Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O mój Boże.... dopiero teraz widzę różnice- widuje je codziennie....uf! całe szczęście, że są u nas. Polusia wyglądała masakrycznie.... zresztą... pamiętam moje pierwsze spotkanie z "naszą" gromadką...byłam przerażona. Są bezpieczne- spacery, ganianie po wybiegu- pełne brzuchy!!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

P A U L A napisał(a):
O mój Boże.... dopiero teraz widzę różnice- widuje je codziennie....uf! całe szczęście, że są u nas. Polusia wyglądała masakrycznie.... zresztą... pamiętam moje pierwsze spotkanie z "naszą" gromadką...byłam przerażona. Są bezpieczne- spacery, ganianie po wybiegu- pełne brzuchy!!!!

:Rose::Rose::Rose:Bardzoooooo WAM WSZYSTKIM dziekujemy. Moze zamojski schron poprowadzicie?:cool1:

Posted

ARKA napisał(a):
:Rose::Rose::Rose:Bardzoooooo WAM WSZYSTKIM dziekujemy. Moze zamojski schron poprowadzicie?:cool1:

podpisuję się,podać pesel?
:p:loveu:

Posted

P A U L A napisał(a):

Paula, a Ty lepiej obiecaj, że nie odejdziesz z tego schronu, co?? Nie wyobrażam go sobie bez Ciebie i Donvitowa...

Posted

jogi napisał(a):
GoniaP a wypożyczyć chociaż??:razz:

Przyszliby, zrobili porządek, pokazali jak się zabrac za robotę i wrócili;)
Ok, na to się zgadzam ;) Ale na krótko!

Posted

no to teraz trzeba od koryta odstawić kierowniczunia i postawić do pionu pracowników, albo ich tez razem z nim na zbite pyski wyprosic:diabloti:

Posted

GoniaP napisał(a):
Ok, na to się zgadzam ;) Ale na krótko!

:roll: no wiesz, zaawsze sie mowi,ze na krotko. Donvitow bedzie kursowal miedzy gajem a zamosciem i po drodze pare osob zabieral, na wymianę:evil_lol:
Tylko sikory trzeba w Zamosciu zorganizowac:evil_lol:

Posted

Sikorki przez duże S to podstawa:loveu:. Bez nich Pauli było by na pewno znacznie ciężej. No powiedzmy prawdę:evil_lol: Nie dała by rady. Jutro znowu Sikorki się zlecą i psiaki będą miały wesoło.:lol:
W schronisku tak wygląda jak wygląda bo prowadzi je fundacja non profit Dr Lucy. Prezes LucynaW/dogo/ od Collaków. Leczenie,karma,sterylki,adopcje zamojszczaków- EMIR.My staramy się pomagać:lol:

Posted

ARKA napisał(a):
:roll: no wiesz, zaawsze sie mowi,ze na krotko. Donvitow bedzie kursowal miedzy gajem a zamosciem i po drodze pare osob zabieral, na wymianę:evil_lol:
Tylko sikory trzeba w Zamosciu zorganizowac:evil_lol:

z tymi Sikorkami to świetny pomysł. Nie wiem czy do zamojskiego schronu przylecą tak chętnie jak do gajowskiego:cool1: Tam, jak widać, przynajmniej z psiakami sobie mogą pobyć na luzie...

Posted

No to ja wstawiam z dzisiejszego spacerku foty. Najpierw Pola, potem Płatka. Dodam tylko na początek, żeby nie było wątpliwości obie jeszcze nie mają domu i nadal są w Gaju ;)

Pola :loveu:

Posted

No i dzisiejsza ogromna zmiana zachowana Płatki. Nie jest już tą wystraszoną suńką, teraz biega, szaleje, garnie się do człowieka :loveu:

Płatka

tu jeszcze ogon pod siebie, ale to były początki ;)

Pozdrawiam
Sikorka :diabloti:

Posted

:roll:no ja nie wiem co te Sikorki tam wyprawiają za czary z tymi psiulami, no jakies czarodziejki są:cool1::crazyeye:

:loveu:no poprostu cudooo, a Polcia taka byla zalekniona a teraz pelnia zycia psisko i Platka jaka pelnia zycia i szczescia, a byla tak przeciez wycofana:shake:

NO boskie jestescie Sikory i juz!!!:multi::multi::multi::multi:Chyba niedlugo Gaj trzeba bedzie zmienic nazwe na Raj;)

Posted

ARKA napisał(a):
:roll:no ja nie wiem co te Sikorki tam wyprawiają za czary z tymi psiulami, no jakies czarodziejki są:cool1::crazyeye:

:loveu:no poprostu cudooo, a Polcia taka byla zalekniona a teraz pelnia zycia psisko i Platka jaka pelnia zycia i szczescia, a byla tak przeciez wycofana:shake:

NO boskie jestescie Sikory i juz!!!:multi::multi::multi::multi:Chyba niedlugo Gaj trzeba bedzie zmienic nazwe na Raj;)

Jezu Arka ale trafiłaś niechcący kulą w płot. Dwa lata temu na schronie wisiała wielka tablica. W Gaju jak w Raju. Udało nam się zmienić nie tylko tablicę.:lol: