Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kolia']A są może jakieś zdjęcia, bliższe informacje?
Wrzuciłabym ją na forum collie! Może udałoby się wyciągnąć i umieścić w hoteliku lub w domku tymczasowym :(
To te 2 sunie z giełdy - jedna w typie coli, druga husky...
Teraz są troche większe.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kolia napisał(a):
Dobrze by było wiedzieć coś więcej o niuńce i miec kilka jej własnych zdjęć, dałoby radę?

ZDjecia są, robiły wczoraj dziewczyny, wrzucę je zaraz jak tylko dostanę płytkę

Posted

Mam chętną osobę na młodą suczkę collie - młody chłopak z Wawy, posiada starszą suczkę collie, bezproblemowo zgadza się na sterylizację. Tylko zdjęcia potrzebne :(

Posted

To jest szczeniaczka w wielu typach, wiek, może 3 miesiące..., ale przypomina collie, tak jak i alaskanmalamutka, a nuż się spodoba. Wczoraj większy collie mało nie wpadł nam pod koła samochodu, jeśli bezdomny, być może jest już w schronisku...Kolia-jakby co będziemy alarmować

Posted

Suczka się spodobała - chłopak jest zdecydowany na adopcję :D
Tola - próbował się do Ciebie dodzwonić, ale niestety jesteś poza zasięgiem...

Posted

w mojej okolicy błąka sie od paru tyg pies w typie collie...nie wiem niestety czy jest bezpański...najpier sunia sasiadow a teraz moja ma cieczke, wiec mozliwe ze tylko przybyl za zapachem skads...
w najblizszym czasie będe sterylizowac moją ABI wiec zostanie mi pewnie kolnierz i ubranko posterylkowe...jesli sie przyda moge przekazac dalej:)
mam tez kilka sztuk zwyklych parcianych obrozy(nowe), ktore zostaly mi z czasów wyciagania psow do kliniki i jedna nową smycz-przekaze Kindze:)

Posted

Witam,
Dziewczyny macie jakieś fotki ze schronu?Jak wygląda sytuacja?
jak myślicie od czego moze być takie wygryzienie na tyłku?
to moja zamojska krówka leczona na nużyce.kobieta która ja miała brać się wycofała...