Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

emilia2280 napisał(a):
Tylko spytam zanim zaczné sié cieszyc albo nie- to byla adopcja schroniskowa czy dogomaniacka?

Schroniskowa... Gdy przyjechałam zrobic zdjecia - suni juz nie było.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zostałam poinformowana przez pana prezesa, że jego nie obchodzi kto bierze psy,na łańcuch,na smalec-wszystko jedno.
jedyne co dostaniesz przy adopcji to rachunek fiskalny,
a jak masz więcej szczęścia to zaswiadczenie o wściekliźnie.

Posted

ayla1 napisał(a):
zostałam poinformowana przez pana prezesa, że jego nie obchodzi kto bierze psy,na łańcuch,na smalec-wszystko jedno.
jedyne co dostaniesz przy adopcji to rachunek fiskalny,
a jak masz więcej szczęścia to zaswiadczenie o wściekliźnie.

No i stád moje pytanie czy to byla adopcja schroniskowa... Bo to zaden powód do radosci...

Posted

Boze.....co za horror:angryy:?a ta historia z Gorzowa co wlasciciele zostawili psa bez jedzenia i picia na 3 dni bo wyjechali na wakacje?!?!!?

Posted

Jeśli możecie wyciągnijcie Collaka choć na płatny tymczas czy hotelik . No i transport do w-wy. W porozumieniu z LucynaW/ Collaki/ organizujemy mu lokum.

Collak ma od jutra hotelik w klinice w lublinie. Tylko trzeba go wyciągnąć i dowieść. Rezerwacja na mariee. Ma DT pod W-wą. Transport zorganizujemy.
Kto na miejscu pomoże.

Posted

A to lokum to jest na razie poszukiwane, czy już pewne. Oferowałam tymczas dla collie z Warszawy, ale ona już ma dom. Jeśli to w czymś pomoże to mogę mu zaoferować lokum na kilka dni, ale jest jeden warunek - musi się zgadzać z innymi psami, bo mam w domu już jednego collaka.

Posted

Lokum pewne. Tylko Go trzeba wyciągnąć i zorganizować się z transportem. Na razie pod Warszawę. Twój Kolia DT traktuję tylko jako ewentualną rezerwę taktyczną na dwa ,trzy dni bo trzeba go wyjąć natychmiast. . Z dominującą astą on może jutra nie doczekać a co dopiero dłużej.