Marlena:) Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Sacrum .. niezwykły nick dla osoby tak zaciekle broniącej honoru świętego pana kierownika :diabloti: Zdjęcia Tosi super:loveu: Quote
stonka1125 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 jeżeli chodzi o moje zamojskie tymczasy i nie tylko tymczasy ,to wszystkie reaguja lękowo na panów z taczką ,panów z wózkiem i ogólnie na panów,którzy tak sobie idą i cos maja w ręce,alta jest w tej chwili psem odwoływalnym,ale cały czas mam oczy w koło głowy bo jak idzie pan z "czymś"to zażarłaby na śmierc................nienawidzą ................. to pisałam ja ,anna mazur:lol: Quote
Tola Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 O zgrozo! Odezwał się jakis Pan sacrum i chce zastraszyc dogomaniaków. Musi posiadac bardzo zgłębioną wiedzę na temat schroniska; czyli musi tam bywac poza godzinami otwarcia. Musi wiedziec, ze jeden albo dwóch pracownków potrafią zaopiekowac sią ok 200 psami - potrafią je zsocjalozowac, nakarmic, sprzątnąc boksy. Panie sacrum - gdyby nie ta, jak pan napisał - fundacja i obecni tu dogomaniacy to do dzisiejszego dnia psy w zamojskim schronisku wyglądałyby tak jak te prezentowane na tym wątku. Co ja piszę, przeciez psy prezentowane na tym wątku - wg p. Ł- nie są psami z zamojskiego schroniska:diabloti: Quote
stonka1125 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 no właśnie,co ty za bzdury marta piszesz,te psy to nie z zamościa,to ja już nie wiem skąd te psy do mnie przyjeżdzały,zbierałyście gdzieś i rozsyłałyście po polsce,ciekawe tylko dlaczego zdjęcia są z zamojskiego schronu,sfabrykowane pewnie,nie macie co robić i fabrykujecie takie sobie fotki............................................ Quote
Marlena:) Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 A mój tymczas jest z Chin,a nie zadnego zamojskiego schroniska!!! Dziewczyny i Wy mi o tym nie powiedziałyście? Nieładnie nieładnie:shake:.. Quote
matrioszka2 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kłamczuszka ! W Chinach by go zezarli :evil_lol: Quote
furciaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Widze ze i u was weslo i ze nowi forumowicze maja wieeele do powiedzenia:lol: Mam sie podpisac moze, czy nie trzeba juz:evil_lol: Quote
jogi Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Chyba juz nie trzeba sie podpisywać, bo Pan Sacrum zrezygnował z polemiki. Mniemam, że pod wpływem naszych argumentów:diabloti: Quote
funia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Nie ma czasu pozuje do zdjęc na stronę Zoo i lansuje schron ,wielka szkoda ze zamiast zwierząt w większości oglądamy jego ......:cool1: Quote
funia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tola jeśli możesz przerzuć z wątku Poli jej aktualny wygląd dla porównania :cool3: Sorki nie potrafie tego zrobić :oops: Quote
funia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Jeśli ,ktoś ma wątpliwości to jest odbyt szczeniaka ,który juz nie miał siły chodzić leżał w budzie .{uratowany}Czy uratowanie szczeniaka to tez wymysl emirowcow,czy dowod na to ,ze widzimy to czego inni nie chca zobaczyc_ Quote
funia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 W piśmie (.....)czytamy ,ze pracownicy są oddani i profesjonalni i kochają zwierzęta :crazyeye: Pomyślcie co było wcześniej jak rzadko kto tam zaglądał ...... Wolontariusze są zbędni totalnie ,wiecie zawsze coś wynajdą a to sie niestety nie podoba ... Stonka pisze ,ze jest wraz z innymi wyczekiwana w schronie ,Wielu zwierzętom juz pomogła ,robi piękne zdjęcia szczęśliwych przytulanych psów dla których jest wielkim szczęściem to ,ze ona tam jest . Quote
sacred PIRANHA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 mam nadzieje, ze pogoda nam dopisze w sobote:-) na forum zamoscia burzliwa dyskusja na temat festynu:-) i dobrze im wiecej szumu tym wiecej osob sie dowie tak czy inaczej:-) a chodzi o to zeby glosno było o schronisku...wieksze szanse dla psiakow:-) funia co do pisma o ktorym piszesz wszystko sie zgadza tylko to oddanie i milosc nie zwierzat dotycza raczej:diabloti: PS. to wyłącznie moja opinia i ani modzi ani admin tym bardziej za to nie odpowiadają (patrz regulamin ) PS 2 i tak samo jak w komentarzach na forum zamoscia moze sobie ktos pisac co chce i nikt nie ma zamiaru sie obrazac ani sprawdzac IP komputerow bo jest to tylko opinia prywatna tak i tutaj mozna sobie pisac:eviltong: Quote
Tola Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A mnie dzisiaj Jo37 podsuneła wspaniały pomysł - założe wątek, w którym będziemy umieszczać wszystkie psy zabrane przez ludzi o wielkich sercach ze schroniska w Zamościu:p Moze jak wszystko to złożymy w jedną całość to juz nikt wiecej nie napisze, ze prowadzimy mało aktywne adopcje:mad: Podam link do watku, Proszę o wrzucanie: - zdjęcie psa w schronie, - zdjecie psa w nowym domu - link do wątku psów Kazdy z nas ma tego sporo:cool3: Dogo do dzieła! http://www.dogomania.pl/forum/f85/szczesciarze-z-zamojskiego-schroniska-139674/ Quote
funia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jezu ,ale my mamy tyle tego ,ze nie wiem jak sie zabrać :crazyeye: Quote
ANETTTA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 pozdrawiam WAs .....walczcie bo jest o co !!! Quote
Joodith Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Doskonały pomysł. Może warto wklejać nie tylko te psiaki, które zostały wyciągnięte ze schroniska, ale także te, których ten koszmar ominął, które uratowane zostały "z ulicy"? Quote
Tola Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 funia napisał(a):Jezu ,ale my mamy tyle tego ,ze nie wiem jak sie zabrać :crazyeye: Powolutu, powolutku i zbierzemy wszystkie. Dziewczyny pomogą, powspominają:cool3: Quote
Tola Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Pare miesięcy temu zabrane zostały szczeniaki; dwa były w Zabrzu, 2 we Wrocławiu , jeden tez gdzies w tamtych stronach... Czy ktos pamieta wątki? Quote
jogi Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 to było rodzeństwo mojej wirki. o wątek zapytaj Biankę albo Halbinę Quote
Recommended Posts