EVA2406 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Gratulujemy domkowi.........;) Kubulku :loveu:, bądź już zawsze szczęśliwy :lol: Quote
magda222 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [B]Waldek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]Jestem w szoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] [B]Jesteś super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
Waldek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Yana']gratuluję Kubusiowi super domku !!![/quote] Czy ja wiem ? Czy aż taki super? Ma michę, ciepło, towarzystwo, spacery 3 razy dziennie ...ma naszą miłość....stał się członkiem naszej społeczności .... Quote
Yana Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Waldek']Czy ja wiem ? Czy aż taki super? Ma michę, ciepło, towarzystwo, spacery 3 razy dziennie ...ma naszą miłość....stał się członkiem naszej społeczności ....[/quote] oh, nie bądź taki skromny, dajesz mu wszystko czego on potrzebuje, z pewnością jest szczęsliwy :lol: Quote
Waldek Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 aż za dużo dostaje .....chyba mu się przytyło ...:evil_lol: Quote
Yana Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a jakieś foteczki Kubusia szczęściarza ? Quote
Yana Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Waldek napisał(a):chciałbym ale w domu ucieka przed aparatem:cool3: no to trzeba go złapać, przytrzymać i cyk :razz: albo we śnie zaskoczyć :evil_lol: Quote
Waldek Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 chciałbym ale w domu ucieka przed aparatem:cool3: Quote
Waldek Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Yana napisał(a):a jakieś foteczki Kubusia szczęściarza ? tylko taką się udało zrobić .. Quote
magda222 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Piękna fotka :loveu: Waldek,czy Ty przypadkiem nie jesteś fotografem? Pełen profesjonalizm... Quote
Yana Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 magda222 napisał(a):Piękna fotka :loveu: Waldek,czy Ty przypadkiem nie jesteś fotografem? Pełen profesjonalizm... no nie wiem czy to zasługa Waldka ;) ja myślę, że to wrodzony urok i wdzięk modela-Kubusia sprawił, że fotka chociaż jedna to prześliczna :loveu: Quote
jotpeg Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 piękne :loveu::loveu: a jakie Kubuś ma sliczne, podpalane łapki :p:p:p Quote
Waldek Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 magda222 napisał(a):Prosimy o więcej fotek :loveu: jak tylko zrobię coś nowego to natychmiast zamieszczę :D Quote
Waldek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Kubusiowi przybył nowy kumpel czyli Foks, który wszedł "na salony" :evil_lol: trochę szczeka i warczy ale Foks się tym zupełnie nie przejmuje ....z czasem pewnie mu przejdzie... Quote
Yana Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Foks :crazyeye: dokładną relację prosimy, najlepiej z fotkami :razz: Quote
Belula Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Waldek napisał(a):Kubusiowi przybył nowy kumpel czyli Foks, który wszedł "na salony" :evil_lol: trochę szczeka i warczy ale Foks się tym zupełnie nie przejmuje ....z czasem pewnie mu przejdzie... Czy to oznacza, że Foks się gorzej czuje?? Za zimno dla niego?? Te fotki, Waldku są piękne, i Foksa, na jego wątku i Kubusia. Chyba się zapiszę na jakieś szkolenie... Mam nadzieję, że nie za wysokie progi... jak na moje ... obiektywy... :( Zrób jakieś zdjęcia Foksa i Kubusia. Toć to wyzwanie dla obiektywu! Quote
Waldek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Foks nie czuje się gorzej, czuje się doskonale ale musiał odddać (mam nadzieję przejściowo) kojec do dyspozycji Margolci i jej dwutygodniowego maleństwa....jak go wykarmi to się ją wysterylizuje a małego wyadoptuje , mam nadzieję, że pomożecie ...jak będę miał fotki tego szczawika to otworzę nowy wątek adopcyjny :roll::lol: Quote
Waldek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 A teraz fotki, tutaj widać jak Foks sobie spoko lezy a Kubuś udaje , że go nie widzi :cool3: tutaj Kuba przechodził obok Foksa , zatrzymał się i zaczął warczeć, widać jak Foks go ignoruje a może się mylę (udaje że go nie dostrzega):loveu: Kubuś wszedł do pokoju i zmojej pozycji warczy na Foksa, Foks no właśnie co zrobi Foks ??? ...a Foks odszedł sobie głębiej do przedpokoju, wycofał się , nie chciał awantury , kochana psinka :crazyeye::loveu: to tyle na razie relacji ... Quote
Waldek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 magda222 napisał(a):Jestem w szoku :crazyeye: Waldek...jesteś niesamowity :loveu: a dlaczego tak sądzisz? Quote
magda222 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jestem w szoku :crazyeye: Waldek...jesteś niesamowity :loveu: Quote
Waldek Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 magda222 napisał(a):Jestem w szoku :crazyeye: Waldek...jesteś niesamowity :loveu: a dlaczego tak sądzisz ? Quote
Recommended Posts