Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy ja tez mam wkleic np tine? norda? fryzia? fele? rodzynka?
wszystkie sa z zamoscia adopcja nadzorowana(nie wiem czy to wlasciwe slowo ale jakos mi zbraklo hihih) przeze mnie ale jeszcze z czasow kiedy nie bylyscie zrzeszone w emir:-)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
czy ja tez mam wkleic np tine? norda? fryzia? fele? rodzynka?
wszystkie sa z zamoscia adopcja nadzorowana(nie wiem czy to wlasciwe slowo ale jakos mi zbraklo hihih) przeze mnie ale jeszcze z czasow kiedy nie bylyscie zrzeszone w emir:-)

Pewnie ze tak:p.
I Borysa.
Ja zaczęłam juz wrzucac, bo myslałam, ze to da się zrobic z zachowaniem chronologii:cool3:
Rodzynek juz jest:cool3:
A potem zrobimy z tego płytkę:cool3:

Posted

to ja odezwe sie do ludzi zeby dali nowe swieze foty bedzie fajniej:-)
oj z ta chronologią to moze byc ciężko hihi ale tak mniej wiecej jakos sie poukłada:-)
ja wrzuce jeszcze małą białą sunię ktora znajomi wzieli i poszukam fotek Onki ktorą wziął moj kolega w 2007roku:-) gdzies mam foty z kwarantanny i tego jak wyglądała tuż po wyjsciu i miesiąc potem:-)

• 2 weeks later...
Posted

Witam. W imieniu swoim jak i p. Piotra (asyst. ds. schroniska) chciałam wszystkim serdecznie podziękować za miłe komentarze. Znalazłam się na tym wątku przypadkiem, ale nie zdawałam sobie sprawy, że tyle nowych i ciekawych rzeczy można się tutaj o sobie dowiedzieć. Nie zdawałam sobie też sprawy, że ludzie na poziomie mogą wypisywać takie brednie. Nazywanie mnie "lalą" która daje sobą manipulować nie jest nawet irytujące, jest żałosne. Pracę w wolontariacie podjęłam świadomie dlatego, że los zwierząt nie jest mi obojętny. Gdy po raz pierwszy pojawiłam się w schronisku nie wiedziałam jak rzeczywiście przedstawia się sytuacja. Wszystko przyszło z czasem. Zrozumiałam (i nie tylko ja),że schronisko nie jest obozem zagłady:) (Może ktoś szuka pracy? ;))Poznałam ludzi którym na prawdę mogę zaufać, którzy nigdy nie zostawili mnie bez pomocy. Nazywanie Pana Piotra "błaznem, gburem etc." świadczy tylko o poziomie Państwa kultury osobistej. Znam p. Piotra i jest on dobrym człowiekiem z dużym doświadczeniem, o czym miałam się okazję przekonać nie raz. Nigdy nie zmienię zdania na jego temat, podobnie jak nigdy nie potwierdzę tych bzdurnych informacji, które przeczytałam w tym wątku. Cieszę się, że mogę współpracować z dyrektorem ZOO (którego zdanie bardzo sobie cenię) oraz kierownikiem schroniska. Szanuję ich, podobnie jak pozostałych pracowników. Dodam również, że zaufanie do ludzi przychodzi z czasem. Tak też było ze mną.
;

funia napisał(a):
Mamy na to potwierdzenie ,ze na bieżąco biedak nie dosypia tylko czyta i czyta ,Sledzi i tworzy domysły w swojej wyobrażni . Ciekawe czy czyta wiecie gdzie ,czy tam nie potrafi wejść ?
; W imieniu p. Piotra chciałam napisać, że przeszedł kurs komputerowy i (o dziwo!) wie nawet jak włączyć komputer ;) Z pewnością też tego nie czyta.
Teraz mogą Państwo pisać co Wam się podoba, nie zamierzam tego ponownie komentować, gdyż nie muszę udowadniać sobie na forum, że jestem lepsza niż "reszta".

Pozdrawiam :)

Posted

o widzicie jak rączka rączke kryje .....:shake::shake::shake::shake:

choc ja ciebie człowieczku nie znam....moge tylko ocenic schronisko

czemu nie przyjmujesz krytyki ...

nie bo ty jestes najlepszy ....z najlepszych .....to wy zarządzający jesteście żałosni

działacie jak wybielacz !!!tylko wybielic siebie ..!! to wam sie udakje .a co z tym co mieliscie działać tzn zwierzeta drogi panie ..gdyby one mówiły co by powiedziały co ????

Posted

[url=http://forum.dziennikwschodni.pl/index.php?showtopic=18613&st=20&gopid=142741entry142741]Awantura o bezdomne psy i koty z zamojskiego schroniska dla zwierz

wybielanie ,wybielanie,tam po prostu nikt nie pojmuje zasadności pracy ze zwierzętami,jedyny wymóg dla adoptującego,to żeby był trzeźwy i pełnoletni,ale dla wszystkich to jest ok jak widzę......

Posted

sacrum napisał(a):

PS. nik genialnie do ciebie pasuje.

lekka przesada...:shake:
co do wypowiedzi lali... nie pisz że nigdy nie zmienisz zdania na temat jakiejkolwiek osoby bo to swiadczy o tym, że Twoja opinia nie jest wyciągnieta na podstawie faktów/wydarzeń/poczynań danej osoby tylko dla zasady...zdanie zmienic mozna zawsze....na lepsze i na gorsze rzecz jasna

Posted

[quote name='jogi']Witam na wątku:p
osobiście Pana domysły mi wiszą, bo ja nie wstydze się tego co sadzę o kierowniku schroniska dla zwierząt w Zamościu. Będe to powtarzała wszem i wobec.
Że jest niekompetentnym, niewykształconym w tym kierunku hyclem, który ze schroniska zrobił sobie swój prywatny folwark.

powodzenia dziewczyny. za dużo takich. za dużo. już dość.

Posted

sacrum napisał(a):
Ty kobieto siedzisz tutaj całymi dniami, podobnie jak na stronie schroniska. Ledwo otworzysz oczy i myslisz jak podniesc sobie samoocene. na prawde nie mam przyjemnosci z czytania tego co piszesz,BZDURY kochana. Zajmij sie domem idz cos ugotuj, mozesz sie dowartosciowywac w inny sposob.

Wow, sacrum ja nie musze gotowac jadamy z rodziną w restauracjach stad tyle wolnego czasu rozumiesz :diabloti:.Domem zajmuje sie gosposia przychodzi po południu posprzata ,popierze i uprasuje po to własnie zeby Funia mogła ledwo oczy otworzy siedziec na stronie schroniska .Teraz zatrudnie ja w niedzielę w godzinach otwarcia schroniska .

Fajnie ,ze mój nick pasuje Ci do mnie .

twój z kolei to tragedia w twoim przypadku ,sacrum to z łaciny swiętosć ,strefa świetości .Przeciwieństwem jest profanum ---może to byłoby lepsze ?

Posted

sacrum napisał(a):
Ty kobieto siedzisz tutaj całymi dniami, podobnie jak na stronie schroniska. Ledwo otworzysz oczy i myslisz jak podniesc sobie samoocene. na prawde nie mam przyjemnosci z czytania tego co piszesz,BZDURY kochana. Zajmij sie domem idz cos ugotuj, mozesz sie dowartosciowywac w inny sposob.
No i wyszlo szydlo z worka.....Sacrum do gotowania to raczej zapędzaj swoje wlasne Profanum (nie wiem - zona/matka/corka/narzeczona) bo w innym przypadku to jest dyskryminacja w Polsce zdecydowanie niedopuszczalna prawem....Nick zdecydowanie nie pasuje....
Lala85 - nadal nie zamierzasz zmieniać zdania ,w dodatku nigdy ???I naprawdę kochasz zwierzęta???To gdzie byliście z panem Piotrem,gdy działy sie te wszystkie straszne rzeczy w dodatku udokumentowane?

Jeśli oboje twierdzicie,że to wszystko,co tu napisano ,to nieprawda,to może macie jakies dowody na poparcie swoich tez? Nie wiem..jakieś foty szczęśliwych psów, zadbanych szczeniakow, porzadnych bud i przyzwoitego psoiego jedzenia....Zaręczam,że wtedy wszyscy na tym watku i nie tylko bedziemy pana Ł wychwalać pod niebiosa..Filmikow juz nie bbedzie musial sam kręcić...

Posted

gagata napisał(a):

Jeśli oboje twierdzicie,że to wszystko,co tu napisano ,to nieprawda,to może macie jakies dowody na poparcie swoich tez? Nie wiem..jakieś foty szczęśliwych psów, zadbanych szczeniakow, porzadnych bud i przyzwoitego psoiego jedzenia....Zaręczam,że wtedy wszyscy na tym watku i nie tylko bedziemy pana Ł wychwalać pod niebiosa..Filmikow juz nie bbedzie musial sam kręcić...

a wtedy Funie zagonimy do garów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='funia']

Jeśli ,ktoś ma wątpliwości to jest odbyt szczeniaka ,który juz nie miał siły chodzić leżał w budzie .{uratowany}Czy uratowanie szczeniaka to tez wymysl emirowcow,czy dowod na to ,ze widzimy to czego inni nie chca zobaczyc_:shake::shake:

Posted

[quote name='gagata']Isadora,powalilas mnie....:mdleje::mdleje::mdleje::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

To dodam coś jeszcze zgłosiła się do mnie firma chętna zasponsorować papier na "Zamojskie Newsy". W ramach umowy barterowej oczywiście będą reklamy tejże firmy. To znana firma:

Ponieważ kolejne wydanie gazetki już blisko, a materiał na nią bogatszy oj bogatszy niż na pierwszy numer, zapowiedział sie MEZO z koncertem. Oczywićcie motywem przewodnim będzie utór "Sacrum".

Zrobię tablice i odstawimy karaoke zaspiewamy razem:

"Wielkomiejski szum, natłok wrażeń
Szukam znaku, który się okaże drogowskazem
Tym razem nie sięgam do książek, gazet
Mam przeczucie: muszę uciec w uczucie
Uciec w światło, w którym wszystko jest jasne
A ludzie cierpią przez swoje aspiracje
W jedyne takie święte miejsce
Gdzie rozum przegrywa z duszą i z sercem
A cały ten tercet wypowiada Twoje imię
Poddałem się temu, jestem sam sobie winien
To mi nie minie tak szybko, tak łatwo
Bo jesteś mą wiarą, nadzieją, zagadką
Której nie umiem objąć rozumem
Dlatego mam do niej taki szacunek
Może zwyczajnie brak mi taktu
Ale... Wierzę w Ciebie, moje sacrum...
"

No i podkład muzyczny, a jakże:
YouTube - Mezo & Kasia Wilk - Sacrum

Posted

cyt.''Witam. W imieniu swoim jak i p. Piotra (asyst. ds. schroniska) chciałam wszystkim serdecznie podziękować za miłe komentarze.''

:evil_lol: jaka Ty jesteś dobrotliwa,że tak piszesz i w swoim i czyimś imieniu,ale to tak sama od siebie czy p.Łachno Cię prosił? A tak poza tym o jakiej Ty piszesz pracy na wolontariacie?Przecież Ty tam nie pracujesz. Widziałam Cię tam,nawet do boksu nie w chodziłaś,nie przebierałaś się nigdy,tylko w szpilkach siedziałaś na zewnątrz.Nie myłaś misek,nie sprzątałaś boksów,no ale jakbyś mogła,pazurki byś sobie połamała:evil_lol:

Posted

Tak pisałam w imieniu swoim jak i Pana Piotrka. Nie przypominam sobie,żebym była z panią na "ty". Jak już pisałam nie będę niczego komentować i udowadniać na siłę. Nie mam tego w zwyczaju.
Szkoda,że niektórzy tym właśnie żyją.
Serdecznie pozdrawiam.