Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli chodzi o moje zamojskie tymczasy i nie tylko tymczasy ,to wszystkie reaguja lękowo na panów z taczką ,panów z wózkiem i ogólnie na panów,którzy tak sobie idą i cos maja w ręce,alta jest w tej chwili psem odwoływalnym,ale cały czas mam oczy w koło głowy bo jak idzie pan z "czymś"to zażarłaby na śmierc................nienawidzą .................
to pisałam ja ,anna mazur:lol:

Posted

O zgrozo! Odezwał się jakis Pan sacrum i chce zastraszyc dogomaniaków.
Musi posiadac bardzo zgłębioną wiedzę na temat schroniska; czyli musi tam bywac poza godzinami otwarcia.
Musi wiedziec, ze jeden albo dwóch pracownków potrafią zaopiekowac sią ok 200 psami - potrafią je zsocjalozowac, nakarmic, sprzątnąc boksy.
Panie sacrum - gdyby nie ta, jak pan napisał - fundacja i obecni tu dogomaniacy to do dzisiejszego dnia psy w zamojskim schronisku wyglądałyby tak jak te prezentowane na tym wątku.
Co ja piszę, przeciez psy prezentowane na tym wątku - wg p. Ł- nie są psami z zamojskiego schroniska:diabloti:

Posted

no właśnie,co ty za bzdury marta piszesz,te psy to nie z zamościa,to ja już nie wiem skąd te psy do mnie przyjeżdzały,zbierałyście gdzieś i rozsyłałyście po polsce,ciekawe tylko dlaczego zdjęcia są z zamojskiego schronu,sfabrykowane pewnie,nie macie co robić i fabrykujecie takie sobie fotki............................................

Posted

Chyba juz nie trzeba sie podpisywać, bo Pan Sacrum zrezygnował z polemiki. Mniemam, że pod wpływem naszych argumentów:diabloti:

Posted

Jeśli ,ktoś ma wątpliwości to jest odbyt szczeniaka ,który juz nie miał siły chodzić leżał w budzie .{uratowany}Czy uratowanie szczeniaka to tez wymysl emirowcow,czy dowod na to ,ze widzimy to czego inni nie chca zobaczyc_

Posted

W piśmie (.....)czytamy ,ze pracownicy są oddani i profesjonalni i kochają zwierzęta :crazyeye: Pomyślcie co było wcześniej jak rzadko kto tam zaglądał ......

Wolontariusze są zbędni totalnie ,wiecie zawsze coś wynajdą a to sie niestety nie podoba ...

Stonka pisze ,ze jest wraz z innymi wyczekiwana w schronie ,Wielu zwierzętom juz pomogła ,robi piękne zdjęcia szczęśliwych przytulanych psów dla których jest wielkim szczęściem to ,ze ona tam jest .

Posted

mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze w sobote:-)
na forum zamoscia burzliwa dyskusja na temat festynu:-)
i dobrze im wiecej szumu tym wiecej osob sie dowie tak czy inaczej:-)
a chodzi o to zeby glosno było o schronisku...wieksze szanse dla psiakow:-)
funia co do pisma o ktorym piszesz wszystko sie zgadza tylko to oddanie i milosc nie zwierzat dotycza raczej:diabloti:

PS. to wyłącznie moja opinia i ani modzi ani admin tym bardziej za to nie odpowiadają (patrz regulamin )

PS 2 i tak samo jak w komentarzach na forum zamoscia moze sobie ktos pisac co chce i nikt nie ma zamiaru sie obrazac ani sprawdzac IP komputerow bo jest to tylko opinia prywatna tak i tutaj mozna sobie pisac:eviltong:

Posted

A mnie dzisiaj Jo37 podsuneła wspaniały pomysł - założe wątek, w którym będziemy umieszczać wszystkie psy zabrane przez ludzi o wielkich sercach ze schroniska w Zamościu:p
Moze jak wszystko to złożymy w jedną całość to juz nikt wiecej nie napisze, ze prowadzimy mało aktywne adopcje:mad:
Podam link do watku, Proszę o wrzucanie:
- zdjęcie psa w schronie,
- zdjecie psa w nowym domu
- link do wątku psów
Kazdy z nas ma tego sporo:cool3:
Dogo do dzieła!
http://www.dogomania.pl/forum/f85/szczesciarze-z-zamojskiego-schroniska-139674/

Posted

Doskonały pomysł. Może warto wklejać nie tylko te psiaki, które zostały wyciągnięte ze schroniska, ale także te, których ten koszmar ominął, które uratowane zostały "z ulicy"?

Posted

funia napisał(a):
Jezu ,ale my mamy tyle tego ,ze nie wiem jak sie zabrać :crazyeye:

Powolutu, powolutku i zbierzemy wszystkie.
Dziewczyny pomogą, powspominają:cool3:

Posted

Pare miesięcy temu zabrane zostały szczeniaki; dwa były w Zabrzu, 2 we Wrocławiu , jeden tez gdzies w tamtych stronach...
Czy ktos pamieta wątki?