Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juz nie mogę się doczekać jak pójde do schorniska dopiero 5 stycznia, bo teraz na święta wyjechałam, ale już mnie skręca.. dobre wieści na święta. Ja zbieram jedną suńkę do siebie mam nadzieję że już z nią lepiej bo nie mogła podnieść całego zadu... całej tylnej części ciała.. moja mała :(

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkim zamojskim wolonatriuszom spokojnych, zdrowych ,pogodnych Swiat zycze wraz z Fryziem -pozdrawia swoich kumpli z perspektywy kanapy(to jego pierwsza Wigilia u mnie)

Posted

Też jestem żdziwiona:shake:
Uratuj w tej sytuacji inną ,od strony pola jest dużo suk wielkości suni uśpionej nazwijmy ją Ruda .

Biegaj Ruda szczęśliwa za tęczowym mostem,tam wszystko jest inne....:-(

Posted

Co tu tak cicho?

Dziewczyny zwracam się do was z gorącą prośbą, abyście weszły na zamieszczony poniżej link i wysłały maile. W Olkuszu jest dramat, Wasze maile mogą uratować niejedno psie istnienie

Posted

My tez życzymy wszystkim dogomaniakom dobrego Nowego Roku; niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia. Żebyśmy wszyscy mieli siłę i możliwość pomagania naszym mniejszym braciom. I oby tych sponiewieranych, potrzebujących nas stworzeń było jak najmniej.
Dziękujemy za wsparcie i pomoc - z Waszą pomocą wiele się u nas działo.
Wszystkiego Dobrego!!!

[SIZE=2]Zamojski Odział EMIR

Posted

Kochani dogomaniacy i kochane zwierzaki,pieski,krówki.kotki,koniki...OBY TEN ROK 2009 PRZYNIÓSŁ WAM PEŁNE MISKI JEDZENIA,SERCE KTÓRE WAS POKOCHA,CIEPŁY KĄT OBOK WŁASCICIELA,DUZO ZDROWIA KOCHANI I JAK NAJWIECEJ MERDAJACYCH OGONKÓW!!!!Wszystkiego dobrego z całego serca życze Ja:)mój Syn:)i mój Zaruś(który już siedzi w łazience bo strasznie strzelaja).

P.S.- ZAMOJSKI EMIRZE - Tak trzymaj!!!I dziękuję,że jesteście!!!

Posted

Przestrzegam przed pewnymi delikwentami (moze dzwonić dziewczyna o bardzo młodym głosie, wspomina o dziecku) z Tarnowa. Poszukują amstaffów i rottków innych bullków (prawdopodobnie do walk lub rozmnażania). Posiadam numer telefonu tych ludzi więc w razie czego można porównać. Końcówka ich numeru ....225

Posted

Witam !
Właśnie przejrzałam posty o tym schronisku . No tragedia powiedzcie mi czy chociasz trochę sytuacja się zmieniła ? Jak uzbieram trochę kaski to postaram się nadesłać . Na fundację EMIR . POZDRAWIAM

• 2 weeks later...