Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaraz jadę po niego, spróbuję go złapać i zawieść do lekarza, zbadać , wykastrować i zostawić w szpitaliku do poniedziałku ...a potem martwić się dalej ...mam już dosyć dojeżdżania...

Posted

juz trzymam kciuki mocno

uzyjesz zapewne wszystkich Twoich pomyslow na łapanie Kubusia..:razz:

moze paroweczki w samochodzie na sznureczku od kierownicy po miejsce gdzie go dokarmiasz...taki lancuch parowkowy?:roll: i parowka po parowce....pewnie kilkadziesiat metrow parowek trzeba by...

moze bedzie za nim dreptal?..Ty przodem... parowki za Toba... :eviltong:a za parowkami Kubus hmmm:cool3:

Posted

:lol: ... a to skubaniec....kupiłem smakołyki, z nadzieją, że będzie i się połaszczy...a jakże , gwizdnąłem -przybiegł merdając ogonkiem , smakołyki pałaszował a ja mu w tym czasie obrożę ze smyczką założyłem ...pomyślałem "udało się" ...niestety Kubuś nie chciał podróżować na smyczce w kierunku samochodu , zaczął się szarpać i ....wysunął się z obroży ....porażka, [potem tylko czekał w odległości 1,5 metra aż mu michę wyłożę, podszedł jak zobaczył, że odchodzę ....szkoda..

Posted

Kciuki za pomyślne łapanie Kubusia.

A ja mam następnego psa i kota :crazyeye: . Pies zgarnięty z ulicy, a kot miał być dwa dni na tymczasie...................i...............:mad:

Posted

serce jak z gumy a dom? oj Ewuniu Ewuniu...maluszek wiedzial komu sie nawinac:eviltong:

a Kubus? hmmm Kubusiu Rycerz Waldek w koncu zrejteruje, jak bedziesz taki uparty:mad:

Posted

Wczoraj wieczorem byłem u Kubusia, wyszedł za bramę oczywiście dał się wygłaskać , myślę, że wieczorem będzie łatwiej go zabrać do samochodu ....tylko co dalej ???

Ja niestety nie mam go gdzie zabrać mimo wielkiego przywiązania i uczucia jakim go darzę...szkoda mi tego psiaka ....nieduży i chyba niekłopotliwy ...tylko żeby miał gdzie się schronić przed zimą.... jedzonko będzie sponsorowane...

Posted

łapać Kubusia , owszem można, tylko na razie nie ma po co...tzn niestety osoby z Marek z którymi rozmawiałem nie mają szans aby zapewnić mu tymczasowe lokum ...poszukajmy intensywniej ....z Bablem się udało to może i z Kubusiem też się uda....tak więc podnoszę ...

Posted

EVA2406 : to właśnie jest pytanie....musi być dzielny i czekać aż los się do niego uśmiechnie, myślę, że jak będzie regularnie dokarmiany to mrozy przeżyje ...

Posted

NIe zostałeś sam, tylko albo dogo mi pada, albo ja padam ;).
A może spróbować poszukać miejsca w jakimś przytulisku fundacyjnym, przecież on zimy nie może spędzić w krzakach na śniegu.