Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie oglądam te zdjęcia, i się wzruszam...
Jak z takich chorych, zalęknionych istotek mogą "się zrobić" takie piękne, uśmiechnięte psy?? No i kurna one są w schronisku, nie na kanapach !!!

Posted

GoniaP napisał(a):
Tak sobie oglądam te zdjęcia, i się wzruszam...
Jak z takich chorych, zalęknionych istotek mogą "się zrobić" takie piękne, uśmiechnięte psy?? No i kurna one są w schronisku, nie na kanapach !!!

Ja tez oglądam, oglądam i nie mogę nacieszyć oczu i duszy...
Zwłaszcza Płatką i Pchełką, bo pamiętam je ze schronu...
Dobrze ze im wszystkim udało się.
Zazdroszczę tego Gaju - Raju...

Posted

[quote name='Donvitow']Jezu Arka ale trafiłaś niechcący kulą w płot. Dwa lata temu na schronie wisiała wielka tablica. W Gaju jak w Raju.

:crazyeye::shake: no to sie wycofuje-moze; Gaj z Gajowym i Sikorkami i psami, zaczarowane miejsce:evil_lol:

Posted

Tola napisał(a):
Ja tez oglądam, oglądam i nie mogę nacieszyć oczu i duszy...
Zwłaszcza Płatką i Pchełką, bo pamiętam je ze schronu...
Dobrze ze im wszystkim udało się.
Zazdroszczę tego Gaju - Raju...

Na Polusię patrzę z podziwem, jak ten pies wytrwał od zimy w tym obozowisku:shake: silna, dzielna psina! Może i u nas kiedyś tak będzie:watpliwy:

Posted

kochana mu się będziemy cieszyć z każdej zabranej bidy.

ja teraz jestem na szkoleniu poza domem, ale jak wrócę, też pojadę po kolejne:cool3:

Posted

[quote name='ayla1']tak myślałam:lol:
teraz przyjeżdża do mnie bernardynka z łańcucha po zmarłym właścicielu i jamnisia wyrzucona z autobusu z Ostrowca obydwie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112040
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112280
ale w związku z tym że udało mi się wydać ostatnio 6 psiaków,wezmę też coś z zamościa ale dopiero w przyszłym tygodniu,ok?

Buziaki. Tak dalej:lol:

Posted

Ayla, jesteś niesamowita!! :evil_lol: :loveu:
Gdzie Ty je wszystkie trzymasz??
Ale bardzo się cieszę, ze boksereczka znalazla staly domek!, rewelacja!

Posted

malagos napisał(a):

w hotelu mieszkają,pojedyńcze boksy z budkami,kilka razy dziennie wypuszczane na trawiasty wybieg.jakoś tak się składa że szybko mi się udaje psiaki wydać,może dlatego że wkładam w to całe serce..?:roll:

Posted

malagos napisał(a):

oprocz tych bid Asia wydaje jeszcze psy z harbutowic ,a w hotelu pomaga mi przy moich bidach i zabranych ze złych warunków przez KTOz.
Jest naprawde niesamowita ,a psy ja uwielbiaja.:loveu::lol:

Posted

[quote name='ayla1']ale w związku z tym że udało nam się wydać ostatnio 6 psiaków,wezmę też coś z zamościa ale dopiero w przyszłym tygodniu,ok?
Gratuluję tak szybkich adopcji :lol:
Świetnie:loveu:
Kolejne psiaki z szansą na normalne szczęsliwe życie.
Oprócz 2 boksi w schronie czekają na dom dwie sunie, które mają wątki na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107202
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107470

Posted

kasiatatry napisał(a):
Dziewczyny jest cos lepiej w zamosciu? Wlasnie dostałam mailem skierowanie na to forum..

ja go zresztą wysłałam:p
jest lepiej,dlatego że zaczęto im patrzeć na ręce,zaczął się remont i chipowanie psów.Niestety tych ludzi miłości do psów się nie nauczy...
ciągle wywozimy stamtąd jakieś biedaki,dzięki pomocy takich osób jak Pani:loveu:
pozdrawiam serdecznie

Posted

Tyle lepiej, że "teoretycznie" nie przyjmują psów z gmin, także nie ma jeszcze przepełnionych boksów i dawki żywieniowe są w miarę wystarczające dla takiej ilości psiaków. Choroby zakaźne dalej nie są tępione, także psiaki masowo łysieją i marnieją. Wolontariusz na miejscu jest traktowany jak kolejny pracownik.

Posted

Zaraz zrobie jeszcze jeden przelew na pieski.. Ja myslałam nad tym, ze w wakacje mogłabym być jakims awaryjnym domem t. dla mniejszego pieska, tyle, ze ja mam kocura.. ktory zreszta jest srednio miły.. No ale moze pojedzie na wakacje do domu na wieś sobie pobiegać :) No i musze jeszcze ustalić z właścicielem mieszkania :roll: ale zawsze jak bedzie potrzebna pilna kasa to piszcie. Postaram się może coś wyczarować. jutro będę wystawiać ciuchy i kosmetyki na allegro z przeznaczeniem dla psiaków :p

Posted

Poszło ;) poki co, tyle moge :( Bo jeszcze inne pieski i kotki sa :( Matko, co to sie dzieje w tej Polsce! A to wszystko wina naszego rzadu! Powinni sie za to zabrać! A te firmy wszystkie powinny rzucic tysiaczkami:mad:

Posted

Potrzebna jest też dobra wola tych, w których rękach jest los zwierząt. A jeśli ktoś kto kieruje schroniskiem nie stara się o dofinansowania, bo uważa że wszystko gra- to zaczyna się walka z wiatrakami.

Posted

kasiatatry napisał(a):
Zaraz zrobie jeszcze jeden przelew na pieski.. Ja myslałam nad tym, ze w wakacje mogłabym być jakims awaryjnym domem t. dla mniejszego pieska, tyle, ze ja mam kocura.. ktory zreszta jest srednio miły.. No ale moze pojedzie na wakacje do domu na wieś sobie pobiegać :) No i musze jeszcze ustalić z właścicielem mieszkania :roll: ale zawsze jak bedzie potrzebna pilna kasa to piszcie. Postaram się może coś wyczarować. jutro będę wystawiać ciuchy i kosmetyki na allegro z przeznaczeniem dla psiaków :p

wielkie dzięki w imieniu psim i swoim.