jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 zdjęcie nr1 pokazuje Bono po przyjeżdzie do schronu. zdjęcie nr2 dwa pokazuje w jakim stanie go opuszcza Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Marta dlatego musicie zacząć mowić, bo kierownik to kawał cwanego..... i wywinie się jak nie będzie miał kontrargumentów. Tak jak mówiłam wszystkie zdjęcia w formie prezentacji, kiedy przyjechał pies jak wyglądał na kwarantannie i w jakim stanie opuszczał schron, Wszystko!!!!!!!!!!!!! Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 ja nie oglądałam Czy to powiatowy sie wypowiadał?? Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 no to trzeba się panu dobrać do rzyci:diabloti: za matactwa, kolesiostwo i układy Quote
Tola Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wet powiatowy powiedzial, ze ten bokser trafil w takim stanie z lasu:angryy: Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 jedna przegrana bitwa nic nie znaczy, Mam nadzieję że teraz koleżanki z Zamościa po zimnym prysznicu wezmą się w garśc i dadzą z siebie wszystko. Bo kolejnej szansy po tym medialnym szumie już nigdy nie będzie... Weźcie to sobie mocno do serca Quote
mariee Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A no wlasnie , drugiej szansy nie bedzie! Jestescie w jakims stopniu odpowiedzialne za te psy, jako naoczni swiadkowie. Quote
mariee Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 martaa2 napisał(a):Wet powiatowy powiedzial, ze ten bokser trafil w takim stanie z lasu:angryy: Pani Marto a wybierze sie Pani do veta i powie jemu prosto w oczy, ze klamie?? Quote
Weronia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 gdzie mozna zobaczyć reportaz??? zapraszam do chorego Baksa, któremu potrzebna pomoc..:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111298 Quote
Tola Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Do weta nie ale do prezydenta pojde w nastepnym tyg. Moze bedzie i wet. Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 martaa2 napisał(a):Do weta nie ale do prezydenta pojde w nastepnym tyg. Moze bedzie i wet. :shake: przez media bedziemy rozmawiac,TYLKO!! Quote
Tola Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tylko jak po takiej aferze wet powiatowy broni kierownika to ja juz nie wiem co dalej:roll: Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jogi napisał(a):Marta dlatego musicie zacząć mowić, bo kierownik to kawał cwanego..... i wywinie się jak nie będzie miał kontrargumentów. Tak jak mówiłam wszystkie zdjęcia w formie prezentacji, kiedy przyjechał pies jak wyglądał na kwarantannie i w jakim stanie opuszczał schron, Wszystko!!!!!!!!!!!!! PREZENTACJA musi byc-WSZYSTKICH PSOW,ktorych macie zdjecia, włacznie z psem z miską!! Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 martaa2 napisał(a):Tylko jak po takiej aferze wet powiatowy broni kierownika to ja juz nie wiem co dalej:roll: :evil_lol: dalej, bedzie dobrze!!! martaa2, a jak ma nie bronic? Przeciez bylo sielankowo a tu nagle takie kwiatki wyszly i wyjdą jeszcze!:cool1: Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jogi napisał(a):wieczorem napisze wstęp do skargi wolontariuszy na matactwa powiatowego lekarza weterynarii. Podpiszecie się wszyscy i wyslecie do wojewódzkiego lek wet. Pójdzie z kopia do mediów, posłów, prezydenta zamościa i wojewody. koniec matactw:angryy: I do panoramy lubelskiej....:roll: Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 wieczorem napisze wstęp do skargi wolontariuszy na matactwa powiatowego lekarza weterynarii. Podpiszecie się wszyscy i wyslecie do wojewódzkiego lek wet. Pójdzie z kopia do mediów, posłów, prezydenta zamościa i wojewody. koniec matactw:angryy: Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 czy macie kogos u siebie kto umie robić takie prezentacje?? po moim wstepie opiszecie wszytskie nieprawidłowości jakie widzieliście w schronie, niech tego będzie duzo, bardzo duzo, az się kierownik zapadnie pod ziemie razem z powiatowym:diabloti: to trzeba zrobic bardzo szybko. Quote
madzia828 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 dzisiaj w teleexpresie mówili na temat tego schroniska :roll: Quote
Tola Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 madzia828 napisał(a):dzisiaj w teleexpresie mówili na temat tego schroniska :roll: JAK TO BYLO PRZEDSTAWIONE W TELEEKSPRESIE? Quote
LadyS Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tv nie oglądałam, ale artykuł napisany, skontrolowany przez Jogi i zaraz wraz ze zdjeciami bede wysylala do redaktora Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jogi napisał(a):czy macie kogos u siebie kto umie robić takie prezentacje?? Wiecie co-mozna zrobic prezentacje na youtoobe!!:diabloti: Zdjecia o ile sa: jak przybyl do chronu-po pobycie w schronie-w nowyym domu. I podpisy swiadkowie: moze same imiona chociazby-i imie nowego opiekuna tez:diabloti: Swiadkowie zbrodni na zwierzętach!! ZAMOJSKIE SCHRONISKO. Zaraz tu zrobie z Bono prezentacje. Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 mariee napisał(a): TRAFIL DO SCHRONISK. Swiadkowie: Martaa2 PO pobycie w "schronisku: Swiadkowie;Mariee, Maja, ktore zabierały osobiscie Bono. Jest wiecej swiadkow.? No sa lekarze weterynarii z klinki w ktorej byl Bono, i kto jeszcze? Quote
Recommended Posts