Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mariee napisał(a):
Prosze mi powiedziec, czy bokser na fot.1 to ten sam bokser co na fot.2 ?
W panoramie bylo pokazane fot. 2 ,ze Bonus w takim stanie trafil do schronu ( tak wygladal) bo siedzial dlugo w lesie we wnykach.
fot 1.
fot. 2

akurat autorem drugiego zdjęcia jestem ja i widziałam Bonusia w dzień wywozu ze schroniska wyglądał tragicznie zdjęcia tego nie oddają. To co zobaczyłam tam wtedy - tego nie zaponę, komu mogę na maila wysłać pozostałe zdjęcia??? ja nie umiem wstawiać. Bono w dzień wyjazdu ze schroniska siedział w boksie zwen. z dwoma innymi pasmi a bude mieli jedną- Bonuś ledwie się w mniej miescił./ początek lutego/ miska z zamarznięta woda. Najprawdopodobniej było tak, że nie wychodził z tej budy i nie jadł- wybierał ciepło a nie jedzenie. Gdyby wyszedł w budzie natychmiast znaleźli by sie pozostali " kolesie" z jego boksu... wiec siedział w "cieple" ale nie jadł

Posted

martaa2 napisał(a):
Ja nie bylam przy wydawaniu psa, mariee kto był z Toba z Zamoscia?

nie jestem z Zamościa ale przyjechałam tam po Bono

Posted

ARKA-Jezeli kierownik uwza ,ze te szkielety psow" dopiero co trafily do schroniska ",to nalezy przedstawic dokumenty ,od kiedy psy sa w tej placowce zaglady istot zywych.

Posted

Podstawowa sprawa z bokserkiem Bono jes taka, że ewidentnie widać, że drugie zdjęcie NIE jest robione w schronisku! :razz:
Przecież to można bardzo łatwo udowodnić, gdzie fotka była robiona.

Dla mnie to nie do pojęcia, żeby tak publicznie kłamać :shake:

Posted

Murka jak sie jeszcze nie wyrosło z czasów komuny i państwowej weterynatrii, gdzie można było wszystko, to tak jest.
Ale zimny prysznic na głowę pomoże w ocknięciu się

Posted

Murka napisał(a):
Podstawowa sprawa z bokserkiem Bono jes taka, że ewidentnie widać, że drugie zdjęcie NIE jest robione w schronisku! :razz:
Przecież to można bardzo łatwo udowodnić, gdzie fotka była robiona.

Dla mnie to nie do pojęcia, żeby tak publicznie kłamać :shake:

nie ma zadnych watpliwosci, zdjecia byly robione przy klinice

Posted

chyba cały personel kliniki pamieta dzień porzyjazdu Bonusia - wszyscy kręcili głowami nad jego wychudzeniem i mówili, że tak wyniszczonego psa to tu jeszcze nie było

Posted

kasia1177 napisał(a):
Mam pytanie czy w schronisku sa jakies bokserki?

Ktos mi mowil,widzial,ze te dwa psiaki co nie przyjeto ze Stalowej Woli to jeden z nich byla boksia! Jogi, one pojechaly do weta, ktore przetrzymuje bezdomne psy, w Stalowej Woli!!
Czyli jest Boksia w Stalowej Woli, bezdomna.