magda222 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Waldek napisał(a):No właśnie i tu jest problem, z założenia miał być tymczasowo ale się bardzo zadomowił ....nie wiem co robić tym bardziej, że ugryzł jednego z moich kotów w łapkę i kotek musiał mieć amputowany paluszek przedniej łapki ...to smutne ...poobserwuję jeszcze .... Czyli osoba,która umieściła go u Ciebie na tymczas wypięła się na Was,tak?Zostawiła Ci psa i się nim nie interesuje. Szukamy domu dla Foksa?A co z Kubusiem? Napisz.Dogomania jest po to,żeby wspólnie pomagać. Quote
magda222 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Widzę,że się logujesz na dogo... Czy możesz napisać co z Kubusiem?! Quote
Waldek Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Z Kubusiem wszystko ok, a wygląda jak mała cysterna .... Quote
magda222 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Waldek!!! :) W życiu się tak nie ucieszyłam na żaden wpis na dogo jak na Twój. Bardzo długo się nie odzywałeś... Quote
Waldek Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Niestety ...byłem z Kubusiem u veta aby zrobić mu badania przed kastracją i.......Kubuś ma guzy nowotworowe przy odbycie , badania krwi też nie są za ciekawe m.in. profil wątrobowy więc zrobiliśmy usg wątroby i okazało się że jest mocno otłuszczona i "zdeformowana", poza tym powiększony gruczoł prostaty ....na razie dostaje leki na wątrobę przez jakieś 2 tygodnie a potem decyzja co do operacji i kastracji .... Quote
Recommended Posts