Sudolineczka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Juz nie mogę się doczekać jak pójde do schorniska dopiero 5 stycznia, bo teraz na święta wyjechałam, ale już mnie skręca.. dobre wieści na święta. Ja zbieram jedną suńkę do siebie mam nadzieję że już z nią lepiej bo nie mogła podnieść całego zadu... całej tylnej części ciała.. moja mała :( Quote
funia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 mylisz o tej dużej ,która była po wypadku ??? oj coś jej ostatnio nie widziałam.....:shake: Quote
Panca Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkim zamojskim wolonatriuszom spokojnych, zdrowych ,pogodnych Swiat zycze wraz z Fryziem -pozdrawia swoich kumpli z perspektywy kanapy(to jego pierwsza Wigilia u mnie) Quote
Sudolineczka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 funia napisał(a):mylisz o tej dużej ,która była po wypadku ??? oj coś jej ostatnio nie widziałam.....:shake: taka ruda? nic nie mów? jak to jej nie ma :( była na kwarantanie chyba w 5 boksie.. Quote
funia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Została uśpiona ,taka była decyzja lekarza .................:placz: Quote
Sudolineczka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Przecież z nią było coraz lepiej? ja ją miałam już zabierać :( Quote
funia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Też jestem żdziwiona:shake: Uratuj w tej sytuacji inną ,od strony pola jest dużo suk wielkości suni uśpionej nazwijmy ją Ruda . Biegaj Ruda szczęśliwa za tęczowym mostem,tam wszystko jest inne....:-( Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Co tu tak cicho? Dziewczyny zwracam się do was z gorącą prośbą, abyście weszły na zamieszczony poniżej link i wysłały maile. W Olkuszu jest dramat, Wasze maile mogą uratować niejedno psie istnienie Quote
Sudolineczka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja wiem o tym, zawsze jak karmimy psy na kwarantannie to mam ochote zabrać wszystkie ;) Ale Ruda bardzo chwyciła mnie za serce.. Quote
stonka1125 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 wszystkim słodkim zamościakom życzę nowych ,cudnych domków,bogatych w ciepłe kanapy i posłanka,miliona całusów i dobrego życia u boku kochających ludzi!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tola Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 My tez życzymy wszystkim dogomaniakom dobrego Nowego Roku; niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. Żebyśmy wszyscy mieli siłę i możliwość pomagania naszym mniejszym braciom. I oby tych sponiewieranych, potrzebujących nas stworzeń było jak najmniej. Dziękujemy za wsparcie i pomoc - z Waszą pomocą wiele się u nas działo. Wszystkiego Dobrego!!! [SIZE=2]Zamojski Odział EMIR Quote
lamena Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Kochani dogomaniacy i kochane zwierzaki,pieski,krówki.kotki,koniki...OBY TEN ROK 2009 PRZYNIÓSŁ WAM PEŁNE MISKI JEDZENIA,SERCE KTÓRE WAS POKOCHA,CIEPŁY KĄT OBOK WŁASCICIELA,DUZO ZDROWIA KOCHANI I JAK NAJWIECEJ MERDAJACYCH OGONKÓW!!!!Wszystkiego dobrego z całego serca życze Ja:)mój Syn:)i mój Zaruś(który już siedzi w łazience bo strasznie strzelaja). P.S.- ZAMOJSKI EMIRZE - Tak trzymaj!!!I dziękuję,że jesteście!!! Quote
ANETTTA Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Quote
Sudolineczka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Słuchajcie, jest jeden malutki kotek w schronisku myślałam ze moja kolezanka go wezmie ale się rozmyśliła, nie jestem pewna ale chyba to dziewczynka, zdjęcia wstawie jutro ;) Quote
basiagk Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Przestrzegam przed pewnymi delikwentami (moze dzwonić dziewczyna o bardzo młodym głosie, wspomina o dziecku) z Tarnowa. Poszukują amstaffów i rottków innych bullków (prawdopodobnie do walk lub rozmnażania). Posiadam numer telefonu tych ludzi więc w razie czego można porównać. Końcówka ich numeru ....225 Quote
Saphira Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Proszę ! Wejdźcie na wątek olkuski i wyślijcie list. To może dużo pomóc ! http://www.dogomania.pl/forum/f28/ofiary-schroniska-zywe-trupy-blagaja-o-pilne-wsparcie-127622/index104.html Quote
justyna22 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Witam ! Właśnie przejrzałam posty o tym schronisku . No tragedia powiedzcie mi czy chociasz trochę sytuacja się zmieniła ? Jak uzbieram trochę kaski to postaram się nadesłać . Na fundację EMIR . POZDRAWIAM Quote
funia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Koalicja dla zmiany prawa o zwierzętach domowych - Dogomania Forum warto poczytać/ Quote
gagata Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jakoś ten wątek zamiera..... Dziewczyny...może nie macie czasu pisać? Dajcie halo, pomogę... Quote
Erazm Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 O, gagatka zaraz tu wkroczy i doda sil:loveu: Quote
Recommended Posts