Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ARKA napisał(a):Masz na mysli tego czekoladowego-co ja zdjecia wstawialam-co to mial robic za jamnika? To wielkocsi jaminika wyrosnietego ciut, piesek. Chyba mial byc dla Ciebie i robic za jamniczke, tak dokladnie.;) Na tym zdjeciu? Moze wolontariuszki cos napisza czy jest a mysle,ze jest:shake: Tak chodzi o tego psiaka. Hmmm ale to z tego co mówisz chłopak :(. No nic niech może z Zamościa sie wypowiedzą. Bo Tosca pewnie już jutro będzie w domu i mogę pomyśleć o następnym. Ale sunia byłaby lepsza. Samce potwornie mi dominują Rambiego, on epileptyk nie może się denerwować. Tym bardziej że upały i tak kiepsko na jamola działają. Dobra czekam na informacje od wolontariuszek o tym psiaku. Quote
ayla1 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 to czekoladowe to sunia bo jest na boksie z sukami i wczoraj jeszcze była. Quote
ARKA Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ayla1 napisał(a):to czekoladowe to sunia bo jest na boksie z sukami i wczoraj jeszcze była. A moze i faktycznie masz racje,ze to sunia. W tym boksie byla sunia z guzami co ją Emir zabrala wiec teoretycznie to sunia powinna byc! Quote
Terhenetar Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 To jest sunia, jutro rano zobaczę czy jest... Quote
Tola Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Terhenetar napisał(a):To jest sunia, jutro rano zobaczę czy jest... Ona jest w boksie z oglaszaną bokserką. Quote
Terhenetar Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Tola napisał(a):Ona jest w boksie z oglaszaną bokserką. wiem, zawsze przychodzi się przywitać, jutro podkarmię psiaki- o ile wydane mi zostanie takie pozwolenie... Quote
jogi Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Ajsza jutro jedzie do nowego domku:multi: więc w następnym tygodniu biorę kolejnego psiaka Quote
Erazm Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Czekoladka cudna nie mogę zapomnieć, ona miała jechać do Cię Isadorko, tylko Tosca była maciu, maciu tak jak się umawiałyśmy, ale Czekoladka wygląda na bardzo zrównoważoną dziewczynkę Quote
Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Erazm napisał(a):Czekoladka cudna nie mogę zapomnieć, ona miała jechać do Cię Isadorko, tylko Tosca była maciu, maciu tak jak się umawiałyśmy, ale Czekoladka wygląda na bardzo zrównoważoną dziewczynkę I dobrze że Tosca przyjechała bo to dzieciak kiepsko rysowałaby sie jej przyszłość. Dorosły ma większe szanse przetrwania. No nic bo muszę się nacieszyć to chyba jej zielona noc u mnie :-(:-(:-( i chyba coś czuje. Tak sie zachowuje jak Arka powiedziała. ma minę pt "Czy ty przypadkiem mnie oddajesz, bez sumienia jesteś" Quote
ayla1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Terhenetar napisał(a):To jest sunia, jutro rano zobaczę czy jest... bardzo proszę zwrócić uwagę na wilczycę ok 6-cio letnią,ciemną podpalaną ,krótkowłosa,2-gi wybieg od lewej dla suk,chuda bardzo w porównaniu do reszty i ciężko dyszy,mało się rusza,podchodzi do człowieka. proszę mi zdać relację,kto jest niewidoczny i w jakim stanie (środek budynku,gdzie mnie nie wpuszczono).dzięki Quote
ayla1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://allegro.pl/item377153967_pieski_skazane_na_smierc.html http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10255652#post10255652 nowy wątek psiaków Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :oops: przypominam ze jest flmik o schronisku: http://pl.youtube.com/watch?v=rKSWwRykZJQ http://www.wrzuta.pl/film/7lJQmUGDUk/prawda_o_schronisku_w_zamosciu JOGI, proszę wstaw te linki do filmikow w pierwszym poscie! Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ayla1 wstawiam zdjecia Twoich psiakow zamojskich. Abys mogla zalozyc im watki i zdjecia te powstawiac to tylko klikasz na zdjecie, teraz, i lewą myszka robisz kopiuj obraz i wstawiasz do swojego wątku;) Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 mam pytanie. Czy dostalas jakis dokument ze schroniska, np. zaswiadczenie ze szczepieniem chociazby p/wsciekliznie w ktorym jest nr. ewidencyjny psa?? Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jak rozumiem to sa zdjecia juz z hoteliku a nie ze 'wspanialego zamojskiego osrodka opieki nad zwierzetami'. Obrozka preventic tez jest przez Ciebie zakupiona( zagadka dla kierownika-po co?) a nie przez np. dyrekcje zoo-przeciez nie po to jest schron! Quote
ayla1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='ARKA']mam pytanie. Czy dostalas jakis dokument ze schroniska, np. zaswiadczenie ze szczepieniem chociazby p/wsciekliznie w ktorym jest nr. ewidencyjny psa?? dostałam 3 rachunki fiskalne na 30 zł,2 zaswiadczenia o wsciekliźnie ale nie wiem czy to na te psy.na boksera nie mam nic bo ona z kwarantanny. dzięki za zdjęcia;) Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ayla1 napisał(a):dostałam 3 rachunki fiskalne na 30 zł,2 zaswiadczenia o wsciekliźnie ale nie wiem czy to na te psy.na boksera nie mam nic bo ona z kwarantanny. dzięki za zdjęcia;) To te zaswiadczenia i rachunki tez wyslij Emir;) Quote
ayla1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Tola']Czy ta sunia zostala zabrana? tak,jest u mnie w Krakowie,ma na imie Tosia. Quote
Tola Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 ayla1 napisał(a):tak,jest u mnie w Krakowie,ma na imie Tosia. Tak sie cieszę! Dzieki za wszystkie. Quote
Daga&Maks Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 kolejne schronisko gdzie psy mają straszne warunki :shake: Quote
ayla1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Tola,bardzo Cię prosze przypilnuj mi tej wilczycy o której pisałam wyżej, i pierwszy wybieg z prawej dla suk,jest taka sunia która wygląda jak wilk z lasu,taki wiesz,prawdziwy,to pliz też mi na nią popatrz:cool3: dzięki:p Quote
ARKA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A czy ten starowinek, oddany przez wlasciela:angryy: 17 -letni, jest ciagle na wybiegu wspolnym?? Czy on zyje??? To chyba jest starowinka, bo na wybiegu suczek! Quote
ayla1 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='ARKA']A czy ten starowinek, oddany przez wlasciela:angryy: 17 -letni, jest ciagle na wybiegu wspolnym?? Czy on zyje??? To chyba jest starowinka, bo na wybiegu suczek! nie widziałam takiej suni:-( Quote
Recommended Posts