Tola Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Kolia']A są może jakieś zdjęcia, bliższe informacje? Wrzuciłabym ją na forum collie! Może udałoby się wyciągnąć i umieścić w hoteliku lub w domku tymczasowym :( To te 2 sunie z giełdy - jedna w typie coli, druga husky... Teraz są troche większe. Quote
Panca Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 rozleslalam maila o szczeniorach i cisza ....chyba to przez wakacje zajrzyjcie tu http://www.koalicja.org.pl/ bedzie zmiana w ustawie o zwierzetach:multi: Quote
Kolia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dobrze by było wiedzieć coś więcej o niuńce i miec kilka jej własnych zdjęć, dałoby radę? Quote
Ewelina.w38 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Dzewczyny, czy da sie pociągnąc właścicieli do jakiejs odpowiedzialności? JAk zostawi sie takie bestialstwo bezkarnie to zawsze bedzie sie powtarzac!!:angryy: Quote
Tola Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Kolia napisał(a):Dobrze by było wiedzieć coś więcej o niuńce i miec kilka jej własnych zdjęć, dałoby radę? ZDjecia są, robiły wczoraj dziewczyny, wrzucę je zaraz jak tylko dostanę płytkę Quote
Kolia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Mam chętną osobę na młodą suczkę collie - młody chłopak z Wawy, posiada starszą suczkę collie, bezproblemowo zgadza się na sterylizację. Tylko zdjęcia potrzebne :( Quote
Tola Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dopiero wróciłam. Mam zdjecia; juz się za to biorę Quote
Kolia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Tolu czekam z niecierpliwością na zdęcia malutkiej :) W jakim ona może być mniej więcej wieku? Quote
Terhenetar Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 To jest szczeniaczka w wielu typach, wiek, może 3 miesiące..., ale przypomina collie, tak jak i alaskanmalamutka, a nuż się spodoba. Wczoraj większy collie mało nie wpadł nam pod koła samochodu, jeśli bezdomny, być może jest już w schronisku...Kolia-jakby co będziemy alarmować Quote
Kolia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Terhenetar, będe czekała na wieści o collie - wrzucę na forum collie i poogłaszam! Quote
Kolia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Już ja wrzucam na forum collie - jaki numer kontaktowy podać i do kogo? Na potrzeby adopcji suczkę nazwałam Lusia :) Quote
Kolia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Suczka się spodobała - chłopak jest zdecydowany na adopcję :D Tola - próbował się do Ciebie dodzwonić, ale niestety jesteś poza zasięgiem... Quote
Tola Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Juz romawiałam z osobą z forum, zajmująca sie adopcja colie:lol: Trzymajcie kciuki. Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 w mojej okolicy błąka sie od paru tyg pies w typie collie...nie wiem niestety czy jest bezpański...najpier sunia sasiadow a teraz moja ma cieczke, wiec mozliwe ze tylko przybyl za zapachem skads... w najblizszym czasie będe sterylizowac moją ABI wiec zostanie mi pewnie kolnierz i ubranko posterylkowe...jesli sie przyda moge przekazac dalej:) mam tez kilka sztuk zwyklych parcianych obrozy(nowe), ktore zostaly mi z czasów wyciagania psow do kliniki i jedna nową smycz-przekaze Kindze:) Quote
sacred PIRANHA Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 tak w dzien bez problemu mu zrobie bo lezy sobie pod moja brama albo na trawniku u sasiadow:) jutro wrzuce:) Quote
ayla1 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witam, Dziewczyny macie jakieś fotki ze schronu?Jak wygląda sytuacja? jak myślicie od czego moze być takie wygryzienie na tyłku? to moja zamojska krówka leczona na nużyce.kobieta która ja miała brać się wycofała... Quote
GoniaP Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Prima na 95% ma dom w Warszawie... Państwo są zdecydowani, ale 5% wahania do wizyty adopcyjnej... Quote
Recommended Posts