betel Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Będzie filmik , nauczyłam sie go robić własnie poprawiam i wykańczam:multi: Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 betel napisał(a):Będzie filmik , nauczyłam sie go robić własnie poprawiam i wykańczam:multi: :multi::multi::multi::loveu: tylkko wstaw zdjecie tej bialej suni co jest w samochodzi, rowniez z boksu...wysle Ci na e-mial Quote
Witokret Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Filmik porozsyłany do wszystkich znajomych i nie tylko... trzeba ludziom pokazać jak "pieseczki"... mają dobrze w wielu polskich schroniskach :angryy: Świadomość to pierwszy stopień do jakichkolwiek zmian. Kobitki - dobra robota ! Quote
jogi Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Filmik świetny. Teraz można go rozsylać. Wkleje go na początek Tylko ta biała to Magia a nie lusia. Quote
Terhenetar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Zależy Wam na naszym schronie? Zanim zacznie się coś zmieniać na miejscu wspierajcie nas w pomocy tamtym psom...jest masa wątków, nie okazujcie swojej bierności, swoją drogą... Quote
emilia2280 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Po to jest filmik tutaj zeby zweryfikowac ewentualne blédy. A material filmu - mówi sam za siebie i piéknie obrazuje dramat tych zwierzát... Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Terhenetar napisał(a):Co z tą kontrolą? A co ma byc-czy uwazasz, ze to tak hop-siup i juz? Inspekcja to panstwowa instytytucja a nie prywatna. Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Terhenetar napisał(a):Właśnie-są błędy Zamiast pisac lakonicznie\"własnie sa błedy\" to moze łasiawie napiszesz gdzie sa te błedy,aby pomoc i aby bylo dobrze zrobione. Quote
Terhenetar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czy zapytanie jest czymś nadzwyczajnym? Nie ja tu urządzam hop-siup. Quote
Terhenetar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ARKA napisał(a):Zamiast pisac lakonicznie\"własnie sa błedy\" to moze łasiawie napiszesz gdzie sa te błedy,aby pomoc i aby bylo dobrze zrobione. Łaskawie piszę że błędy już zostały opisane. Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Terhenetar napisał(a):Zależy Wam na naszym schronie? Zanim zacznie się coś zmieniać na miejscu wspierajcie nas w pomocy tamtym psom...jest masa wątków, nie okazujcie swojej bierności, swoją drogą... Masz zły dzien czy co, co masz do nas zapretensje a Tobie zalezy na TWOIM schronie?Niby jak mamy na miejscu Ciebie wspierac pojechac z namitami pod schron?Jest masa wątkow to je tu wstawiaj,linki, nikt nie bedzie latal po calym dogo aby wątki szukac. Quote
Terhenetar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Czytelność to już chyba mniejszy problem, więc doceniam prace i dziękuje w imieniu zamojskich psiaków... Quote
Terhenetar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ARKA napisał(a):Masz zły dzien czy co, co masz do nas zapretensje a Tobie zalezy na TWOIM schronie?Niby jak mamy na miejscu Ciebie wspierac pojechac z namitami pod schron?Jest masa wątkow to je tu wstawiaj,linki, nikt nie bedzie latal po calym dogo aby wątki szukac. Nie chcesz to nie lataj. Pretensji nie mam. Nie proszę o pomoc na miejscu, bo wiem ze na to nie można liczyć. Ale nie my jesteśmy kierownikami schronu. Quote
jogi Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 pax koleżanki pax Terhenetar wklej wątki najbardziej potrzebujacych psów. trzeba je powyciągać na Dt. Albo załuż temat najbardziej potrzebujące psy z zamojskiego schronu i wklej zdjęcia i daj tu likna. Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Terhenetar napisał(a):Łaskawie piszę że błędy już zostały opisane. No \"straaaszne\" błedy, ze imiona nadane suczka sa inne? Nie o imiona chodzi tylko o psy!!! Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Daj spokoj-to są MALO istotne błedy. A tak wogole, czy ktoras z zamojskich Pan zna angielski?Austryjacka organizacja widziala zdjecia psiakow i chcieli dwa zabrac ale to byly zdjecia tych z prezentacji wiec te psiaki sa ju wyciagniete.Pytali o sunie tą z samochodu-biala w łatki-ona ma dom staly?Dalam link do waszej strony schroniska i to co dostalam.Daj te linki to zdjecia powycinam i im je wysle. I z kim maja sie kontaktowac ewentulanie w sprawie adopcji-ktos kto zna angielski lub niemiecki. Quote
LadyS Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Dziewczyny, uspokójcie się na miłość boską...:roll: Nudzi się Wam? Terhenetar - wklej listę linków, to jogi może doda do pierwszego postu, ARKA - nie nadinterpretuj i nie wybuchaj, bo psom to nie pomoże. A swoją drogą, takie imię psa to nie jest część dowodu? Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ladySwallow napisał(a):A swoją drogą, takie imię psa to nie jest część dowodu? Pierwsze slysze aby imie psa bylo dowodem. Quote
jogi Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 są dwie bernardynopodobne w złym stanie z tego co wiem. Quote
ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 jogi napisał(a):są dwie bernardynopodobne w złym stanie z tego co wiem. A maja wątki? Quote
Recommended Posts