Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Dziewczyny trzymajciie się, naprawdę robicie kawał dobrej roboty:crazyeye:

Dzieki.
Trudno sie trzymać.
Trudno zrozumieć, ze chęc pomocy psowm moze budzic takie opory i tyle problemów.
Cięzko wysłuchiwać niefachowych opinii o sterylkach i odrobaczaniu, bo często po prostu śmieszą.
W opini prowadzących schronisko jestesmy winni nawet zbyt duzej ilosci szczeniaków.
A najnowsza wersja o zdjęciach chorych i wychudzonyhc psach z tego wątku mówi, ze to psy z innych schronisk w Polsce.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):

Cięzko wysłuchiwać niefachowych opinii o sterylkach i odrobaczaniu, bo często po prostu śmieszą.
W opini prowadzących schronisko jestesmy winni nawet zbyt duzej ilosci szczeniaków.
A najnowsza wersja o zdjęciach chorych i wychudzonyhc psach z tego wątku mówi, ze to psy z innych schronisk w Polsce.

tak tak a woda w miskach była żółta bo dodawali do niej witamine B:cool3: (wersja wykrzyczana mi kilkakrotnie przez pana kierownika)
pytanie z mojej strony? co psom z witaminy B jak one były głodne i chore na skóre? zarobaczone? zapchlone?
co do ilości szczeniaków tak tak oczywiście przecież to wogóle nie jest wina schroniska:shake:...a czy schronisko nie robi problemów w wydaniu suki do sterylki aborcyjnej na przykład?
najnowsza wersja o zdjęciach psiaków mnie powaliła...to prosze pana kierownika prosze pozwolić robić w normalnych warunkach zdjęcia na przykład każdo na tle biura schroniskowego...wtedy będzie wiadomo ze ten pies napewno jest z tego schroniska...a nie jak ze wszystkim robi sie problemy i psom strzela sie fotki przez kraty albo wrecz czasem z ukrycia...to tez jest efekt schroniskowego braku chęci współpracy więc prosze sie nie pogrążać prosze ...

Posted

Co raz to nowe jestem w schronisku dwa razy w tygodniu.. i zawsze są nowe.. szczeniory

a że adopcji jest mało, a mimo to szczeniaki znikają, to można się domyslić co się z nimi dzieje:placz:

Posted

ja widziałam tam zbyt duzo i zbyt wiele przykrych doświadczeń zaznałam żeby mieć nadzieje, ze cokolwiek sie zmieni póki pan kierownik bedzie ten sam...
są wolontariusze Emir, jest nowy wet i jest lepiej ...ale pan kierownik (plus jego stali pracownicy) nadal tam jest głównym problemem...to jest moja opinia więc zwracam sie od razu za wczasu do ewentualnych gorliwych obroncow prosze nie zaczynać dyskusji kilkustronicowej na jakiej podstawie ja tak twierdze i takie tam...kazdy ma prawo do własnej opinii...moja jest taka, tłumaczyć dlaczego moge bardzo chetnie ale osobiście:lol:

Posted

Erazm napisał(a):
Rany, a miałam nadzieję, że coś się zmieniło na lepsze:shake::shake::shake:

cos sie zmienilo na lepsze...dzieki grupie wolontariuszy Emir-grupie zapaleńców,którzy mimo warunkow w jakich przyszło im pomagac (mówie tutaj o atmosferze panującej miedzy nimi a schroniskiem) pomagają nadal...mimo, ze jest ciezko cholernie znosic to wszystko zaciskaja zeby i ida tam znow i znow i znow...
wspieraja sie nawzajem i pomagaja i powtarzaja sobie pewnie to co ja sobie powtarzalam ze nie robia tego dla sympatii pana kierownika czy czyjejkolwiek tylko dla tych psow...bo wiedza ze jak sie poddadza to nikt tym psiakom nie pomoze...

Posted

od soboty jest nowa sunia, przydałby się dla niej jak najszybciej dom, jest bardzo potulna i przymila się do ludzi.. i jeszcze młodziutka.. szkoda mi jej bo jest gryziona przez inne szczaniaki i przez to trzyma się na uboczu..

Posted

Narazie nie mam zdjęć więc poczekam do poniedziałku bo najczęściej jestem jak jest ciemno.. i nie zawsze udaje mi się zrobić zdjęcia.. ale postaram się Sunia jest łaciata szaro(pręgowana) biało o wąskim pyszczku będzie średnim psem

Posted

jak jest obecnie w schronisku???mam malutkie dziecko,nie mam z kim zostawić wiec nie mogę "sprawdzać" osobisbie:(wspieram"jedynie"finansowo na tyle ile jestem w stanie,prosze BOże!niech będzie lepiej!!!!!!!tak mało mogę zrobić echhhhhhh.

Posted

mozecie mi powiedziec , jaki adres konta jest właściwy???ja wpłacam na ten
-

[SIZE=4]ODDZIAŁ W ZAMOŚCIU

[SIZE=4]Konto: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.

[SIZE=4]93 1050 1924 1000 0090 6204 7882

Posted

[quote name='lamena']mozecie mi powiedziec , jaki adres konta jest właściwy???ja wpłacam na ten
-

[SIZE=4]ODDZIAŁ W ZAMOŚCIU

[SIZE=4]Konto: Bank Śląski O/Grodzisk Maz.

[SIZE=4]93 1050 1924 1000 0090 6204 7882

Juz sprawdzamy. Odpiszemy.

Posted

lepiej jest u nas w zamościu?cholera by to wzieła...cholera,cholera,kurde mać!!!!!szlak mnie trafia.krew zalewa:angryy:jak ja sie mam cieszyć świętami?jak psiaki tam tak mają???:placz:Wiecie co,mi sie w głowie nie miesci bezduszność ludzka.Mam dwa psiaki"uratowane"od utopienia(jeden u przyjaciół)...a dzwoniąc ...oj było to już parę lat temu na policje w celu ukarania gościa co nad nimi sie znęcał,usłyszałam ...chyba sie domyslacie.Dlaczego u nas policja,prokuratura bagatelizuje takich ludzi?Dlaczego prezydent zamościa ,prokuratura zamojska,policja mają to w dupie?
Zacznę chyba zycie pustelnicze:lol:z moim synkiem i psiakiem,bo ja już chyba ludzi nie rozumiem i chyba niektórych nie chcę zrozumieć.
P.S.-przepraszam,wyzaliłam sie Wam.

Posted

no i normalnie mi sie humor poprawił...dzięki Tola:):):):)
Tolu nie będeę Tobie zawracac glowy ptrzed swiętami, ale po swiętach skontaktuje się z toba bo potrzebna mi osoba z warszawy do sprawdeznia domku dla psinki (najlepiej gdyby byl to ktos z Emiru)

Posted

Ludzie to jest rewelacyjny,najlepszy prezent świąteczny!:loveu:Aż sie wzruszyłam tymi pieknymi wiesciami!Wszystkim którzy się do tego przyczynili powinno sie do stóp pasć i dziękować!Brawo,Brawo.Brawo:multi:.
Wesołych,zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia i Wam zwierzaki,aby jak najwięcej z Was tuliło sie do swoich włascicieli z pełnymi brzuszkami,a ogonek merdał nieustannie:lol: