Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
przepraszam ze sie wtrące czy to ten psiak collie co go moi kochani sasiedzi do schronu odwiezli?

Z tego co wyczytałem na Forum Collie- Tak. Na Kollakach masz foty z tego domu jeszcze na początku watku. To może poznasz.

Posted

to jesli to ten psiak to oni wołali na niego Astor i odwieźli do schronu bo twierdzili ze 2 razy zaatakował ich wnuka (rzucił się i złapał za tyłek)...nie wiem ile w tym prawdy bo ja nigdy tego nie widziałam, psiak zawsze schodził mi z drogi...moja siostra twierdzi, że biega i obszczekuje rowerzystów (ona codziennie z psami jeździ na rowerem tamtędy) poza tym dawałam mu Frontline i tabletki na robale Pratel ale to było juz ponad miesiąc temu więc i tak o działaniu można zapomnieć tymbardziej, że siedział w naszym sterylnie czystym spełniającym wszelkie wymogi schronisku.

Posted

Pobyt w hoteliku też sponsoruje Lucynka ;)
Zaraz mu założę wątek.
Czy to jest Astor?

Z tym wnukiem to może być możliwe, bo kollaki uwielbiają "zaganiać" biegające dzieci :roll:
W każdym razie pies jest przespokojny i bardzo łagodny jak na razie, podaje łapkę, dopomina się o uwagę itp. Jest przesympatyczny i straszliwie inteligentny: rozpracował zamknięcie klatki kennelowej (podczas transportu) :razz:

Aha, czy ktoś wie ile on może mieć lat?
Wygląda na młodziaka.

Posted

Patrząc na niego ok. 2 lat :)
Cieszę się, że jest już bezpieczny - tzreba mu jednak szybciutko szukać domu, aby nie obciążać nadto Fundacji!

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj zabrałam kostka ze schronu w Zamościu ,już na podwórku zrobił siusiu jak facet i to drugie też .Około 19 został zawieziony na tymczas do super babki ,jak wszystko dobrze pójdzie to Kostek za 10 dni pojedzie do stałego domu do Krakowa .Jego czas powoli mija ,nie wiem co z ta naroślą W MORDCE :roll:

Posted

funia napisał(a):
dzisiaj zabrałam kostka ze schronu w Zamościu ,już na podwórku zrobił siusiu jak facet i to drugie też .Około 19 został zawieziony na tymczas do super babki ,jak wszystko dobrze pójdzie to Kostek za 10 dni pojedzie do stałego domu do Krakowa .Jego czas powoli mija ,nie wiem co z ta naroślą W MORDCE :roll:

Witamy na dogo:lol:
Wejdz na watek Kostka:cool3:

• 1 month later...
Posted

dziś zabrałam na tymczas boksię Sonię
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110462&page=13

Obiektywnie musze stwierdzić, że wygląda o niebo lepiej niż w czasie mojej poprzedniej wizyty. Jest dużo grubsza, ma wyłysienia na skórze, ale bez porówniania....
Widać, trzeba było zrobić aferę, żeby psom zaczęło być lepiej.
A mozna było bez, ale do tego trzeba by było mieć serce.
Taki Polski naród, że tylko jak bat czuje, to się stara:diabloti: Eh

Posted

Witam:) Półtora tyg temu zabrałam ze schroniska w Zamościu śliczną sunię. Ma ponad 2 latka i jest cudowna. Ślicznie dziękuję p. Kasi za pomoc w wyborze psiaka:) Żaba jest naprawdę wdzięcznym i kochanym psem:)