle wkurzyłam dzisiaj, bo dzwonia do mnie ze schroniska i pytają czy mam kogoś na benka, bo tu ludzie jacyś byli któzy go widzieli w internecie i w czwartek go zabierają.
Wystraszyłam się, bo kilka dni temu jakis pajac z Łodzi do mnie dzwonił.
No ale mówie trudno...

A tu taka rewelacja! No to odetchnęłam z ulgą!
Czekamy do czwartku!

ja im przesłałam jego zdjecia i jesli do nich trafi to bedzie miał bardzo dobrze;)

Posted

ruda76 jak super!!!
swoją drogą to sie nieźle wkurzyłam dzisiaj, bo dzwonia do mnie ze schroniska i pytają czy mam kogoś na benka, bo tu ludzie jacyś byli któzy go widzieli w internecie i w czwartek go zabierają.
Wystraszyłam się, bo kilka dni temu jakis pajac z Łodzi do mnie dzwonił.
No ale mówie trudno...

A tu taka rewelacja! No to odetchnęłam z ulgą!
Czekamy do czwartku!