Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

epe napisał(a):
Pixie!
Nasz Waldemar zaniemówił na dobre!:evil_lol:
Moze wieczorem się odezwie,być może pojechał z obiadkiem właśnie do Marek?

oj z tym czasem bywa różnie, ostatnio bardzo mi go brakuje...

Kubuś wczoraj wieczorkiem spał sobie na trawie w przedszkolnym ogrodzie, jednak jak zawołałem to szybciutko przybiegł .... zanim dałem jeść to go wygłaskałem , po jedzeniu już się nie daje głaskać tylko odchodzi ....tak mi go szkoda, idą dni coraz zimniejsze i zapewne deszczowe....:-(

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waldek napisał(a):
oj z tym czasem bywa różnie, ostatnio bardzo mi go brakuje...

Kubuś wczoraj wieczorkiem spał sobie na trawie w przedszkolnym ogrodzie, jednak jak zawołałem to szybciutko przybiegł .... zanim dałem jeść to go wygłaskałem , po jedzeniu już się nie daje głaskać tylko odchodzi ....tak mi go szkoda, idą dni coraz zimniejsze i zapewne deszczowe....:-(

Czy kubuś chodzi na smyczy? czy może nosić obrożę? Czy jest do dzieci łagodny? Jaki jego wiek? Czy jest agresywny? Bo chyba mam domek, pójdzie kubuś, albo kabel!

Posted

Olga132 napisał(a):
no nie belula....
skąd ty te domki bierzesz....rosną gdzie u Ciebie w ogródku??? może odsprzedasz kika nasionek - na balkonie zasadzę !!!

Oddam za darmo!! Ale nie zapeszaj, jeszcze rozmowy w toku.
W każdym razie pańcia byłaby dobra. Miała już psiaki, w tym np, ślepego....
Ale cicho sza! Nie zapeszajmy! :)

Posted

Belula napisał(a):
Oddam za darmo!! Ale nie zapeszaj, jeszcze rozmowy w toku.
W każdym razie pańcia byłaby dobra. Miała już psiaki, w tym np, ślepego....
Ale cicho sza! Nie zapeszajmy! :)

Belula znowu Ty,
chyba już Ci z tyłu rosną skrzydła :lol:

Posted

Belula napisał(a):
Czy kubuś chodzi na smyczy? czy może nosić obrożę? Czy jest do dzieci łagodny? Jaki jego wiek? Czy jest agresywny? Bo chyba mam domek, pójdzie kubuś, albo kabel!

....dwa razy założyłem mu już obrożę , jak go przypiąłem do smyczki to stanął "sztywny" ale nie rzucał sie .... to trzeba sprawdzić ,

.... Kubuś agresywny nie jest na tyle ile ja mogę stwierdzić lecz nie wiem jak się zachowuje w stosunku do innych psów, myślę, że dzieci spokojnie toleruje w końcu trzyma się tego przedszkola a tam pełno dzieci ...

...... jego wiek trudno mi określić , lekko szpakowata bródka mogłaby świadczyć , że młodym pieskiem to on nie jest ale z pewnością jest odkarmiony, ma aksamitnie lśniącą sierść, wygląda na wpełni zdrowego ....

to dobra wiadomość Belula.... ja doprawdy nie wiem jak Cię wynagrodzić ...

Posted

...dodam, że czasami widać jakbym był na dogo bo się"świecę" ale ja po prostu nie wyłączam komputera przez wiele godzin nawet jak wychodzę z domu ....i czasem jestem widoczny ale tak naprawdę nie ma mnie przed kompem ...

Posted

Waldek napisał(a):
...dodam, że czasami widać jakbym był na dogo bo się"świecę" ale ja po prostu nie wyłączam komputera przez wiele godzin nawet jak wychodzę z domu ....i czasem jestem widoczny ale tak naprawdę nie ma mnie przed kompem ...

czyli pracujesz na globalne ocieplenie, tak???:mad::mad:

nie po to ciagle sprawdzam czy sprzet jest wyłączony, czy światło zgaszone- żebyś Ty sobie ŚWIECIŁ ile chcesz

Posted

Olga132 napisał(a):
czyli pracujesz na globalne ocieplenie, tak???:mad::mad:

nie po to ciagle sprawdzam czy sprzet jest wyłączony, czy światło zgaszone- żebyś Ty sobie ŚWIECIŁ ile chcesz

ups!:oops::oops::oops:

Posted

Dziś też pada, byłem u Kubusia ale chyba się gdzieś skrył bo nie wyszedł do mnie, mam nadzieję, że ma jakieś miejsce aby schronić się od deszczu .

Posted

Witam, witam, chyba o mnie tu mowa...............melduję się ;)
Jasne, że chętnie pomogę :lol:.
O którym przedszkolu mowa, bo w tym mieście na co drugiej ulicy jest przedszkle ;).
Kiedy tu będziesz? Możemy się spotkać i zobaczymy jak zareaguje Kubuś.

Posted

Jestem już.
Uff mała przerwa techniczna.

Bardzo dziekuję EVA2406 i czarna anda prosiłbym od Was nr telefonów na PW wtedy oddzwonię i może coś uradzimy ... a tymczasem pędzę w moją codzienną "objazdówkę" ..... tzn Konstancin bo pieski i kotki czekają a potem do Kubusia do Marek ....pozdrawiam ...