Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

TO
MISS WOLONTARIUSZEK z ''drugiej strony lustra'' .......... KIEROWNIK MA DWIE WOLONTARIUSZKI,obie uważają że to co się działo u nas w schronisku to nie prawda........A EMIR ma trzy wolontariuszki w schronisku.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
.......... KIEROWNIK MA DWIE WOLONTARIUSZKI,obie uważają że to co się działo u nas w schronisku to nie prawda.........

tak tak i obie pojawily sie nagle jak sie szum zrobil...wiec co one moga wiedziec co sie działo w schronisku wczesniej? jakos przez okragly rok przed szumem nie widzialam ani jednej ani razu, nie prowadzily zadnej strony, nie widac ich bylo w schronie, kierownik nigdy nie wspomnial o zadnej jak potrzebowalismy pomocy w wyciaganiu ze schronu, dowozie do kliniki, dowozie do DT czy czymkolwiek innym...ale one dobrze wiedza jak bylo...bo one sa wrozkami:):):)
ehh szkoda gadac...

Posted

Jest potrzebna pomoc, dla osoby która ma 18 kotów i 8 psów oraz dokarmia całą watahę w okolicy.A problem jest taki ,że te koty mają koci katar jeśli któryś się wyleczy to za jakiś czas znowu choruje i przeważnie umiera bo organizm jest zbyt słaby.Nie DAWNO BO WCZORAJ ZMARŁ KOLEJNY MALUTKI KOTEK ,rano zobaczyła go jak leżał wtulony w kotkę [bardzo męcza sie zanim umrą].Osoba ta leczy za ostatnie pieniądze,ale teraz jest to trudne bo chore są już wszystkie,a co dzień poza płot podrzucają jej nowe[przeważnie kotki w ciąży]i koło się zamyka ,bo zdrowe zarażaja sie od chorych itd. Zorganizuję transport ,chodzi tylko o to aby móc leczyć te które jeszcze można uratować i po wyleczeniu zaszczepić ,szczepionka kosztuje ok 35zł [nie wiem dokładnie] dom trzeba zdezynfekować bo ten wirus poł roku jest jeszcze grożny . Jeśli trzeba porobię zdjęcia kotom i umieszcze, małe koty sa bez szans w ciągu 1.5 tyg. umarły już 3 [były leczone jakimś antybiotykiem]

Posted

przejzalam pobierznie watek i rece mi opadly... kolejny Olkusz, Kielce, Krzyczki :shake::shake::shake:

a wpadlam tylko z pytaniem czy nie znalazl by sie ktos kto by domek dla malamuta w Zamosciu sprawdzil?

Posted

masienka napisał(a):
przejzalam pobierznie watek i rece mi opadly... kolejny Olkusz, Kielce, Krzyczki :shake::shake::shake:

a wpadlam tylko z pytaniem czy nie znalazl by sie ktos kto by domek dla malamuta w Zamosciu sprawdzil?

Mogę sprawdzić, podaj namiary na pv

Posted

chcialam sie dowiedzec czy ta biaoa bokserka na pierwszym zdjeciu juz zostala adoptowana? strasznie podoba mi sie ta psinka jest przeiekna chetnie bym ja zabrala... jaki ma harakter? gdzie obecnie przebywa? bARdzo prosze o odpowiedz...

Posted

Rany, dziewczyny czyli dalej walczycie :shake:
A my się wybieramy teraz już z aparatem w odwiedziny do Carmen( to ta mała sunia która poczas interwencji biegała sobie luzem) Wrzucę Wam jej foty na osłodę, bo dzięki Wam zaczęł się ta historia

Posted

chodzi ci o małą czarną z łysym ogonem???? jeśli tak to ona jest już w boksach ogólnych.KIedy chcecie przyjechać? dawaj te foty bo jestem ciekawa czy to o nią chodzi,a może pragniesz ją zabrać co??

Posted

Nie, kochana wziełam szczeniorkę, niby jamnika( z jamnika miała tylko krótkie łapki:evil_lol:) i wkręciłam w nią Isadorę, bo było u niej miejsce i kiedy jechaliśmy do Zamościa, a Isadora kocha jamniki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

teraz rozumie,ale zamojskie pieski jak co - czekają i są otwarte na nowe domki;);););):painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting:

Posted

Erazm napisał(a):
Nie, kochana wziełam szczeniorkę, niby jamnika( z jamnika miała tylko krótkie łapki:evil_lol:) i wkręciłam w nią Isadorę, bo było u niej miejsce i kiedy jechaliśmy do Zamościa, a Isadora kocha jamniki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To musiałyśmy się spotkać w czasie interwencji Emira w schronisku:cool3:

Posted

dodałam w pierwszym poscie informacje o koncie i wolontariuszach.
mam nadzieję, że znajdzie się trochę osób chcących wesprzeć ich działania