P A U L A Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 O mój Boże.... dopiero teraz widzę różnice- widuje je codziennie....uf! całe szczęście, że są u nas. Polusia wyglądała masakrycznie.... zresztą... pamiętam moje pierwsze spotkanie z "naszą" gromadką...byłam przerażona. Są bezpieczne- spacery, ganianie po wybiegu- pełne brzuchy!!!! Quote
Terhenetar Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gaj-istny psi raj... Co by z tymi psiakami było, gdyby Was-ludzie! nie było... Quote
ARKA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 P A U L A napisał(a):O mój Boże.... dopiero teraz widzę różnice- widuje je codziennie....uf! całe szczęście, że są u nas. Polusia wyglądała masakrycznie.... zresztą... pamiętam moje pierwsze spotkanie z "naszą" gromadką...byłam przerażona. Są bezpieczne- spacery, ganianie po wybiegu- pełne brzuchy!!!! :Rose::Rose::Rose:Bardzoooooo WAM WSZYSTKIM dziekujemy. Moze zamojski schron poprowadzicie?:cool1: Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ARKA napisał(a)::Rose::Rose::Rose:Bardzoooooo WAM WSZYSTKIM dziekujemy. Moze zamojski schron poprowadzicie?:cool1: podpisuję się,podać pesel? :p:loveu: Quote
GoniaP Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 P A U L A napisał(a):O mój Boże.... dopiero teraz widzę różnice- widuje je codziennie....uf! całe szczęście, że są u nas. Polusia wyglądała masakrycznie.... zresztą... pamiętam moje pierwsze spotkanie z "naszą" gromadką...byłam przerażona. Są bezpieczne- spacery, ganianie po wybiegu- pełne brzuchy!!!! Paula, a Ty lepiej obiecaj, że nie odejdziesz z tego schronu, co?? Nie wyobrażam go sobie bez Ciebie i Donvitowa... Quote
jogi Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 GoniaP a wypożyczyć chociaż??:razz: Przyszliby, zrobili porządek, pokazali jak się zabrac za robotę i wrócili;) Quote
GoniaP Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 jogi napisał(a):GoniaP a wypożyczyć chociaż??:razz: Przyszliby, zrobili porządek, pokazali jak się zabrac za robotę i wrócili;) Ok, na to się zgadzam ;) Ale na krótko! Quote
jogi Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 no to teraz trzeba od koryta odstawić kierowniczunia i postawić do pionu pracowników, albo ich tez razem z nim na zbite pyski wyprosic:diabloti: Quote
ARKA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 GoniaP napisał(a):Ok, na to się zgadzam ;) Ale na krótko! :roll: no wiesz, zaawsze sie mowi,ze na krotko. Donvitow bedzie kursowal miedzy gajem a zamosciem i po drodze pare osob zabieral, na wymianę:evil_lol: Tylko sikory trzeba w Zamosciu zorganizowac:evil_lol: Quote
Donvitow Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Sikorki przez duże S to podstawa:loveu:. Bez nich Pauli było by na pewno znacznie ciężej. No powiedzmy prawdę:evil_lol: Nie dała by rady. Jutro znowu Sikorki się zlecą i psiaki będą miały wesoło.:lol: W schronisku tak wygląda jak wygląda bo prowadzi je fundacja non profit Dr Lucy. Prezes LucynaW/dogo/ od Collaków. Leczenie,karma,sterylki,adopcje zamojszczaków- EMIR.My staramy się pomagać:lol: Quote
Panca Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Pluto jest wyzlowaty...trzeba go na wyzlowe forum podeslac- a moze juz tam jest?cos wiadomo? Quote
Donvitow Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Panca napisał(a):Pluto jest wyzlowaty...trzeba go na wyzlowe forum podeslac- a moze juz tam jest?cos wiadomo? Pluto to Wyżeł.;). nie jest. Quote
Terhenetar Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ARKA napisał(a)::roll: no wiesz, zaawsze sie mowi,ze na krotko. Donvitow bedzie kursowal miedzy gajem a zamosciem i po drodze pare osob zabieral, na wymianę:evil_lol: Tylko sikory trzeba w Zamosciu zorganizowac:evil_lol: z tymi Sikorkami to świetny pomysł. Nie wiem czy do zamojskiego schronu przylecą tak chętnie jak do gajowskiego:cool1: Tam, jak widać, przynajmniej z psiakami sobie mogą pobyć na luzie... Quote
Anja93 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No to ja wstawiam z dzisiejszego spacerku foty. Najpierw Pola, potem Płatka. Dodam tylko na początek, żeby nie było wątpliwości obie jeszcze nie mają domu i nadal są w Gaju ;) Pola :loveu: Quote
Anja93 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 No i dzisiejsza ogromna zmiana zachowana Płatki. Nie jest już tą wystraszoną suńką, teraz biega, szaleje, garnie się do człowieka :loveu: Płatka tu jeszcze ogon pod siebie, ale to były początki ;) Pozdrawiam Sikorka :diabloti: Quote
GoniaP Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Sikorko, jesteś the best :loveu: Wreszcie jakieś dobre zdjęcia :diabloti: Zadzwońcie do Dominiki, ma w skrzynce pilnego maila od mnie!! Quote
ARKA Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 :roll:no ja nie wiem co te Sikorki tam wyprawiają za czary z tymi psiulami, no jakies czarodziejki są:cool1::crazyeye: :loveu:no poprostu cudooo, a Polcia taka byla zalekniona a teraz pelnia zycia psisko i Platka jaka pelnia zycia i szczescia, a byla tak przeciez wycofana:shake: NO boskie jestescie Sikory i juz!!!:multi::multi::multi::multi:Chyba niedlugo Gaj trzeba bedzie zmienic nazwe na Raj;) Quote
Donvitow Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ARKA napisał(a)::roll:no ja nie wiem co te Sikorki tam wyprawiają za czary z tymi psiulami, no jakies czarodziejki są:cool1::crazyeye: :loveu:no poprostu cudooo, a Polcia taka byla zalekniona a teraz pelnia zycia psisko i Platka jaka pelnia zycia i szczescia, a byla tak przeciez wycofana:shake: NO boskie jestescie Sikory i juz!!!:multi::multi::multi::multi:Chyba niedlugo Gaj trzeba bedzie zmienic nazwe na Raj;) Jezu Arka ale trafiłaś niechcący kulą w płot. Dwa lata temu na schronie wisiała wielka tablica. W Gaju jak w Raju. Udało nam się zmienić nie tylko tablicę.:lol: Quote
Helga&Ares Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 to może jeszcze ja wtrącę co nieco ;) POLA - moja mini haszczka :loveu: przekochana Quote
GoniaP Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Jeśli ktoś ma zdjęcia naszych zamojszczaków jeszcze w schronie, albo tuż po przejęciu przez Emir, proszę o przesłanie ich na maila: malgorzata.prokopowicz@canissfera.pl Będę zobowiązana... (wraz z prawami autorskimi ;)) Quote
ARKA Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 GoniaP napisał(a): (wraz z prawami autorskimi ;)) :razz: brzmi groznie;) No ale coz, wysle..:evil_lol: Quote
GoniaP Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 ARKA napisał(a)::razz: brzmi groznie;) No ale coz, wysle..:evil_lol: Wieeeeeedzialam, że mi te prawa dasz :eviltong::cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts