Tola Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja nie bylam przy wydawaniu psa, mariee kto był z Toba z Zamoscia? Quote
Maja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mariee napisał(a):Prosze mi powiedziec, czy bokser na fot.1 to ten sam bokser co na fot.2 ? W panoramie bylo pokazane fot. 2 ,ze Bonus w takim stanie trafil do schronu ( tak wygladal) bo siedzial dlugo w lesie we wnykach. fot 1. fot. 2 akurat autorem drugiego zdjęcia jestem ja i widziałam Bonusia w dzień wywozu ze schroniska wyglądał tragicznie zdjęcia tego nie oddają. To co zobaczyłam tam wtedy - tego nie zaponę, komu mogę na maila wysłać pozostałe zdjęcia??? ja nie umiem wstawiać. Bono w dzień wyjazdu ze schroniska siedział w boksie zwen. z dwoma innymi pasmi a bude mieli jedną- Bonuś ledwie się w mniej miescił./ początek lutego/ miska z zamarznięta woda. Najprawdopodobniej było tak, że nie wychodził z tej budy i nie jadł- wybierał ciepło a nie jedzenie. Gdyby wyszedł w budzie natychmiast znaleźli by sie pozostali " kolesie" z jego boksu... wiec siedział w "cieple" ale nie jadł Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 martaa2 napisał(a):JAK TO BYLO PRZEDSTAWIONE W TELEEKSPRESIE? To był klasyczny news. Wzmianka, że zwierzaki głodne itd, parę zdjęć, krótko i szybko. Quote
Maja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Arka w przypadku drugiego zdjęcia proszę mnie wpisać na świadka Quote
Isadora7 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Maja zdjęcia możesz wysłać do mnie patyk@cad.pl Quote
Maja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 martaa2 napisał(a):Ja nie bylam przy wydawaniu psa, mariee kto był z Toba z Zamoscia? nie jestem z Zamościa ale przyjechałam tam po Bono Quote
Maja Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Isadora7 napisał(a):Maja zdjęcia możesz wysłać do mnie patyk@cad.pl wysłałam na dwie wiadomości Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Maja napisał(a):Arka w przypadku drugiego zdjęcia proszę mnie wpisać na świadka OK!!! Juz zmieniam! Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://www.radio.lublin.pl/index.php?site=news_details&id=38535 Cikawe co ten pan jeszcze wymysli. Odstawienie od koryta boli!! Quote
xxxx52 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ARKA-Jezeli kierownik uwza ,ze te szkielety psow" dopiero co trafily do schroniska ",to nalezy przedstawic dokumenty ,od kiedy psy sa w tej placowce zaglady istot zywych. Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 nie ma tam ewidencji więc jakie dokumenty:angryy: a dobierzemy się kierownikowi do zadka, oj będzie bolało Quote
xxxx52 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 nie ma ewidencji:crazyeye:jak to mozliwe:shake:? Quote
medar Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 oktawia6 napisał(a):to wątek tego psa który nosił garnek ARKA? o ten Ci chodzi? cholera szukam i szukam go znaleźc:comp26: nie mogę-jeśli oczywiście to ten o którym myślę-zaznaczałyśmy miejsca wokół jego twarzy pamiętam-wyłysienia, miał nużycę-ogólnie made in Krzyczki Rudy - Pies który nosi miski : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34324 Quote
ARKA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 medar napisał(a):Rudy - Pies który nosi miski : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34324 Dzieki medar to jest drugi wątek Rudego, pierwszy jest ukryty.:shake: Ale zdjecie Rudego jest;) Quote
Murka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Podstawowa sprawa z bokserkiem Bono jes taka, że ewidentnie widać, że drugie zdjęcie NIE jest robione w schronisku! :razz: Przecież to można bardzo łatwo udowodnić, gdzie fotka była robiona. Dla mnie to nie do pojęcia, żeby tak publicznie kłamać :shake: Quote
jogi Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Murka jak sie jeszcze nie wyrosło z czasów komuny i państwowej weterynatrii, gdzie można było wszystko, to tak jest. Ale zimny prysznic na głowę pomoże w ocknięciu się Quote
mariee Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Murka napisał(a):Podstawowa sprawa z bokserkiem Bono jes taka, że ewidentnie widać, że drugie zdjęcie NIE jest robione w schronisku! :razz: Przecież to można bardzo łatwo udowodnić, gdzie fotka była robiona. Dla mnie to nie do pojęcia, żeby tak publicznie kłamać :shake: nie ma zadnych watpliwosci, zdjecia byly robione przy klinice Quote
Maja Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 chyba cały personel kliniki pamieta dzień porzyjazdu Bonusia - wszyscy kręcili głowami nad jego wychudzeniem i mówili, że tak wyniszczonego psa to tu jeszcze nie było Quote
kasia1177 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mam pytanie czy w schronisku sa jakies bokserki? Quote
ARKA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 kasia1177 napisał(a):Mam pytanie czy w schronisku sa jakies bokserki? Ktos mi mowil,widzial,ze te dwa psiaki co nie przyjeto ze Stalowej Woli to jeden z nich byla boksia! Jogi, one pojechaly do weta, ktore przetrzymuje bezdomne psy, w Stalowej Woli!! Czyli jest Boksia w Stalowej Woli, bezdomna. Quote
jogi Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 tak bokserka Sonia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110462 Quote
Recommended Posts