funia Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 gagata napisał(a):Jakoś ten wątek zamiera..... Dziewczyny...może nie macie czasu pisać? Dajcie halo, pomogę... z tym czasem to tak jak mówisz ,ale jak w podpisy wejdziesz to trochę się dzieje:cool3: Quote
Tola Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Dzieje się, dzieje. Nadal wyciągamy najgorsze przypadki, ale i w schronisku trochę zmian; dzięki naszej inicjatywie i częściowemu sfinansowaniu pomysłu przez Fundację Emir powstaje szpitalik i gabinet lekarski Quote
stonka1125 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 to ja chociaz podniose zamość!bo dziewczyny pewnie znowu ratują jakiegos bidoczka!!!! Quote
Erazm Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 W Zamosciu jak zwykle dziewczyny pracuja, pracuja:loveu: Quote
Sudolineczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Chyba jeden biedak a dokładnie ten: trafi do mnie :) tzn na razie umieszcze go w hoteliku. Quote
funia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 w jakim hoteliku???wiesz ,że on jest w trakcie leczenia:cool3: Quote
funia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 stonka1125 napisał(a):to ja chociaz podniose zamość!bo dziewczyny pewnie znowu ratują jakiegos bidoczka!!!! \ u nas ciągle coś się dzieje ,pojechała dziś Madzia do Sosnowca i na poniedziałek kombinujemy nastepną załamaną bidę Lunke jak się uda. Quote
mariee Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Tylko weta musicie zmienic, jak mozna szczepic chorego psa? (chory bokser wczoraj zostal zaszczepiony) Quote
Sudolineczka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 funia napisał(a):w jakim hoteliku???wiesz ,że on jest w trakcie leczenia:cool3: tak wiem, chodze znim na spacery na polecenie weterynarza. Planuje albo w hoteliku w Lublinie albo w Białej Podlaskiej. Quote
funia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 mariee napisał(a):Tylko weta musicie zmienic, jak mozna szczepic chorego psa?-bokser wczoraj zostal zaszczepieniony a byl chory A co mu jest ??? Quote
Tola Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 funia napisał(a):A co mu jest ??? Atos ma zmiany w oskrzelach; dzisiaj w klinice miał 39.8 temperatury Quote
Tola Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 [quote name='Sudolineczka']Chyba jeden biedak a dokładnie ten: trafi do mnie :) tzn na razie umieszcze go w hoteliku. Dobrze by było... widziałam go dzisiaj w schronie, smutny jak na zdjęciu... Quote
gagata Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fajnie,że się dzieje w Zamościu, kciuki trzymam cały czas, ale w podpisy nie wejdę...:p nie dam rady....:eviltong::loveu: Quote
Tola Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Nadal zdarzają się "przypadki" - sunia znaleziona przez naszą wolontariuszkę 23.01 2009 Quote
GoniaP Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Wyciągnęliście tę sunię, czy tylko dokarmiacie na miejscu? Quote
funia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jest w DT ,szukamy domu na gwałt sunia wspaniała!!!!!!!! Quote
gagata Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 A ma juz imię ? takie od serca a nie od bicia? Quote
Tola Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='gagata']A ma juz imię ? takie od serca a nie od bicia? To wątek suni. http://www.dogomania.pl/forum/f28/zaglodzona-pola-prosi-o-wlasny-dom-130800/#post11724601 W DT nazywają ją Przylepka, u nas jest Polą. Quote
gagata Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jakieś dziwne poczucie humoru w tym schronie...Przylepka...to chyba od przylepiania sie do ściany,żeby zniknąć z oczu... Dobrze,że u Was jest Polą... Quote
Tola Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='gagata']Jakieś dziwne poczucie humoru w tym schronie...Przylepka...to chyba od przylepiania sie do ściany,żeby zniknąć z oczu... Dobrze,że u Was jest Polą...[/quote] U nas w schronie psy nie maja imion... Przylepka dostała takie imię w obecnym DT:cool3: A na stronie i watku jest Polą:lol: Quote
gagata Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No tak...tak to jest jak sie przestaje czytać ze zrozumieniem..:ices_bla:.Odwracam kota ogonem: Przylepka, bo przytulaśna do ludzi, prawda?;) Quote
Tola Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='gagata']No tak...tak to jest jak sie przestaje czytać ze zrozumieniem..:ices_bla:.Odwracam kota ogonem: Przylepka, bo przytulaśna do ludzi, prawda?;)[/quote] Baaaaaaaaaaaardzo przytulaśna:loveu: Quote
Sudolineczka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 pomóżcie mi znacie jakiś dobry hotelik? bo chciałabym wybrać taki który już jest sprawdzony Quote
gagata Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Sudolineczko, wejdż na mapę dogo, tam są różne hoteliki ... Tu jest link: http://www.dogomania.pl/forum/f28/blyskawiczna-mapa-dogo-http-mapapomocy-dogomania-pl-rejestrujcie-sie-27419/ Quote
Tola Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wiecie u nas te ostatnie dni są straszne. Myslałam, ze posuwamy sie maleńkimi kroczkami do przodu. Ale to chyba niemozliwe w naszym schronie. W naszym schronie nic nie jest łatwe i proste:roll: Szczeniaki bez matki popzostawione w otwartych budach na zewnatrz, kotka z odparzonymi od moczu łapkami bo siedziała przez 3 tyg w słomie w klatce. Staralismy się o szpitalik dla psów, użyczylismy kojce. A w szpitaliku nakładziona słoma, nie mozna wejsc tak cuchnie, zrobiło się istne gnowjowisko:roll: Wyłączony kaloryfer, otworzone okno... Jka ktos z nas przyjedzie, to prosimy o włączenienie ogrzewania, jak wyjezdzamy jest po staremu. Wczoraj amstaff wydany przy naszych wolontaruiszkach 2 młodym chłopakom, bez umowy... Załamka. Nie jesteśmy w stanie na wszystko zwracac uwagi, przypominać, sprawdzać:roll: W schronisku mamy wolontaruiszki 2 razy w tyg Jestem załamana:-( My wszyscy jestesmy załamani Quote
Recommended Posts