Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

trzeba dzialac po za jego osoba,jakiekolwiek kontakty i dyskusje z nim zawsze koncza sie tym samym to tak jakby ktos ciagle pukal do tych samych drzwi ktore nigdy sie nie otwieraja :angryy:.
jest taka swiatowa bardzo silna organizacja PETA (People for the Ethical Treatment of Animals PETA.org) gdyby ktos z Emira wyslal zdjecia i napisal do nich z prozba o wsparcie. uwazam ,ze kazda metoda i proba jest dobra. porozsylajcie te zdjecia gdzie tylko sie da!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slowa nie przemawiaja ,ale wizja ZAWSZE

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='oolka']To wszystko musi się w końcu zakończyć, wierze w to że znajdą się dziesiątki osób które się w to również zaangażują i pomogą, zwierzęta nie potrafią mówić, wiec musimy przemówić za nich i zakończyć tę męczarnie . Masz rację IVV wielki wstyd przed światem ale to mnie nie martwi tak bardzo, martwi mnie zachowanie wielu ludzi, jesteśmy na tym świecie nie po to by wszystko obracało się wokół pieniędzy, są rzeczy ważniejsze. Zrobię tak jak mówisz z tymi zdjęciami, trzeba szybko działać.
trzymam kciuki!!! jestes WIELKA !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Oola pisalam dzis do dziewczyn z Emira (mozesz zobaczyc moj banerek Rodi) moze cos zadzialaja
jak ze zdjeciami??? STRASZNIE TU CICHO A NAJWIEKSZY PROBLE PSI W POLSCE!!!!!!!

Posted

[quote name='IVV']Oola pisalam dzis do dziewczyn z Emira (mozesz zobaczyc moj banerek Rodi) moze cos zadzialaja
jak ze zdjeciami??? STRASZNIE TU CICHO A NAJWIEKSZY PROBLE PSI W POLSCE!!!!!!!

Bardzo dobrze, rozmawiałam z osobą która doradziła mi żebym udała się do schroniska wraz z kimś kto opisze zachowanie P.Łachny w gazecie np. to jakim wielkim problemem jest dla niego rozsypanie w miski psiej karmy którą osoby chcące pomóc przynoszą, a przeciez to nie jest jego prywatny folwark. Wraz z moją ciocią mamy podzwonić po organizacjach typu ANIMALS. Poradziłam się w tej sprawie również kompetentnej osoby i wspólnie napiszemy pismo do władz. Do schroniska udam się w sobotę. Ci Panowie w końcu poniosą karę za wszystkie krzywdy tych zwierząt, trzeba w to wierzyć.

Posted

Kurka nie tylko psi problem jest teraz w Polsce największy ... dzisiaj o 8 rano miałam dostać promesę kredytu mieszkaniowego, obiecano mi to przed katastrofą bo dziś miał być akt notarialny .... lipa oczywiście, nic z tego nie wyszło, no, 100 razy więcej zabiera wszystko czasu, pracy i zachodu bez władz ... :( czasu nie ma w związku z tym. A taki np. Rodi teraz przynajmniej nie zagrożony śmiercią ani ulicą (jak np. ja) :) Szczęściarz można powiedzieć.

Posted

jestes Aniolem!!!
jesli moge dac Ci rade to z tym Panem badz bardzo dyplomatyczna i usmiechnieta .jak zaczyna sie ze stopy wojennej to od poczatku stawia sie siebie na straconej pozycji. z usmiechem ,a rob co masz robic bez pokazywania wszystkich kart. to stary wyjadacz i nie jedna osobe przezul i wyplul... trzymam kciuki!!!! tylko spokojnie jak rasowy dyplomata!

Posted

Masz rację, straszny człowiek ale trzeba być mądrzejszym od niego i bardzo opanowanym. W sobote widziałam w przed ostatnim boksie lezała przez półtora h w miejscu malutka sunia tak strasznie zrobiło mi się jej szkoda nie podnosiła w ogole łebka tylko przewracała oczkami a wszystkie pieski leciały do mnie depcząc po niej... tylko nie ona. Kiedy zapytałam P. Łachno co z tą szuczką on odpowiedział ` a śpi sobie` ta bezsilność wtedy mnie przerosła, ja sama w domu nie mam warunków na trzymanie kolejnego zwierzaka ale znalazłam jej nowy dom u kolegi mam nadzieje że jeszcze ją tam zastaniemy.

Posted

[quote name='wellington']A gdzie Kawunia i Alma ?

Malagos, co masz na mysli, magie swiateczna czy jakiegos pieska ?

Na wczesnijeszych stronach:cool3:
Dziewczyny wrzucajcie psy zabrane z zamojskiego schronu, trzeba pokazywac
tę krzywdę, jaką robimy psom:cool3:

Posted

Nawet jesli ten Pan to czyta ,to nic w tym zlego. Musi wiedziec,ze nie ma w NAS wrogow tylko ludzi ktorzy moga jego prace ulatwic i pomoc w zmianie wizerunku schroniska ktorym sie zajmuje . I ta wspolpraca moze spowodowac to ,ze schronisko zamojskie dzieki niej , moze stac sie owszem opisywane w gazetach ,ale jako najlepsze w POLSCE i jego nazwisko moze sie stac wzorem do nasladowania:lol:. Wystarczy odrobina dobrej woli i pozytywnego myslenia. Po co zwalczac sie na wzajem ,lepiej skierowac wysilki w jednym kierunku.
A Ty TOLA masz racje wiecej takich przykladow to swietny pomysl!!!!!! Przeciez nikt nic zlego nie chce.
To sa sukcesy ,ktore tez moga byc jego sukcesami.:lol:

Posted

IVV napisał(a):
a co robione jest z tymi pieniedzmi!!!???

Uważam że nie idą na pewno na to na co powinny iść. A co robione jest z nimi to chyba wiedzą tylko ci którzy pobierają te " symboliczne" opłaty. :shake: