Saphira Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 No właśnie Izadorko ! Może Ty potrafisz tu pomóc. Quote
Isadora7 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Saphira napisał(a):No właśnie Izadorko ! Może Ty potrafisz tu pomóc. Ja to tylko aukcje moge wystawić Quote
Tola Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Wrzuciłam je tylko tutaj 3 maleńkie suczki szukają domu : marta : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Quote
Isadora7 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Tola']Wrzuciłam je tylko tutaj 3 maleńkie suczki szukają domu : marta : Najnowsze ogłoszenia : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl A ile one mają? Quote
Saphira Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja to tylko aukcje moge wystawić Wiem , ale Ty masz rewelacyjne allegra. Może dziewczyny by się zdecydowały. Quote
Tola Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Isadora7 napisał(a):A ile one mają? Ok 2 miesięcy... Quote
gagata Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Chyba trzeba podrzucić,...To ważny wątek... Quote
Tola Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Rozpoczelismy w szkołach podstawowych akcję zbierania metalowych misek lub pieniędzy, za które je kupimy. Stare garnki i miski to tragedia:shake: Quote
YoungLADY Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tola napisał(a):Rozpoczelismy w szkołach podstawowych akcję zbierania metalowych misek lub pieniędzy, za które je kupimy. Stare garnki i miski to tragedia:shake: to świetny pomysł :) z tego co wiem, to również przedszkolaki mają gest (bynajmniej u nas:lol:) Quote
axxk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 witam jestem tu po raz pierwszy i bardzo sie ciesze, że ktos w koncu pomyślal o zamojskim schronisku i weźmie sie za nie.. Bylam tam tylko raz w 2006 roku w okropny upal.. te psiaki były biedne. wyjechalam z tamtąd z cudowna malutka suczką miala około 2 miesiecy wtedy.Chyba nie muszę mówić ze jest teraz moim oczkiem w głowie caly czas myslę otym jak mogę pomóc temu schronisku. moze coś wspólnie wymyslimy??? oto moje maleństwo jak było mlodsze mieszaniec | sonia154 Quote
Saphira Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tam trzeba pomóc wolontariuszom Emira. Jak zaczniesz pomagać dosłownie schronisku to wzmocnisz pozycję kierownika, który nie powinien tej funkcji pełnić. Quote
funia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Pomoc mile widziana daj znać na PW.:multi::multi: Quote
axxk Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 tylko zastanawiam sie jak mozna pomoc na odleglosc.. Quote
Isadora7 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 axxk napisał(a):tylko zastanawiam sie jak mozna pomoc na odleglosc.. To proste, trzeba tylko chcieć. Sposobów na pomoc na odległość jest mnóstwo: aukcje, ogłoszenia chociażby. Quote
gagata Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 axxk napisał(a):tylko zastanawiam sie jak mozna pomoc na odleglosc.. Mozesz sobie banerek schronu dodac do podpisu,mozesz watek podrzucac.... Quote
Tola Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 19.11. to bardzo szczęśliwy dzień dla zamojskich psinek:lol: Tego dnia cudowny dom znalazła nasza chora Kora z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f85/prosze-pokochaj-mnie-tez-help-starsza-sunia-prosi-o-zauwazenie-ma-dom-115479/ stonka1125 przyjęła na DT naszą maleńką Roxi :lol: Tego też dnia do Gorzowa Wielkopolskiego pojechała nasza Selma z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/cane-corso-w-schronisku-selma-juz-bezpieczna-potrzebny-ds-120714/ Quote
Tola Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Mamy nowy kojec, postawiony na jednej z posesji; mieszka w nim teraz młodziutka Maja z interwencji, a w przyszłości będzie to tymczasowe miejsce dla innych jakis bidulek Dzisiaj do Warszawy jadą dwie nasze sunie, ale o tym napiszę, gdy maleńkie będą juz na miejscu:p Quote
Saphira Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Piekny kojec i zawsze to jakiś ratunek :lol:. a adopcje zawsze cieszą choć ostatnio na wszystkich wątkach krucho :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 fajowy kojec:) jakbyscie szukali miejsca na kolejny to ja sie polecam:) aktualnie trwa wielki remont na podworzu i nie ma gdzie stanac ale jak juz wszytsko skonczymy to miejsca bedzie duzo:) Quote
stonka1125 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ten zamość to naprawde jakaś masakra jest,tak mi się wydaje że największym problemem zamojskiego schroniska jest niereformowalny kierownik,jest tyle fantastycznych dziewczyn w zamościu które pomagają jak mogą ale jeżeli polityka kierownika dotycząca schroniska się nie zmieni to jasny gwint nic się nie zmieni!roxi ma odmrożone obie tylne girki,jedną mniej ale drugą pewnie by niedługo straciła,dziewczyny nie mogły nawet zobaczyć co jej jest,widziały tylko ze kuleje,nie pozwolono im wejść do boksu,a jeżeli chodzi o pomoc na odległość to tak sobie myślę że na dogo nie ma odległości,najlepszym przykładem jest roxi która przejechała do nas 500 kilometrów,a selma jechała jeszcze dalej,no i są już bezpieczne:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 stonka1125 napisał(a):tak mi się wydaje że największym problemem zamojskiego schroniska jest niereformowalny kierownik mi sie nawet nie wydaje - ja jestem tego pewna:-( Quote
Sudolineczka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Witam :). A ja chciałam się przedstawić jako nowy wolontariusz.. ale zaczynam dopiero od poniedziałku. Mam nadzieję że będę wstanie pomoc ile tyko będę mogła :) Pozdrawiam :);) Quote
ANETTTA Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 oooooooooooosuper ltos nowy do pomocy ...... tu nie jest łatwo dbaj o moja sunie bernardynkopodobą ..plissssssss... Quote
LadyS Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 To ja mam taką tajemniczą prośbę... proszę osoby, które mają stały dostęp do schroniska, są tam regularnie oraz w ostatnim czasie, a także bywały tam na początku całej afery, uczestniczą w wolontariacie itp. o odezwanie się do mnie prywatnie na gg: 13601081. Sprawa jest dosyć pilna, ale nie bójcie się :evil_lol: Quote
Recommended Posts