Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Waldek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
[B]Jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
[B]Jesteś super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='Yana']gratuluję Kubusiowi super domku !!![/quote]

Czy ja wiem ? Czy aż taki super?

Ma michę, ciepło, towarzystwo, spacery 3 razy dziennie ...ma naszą miłość....stał się członkiem naszej społeczności ....

Posted

[quote name='Waldek']Czy ja wiem ? Czy aż taki super?

Ma michę, ciepło, towarzystwo, spacery 3 razy dziennie ...ma naszą miłość....stał się członkiem naszej społeczności ....[/quote]

oh, nie bądź taki skromny, dajesz mu wszystko czego on potrzebuje, z pewnością jest szczęsliwy :lol:

Posted

Waldek napisał(a):
chciałbym ale w domu ucieka przed aparatem:cool3:

no to trzeba go złapać, przytrzymać i cyk :razz:

albo we śnie zaskoczyć :evil_lol:

Posted

magda222 napisał(a):
Piękna fotka :loveu:
Waldek,czy Ty przypadkiem nie jesteś fotografem?
Pełen profesjonalizm...

no nie wiem czy to zasługa Waldka ;)
ja myślę, że to wrodzony urok i wdzięk modela-Kubusia sprawił, że fotka chociaż jedna to prześliczna :loveu:

Posted

Kubusiowi przybył nowy kumpel czyli Foks, który wszedł "na salony" :evil_lol:

trochę szczeka i warczy ale Foks się tym zupełnie nie przejmuje ....z czasem pewnie mu przejdzie...

Posted

Waldek napisał(a):
Kubusiowi przybył nowy kumpel czyli Foks, który wszedł "na salony" :evil_lol:

trochę szczeka i warczy ale Foks się tym zupełnie nie przejmuje ....z czasem pewnie mu przejdzie...

Czy to oznacza, że Foks się gorzej czuje?? Za zimno dla niego??
Te fotki, Waldku są piękne, i Foksa, na jego wątku i Kubusia.
Chyba się zapiszę na jakieś szkolenie... Mam nadzieję, że nie za wysokie progi... jak na moje ... obiektywy... :(
Zrób jakieś zdjęcia Foksa i Kubusia. Toć to wyzwanie dla obiektywu!

Posted

Foks nie czuje się gorzej, czuje się doskonale ale musiał odddać (mam nadzieję przejściowo) kojec do dyspozycji Margolci i jej dwutygodniowego maleństwa....jak go wykarmi to się ją wysterylizuje a małego wyadoptuje , mam nadzieję, że pomożecie ...jak będę miał fotki tego szczawika to otworzę nowy wątek adopcyjny :roll::lol:

Posted

A teraz fotki, tutaj widać jak Foks sobie spoko lezy a Kubuś udaje , że go nie widzi :cool3:

tutaj Kuba przechodził obok Foksa , zatrzymał się i zaczął warczeć, widać jak Foks go ignoruje a może się mylę (udaje że go nie dostrzega):loveu:

Kubuś wszedł do pokoju i zmojej pozycji warczy na Foksa, Foks no właśnie co zrobi Foks ???

...a Foks odszedł sobie głębiej do przedpokoju, wycofał się , nie chciał awantury , kochana psinka :crazyeye::loveu:

to tyle na razie relacji ...