mariee Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Mi chodzilo o boksie! jak bylam tydzien temu nie miala cieczki , siedziala z psem w boksie! chyba o te bokserke chodzi? kiedy ona do Was przyjechala, pogubilam sie juz? Quote
GoniaP Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 mariee napisał(a):Mi chodzilo o boksie! jak bylam tydzien temu nie miala cieczki , siedziala z psem w boksie! chyba o te bokserke chodzi? kiedy ona do Was przyjechala, pogubilam sie juz? Od niedzieli jest u nas... Quote
jogi Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 dziewczyny teraz na zdjęciach sa otwarte dwa boksy na raz i tylko kilka psow na wybiegu. Jak byłam za pierwszym razem to boksy były otwierane na zmianę i siedziało w nich po 10 psow w każdym, jak nie wiecej. Gdzie one się podziały:crazyeye: Quote
Tola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='ayla1']widział ktoś mojego wilka?] Ta sunia jest, w pierwszym boksie po stronie suk Quote
Tola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ARKA napisał(a)::-( ta chudzinke czy on jeszcze zyje Tego psa poszukaja jutro dziewczyny, bo jadą... Quote
Terhenetar Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jogi napisał(a):dziewczyny teraz na zdjęciach sa otwarte dwa boksy na raz i tylko kilka psow na wybiegu. Jak byłam za pierwszym razem to boksy były otwierane na zmianę i siedziało w nich po 10 psow w każdym, jak nie wiecej. Gdzie one się podziały:crazyeye: Oto jest pytanie?! Quote
Donvitow Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Na każdym wybiegu było po 12 psów Liczyłem:angryy: Quote
Tola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jogi napisał(a):dziewczyny teraz na zdjęciach sa otwarte dwa boksy na raz i tylko kilka psow na wybiegu. Jak byłam za pierwszym razem to boksy były otwierane na zmianę i siedziało w nich po 10 psow w każdym, jak nie wiecej. Gdzie one się podziały:crazyeye: Jezeli nie będzie połozona łapa na ewidencji, to kierownik będzie mówił to co chce; ze pies uciekł, poszedł do adopcji i takie tam inne dyrdymały, których prawdziwosci nie mozemy sprawdzic Quote
ARKA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Tola napisał(a):Jezeli nie będzie połozona łapa na ewidencji, to kierownik będzie mówił to co chce; ze pies uciekł, poszedł do adopcji i takie tam inne dyrdymały, których prawdziwosci nie mozemy sprawdzic ;) Tola, znam rozne "numery" schroniskowe. Psy poza ewidencja tez...jak przyszly tak "wyszly" Jak sam sobie bedzie 'sterem, zaglem i okrętem' to hulaj dusza piekla nie ma. Ja nie otrzymalam jeszcze danych od. dr zoo odnosnie 2007- wtedy mozemy sobie porozmawiac...KONKRETNIE;) Quote
Helga&Ares Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='GoniaP']Od niedzieli jest u nas... a oto dowód!;) Quote
Panna_Migotka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Mam pytanie dotyczące białej suni, zwiniętej w kłębek w kącie "boksu". Nadal jest w tych "schronie"? Coś o niej więcej wiadomo? Jakieś nowe fotki? Quote
GoniaP Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Boże, a co to za biedak z wygiętym grzbietem?? Co z nim?? Quote
ARKA Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ta sunia juz dawno jest zabrana, przez jogi chyba, czy ma dom nie pamietam. Quote
Tola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Panna_Migotka']Mam pytanie dotyczące białej suni, zwiniętej w kłębek w kącie "boksu". Nadal jest w tych "schronie"? Coś o niej więcej wiadomo? Jakieś nowe fotki? Sunia ma watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104845 a wyglada teraz tak:lol: Quote
Tola Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='GoniaP']Boże, a co to za biedak z wygiętym grzbietem?? Co z nim?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107363 Quote
Panna_Migotka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ślicznie wygląda :loveu:. Białe psiaki to moja obsesja:p, więc super,że już jest w domku :multi:. Quote
mariee Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 tydzien temu byl ten skudlaczony piesio, nie pamietam dokladnie czy sunia czy pies? Jest mlody . Quote
mariee Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Jest tez taki, strasznie skudlaczony i kulawy z rana na posladku( jak otarcie) Quote
Terhenetar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To są dwa psiaki, które chcemy za tydzień-(postęp w obowiązkach wolontariuszy )"wyciachać" i wypielęgnować, co by piękniej wyglądały Quote
Terhenetar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Panca']czy jest u Was moze jakis szczenior co wyrosnie na podobnego wzrostem do foksteriera?mam super dom w Wawie może któraś z nich:razz: wszystko suczynki Quote
Panca Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 dzieki! juz wysylam kolezance wszystkie, moze ktorys trafi do niej? ten husky jest przesliczny:loveu: Quote
Terhenetar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Panca napisał(a):dzieki! juz wysylam kolezance wszystkie, moze ktorys trafi do niej? ten husky jest przesliczny:loveu: to chyba bardziej alaskanomalamutowate, pewnie z niebieskim okiem szybciej by kogoś uwiodły... Quote
Recommended Posts