Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tola napisał(a):
Rozpoczelismy w szkołach podstawowych akcję zbierania metalowych misek lub pieniędzy, za które je kupimy.
Stare garnki i miski to tragedia:shake:

to świetny pomysł :) z tego co wiem, to również przedszkolaki mają gest (bynajmniej u nas:lol:)

Posted

witam jestem tu po raz pierwszy i bardzo sie ciesze, że ktos w koncu pomyślal o zamojskim schronisku i weźmie sie za nie..
Bylam tam tylko raz w 2006 roku w okropny upal.. te psiaki były biedne.
wyjechalam z tamtąd z cudowna malutka suczką miala około 2 miesiecy wtedy.Chyba nie muszę mówić ze jest teraz moim oczkiem w głowie
caly czas myslę otym jak mogę pomóc temu schronisku. moze coś wspólnie wymyslimy???

oto moje maleństwo jak było mlodsze
mieszaniec | sonia154

Posted

19.11. to bardzo szczęśliwy dzień dla zamojskich psinek:lol:
Tego dnia cudowny dom znalazła nasza chora Kora z wątku
http://www.dogomania.pl/forum/f85/prosze-pokochaj-mnie-tez-help-starsza-sunia-prosi-o-zauwazenie-ma-dom-115479/

stonka1125 przyjęła na DT naszą maleńką Roxi :lol:

Tego też dnia do Gorzowa Wielkopolskiego pojechała nasza Selma z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/cane-corso-w-schronisku-selma-juz-bezpieczna-potrzebny-ds-120714/

Posted

Mamy nowy kojec, postawiony na jednej z posesji; mieszka w nim teraz młodziutka Maja z interwencji, a w przyszłości będzie to tymczasowe miejsce dla innych jakis bidulek

Dzisiaj do Warszawy jadą dwie nasze sunie, ale o tym napiszę, gdy maleńkie będą juz na miejscu:p

Posted

ten zamość to naprawde jakaś masakra jest,tak mi się wydaje że największym problemem zamojskiego schroniska jest niereformowalny kierownik,jest tyle fantastycznych dziewczyn w zamościu które pomagają jak mogą ale jeżeli polityka kierownika dotycząca schroniska się nie zmieni to jasny gwint nic się nie zmieni!roxi ma odmrożone obie tylne girki,jedną mniej ale drugą pewnie by niedługo straciła,dziewczyny nie mogły nawet zobaczyć co jej jest,widziały tylko ze kuleje,nie pozwolono im wejść do boksu,a jeżeli chodzi o pomoc na odległość to tak sobie myślę że na dogo nie ma odległości,najlepszym przykładem jest roxi która przejechała do nas 500 kilometrów,a selma jechała jeszcze dalej,no i są już bezpieczne:lol:

Posted

To ja mam taką tajemniczą prośbę... proszę osoby, które mają stały dostęp do schroniska, są tam regularnie oraz w ostatnim czasie, a także bywały tam na początku całej afery, uczestniczą w wolontariacie itp. o odezwanie się do mnie prywatnie na gg: 13601081. Sprawa jest dosyć pilna, ale nie bójcie się :evil_lol: