Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PODZIĘKOWANIA przyjęte, ale koleżanki Zaby czekają na taką wspaniałą panią jak ty LUSIA 82!!! CZy paniusia dalej pcha sie szturmem do łóżka??:loveu::loveu::-o

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hej pcha się, pcha:) Rządzi się niesamowicie. Miniaturka zdjęcia w profilu to też Żabka:) Mam małe problemy wychowawcze ( warczy i chce grysc mojego męża), ale jakos sobie z tym poradzimy:):):) No i jesc byle czego nie chce:) Musi byc mięcho:)

Posted

musicie porozwieszać ogłoszenia w lecznicach, u nas to działa.

poza tym spróbujcie opytać w gazetach czy mmoglibyście jako organizacja umieszczać ogłoszenia.
Tarnobrzeskie stowarzyszenie ma u nas taką rubrykę w lokalnej gazecie i ma stamtąd bardzo duży odzew

Posted

D[quote name='Tola']8 suczek; probuje wrzucac resztę ale bardzo wolno chodzi mi dogo... I jeszcze 2 z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121221

Dokładnie nie policzyłam ,ale jest w tej chwili około 24 szczeniaków
Na kwarantannie jest suka ,która ma 7 małych.Druga sunia ma chyba 2 .SChroniskowa suka ma 3.W dawnej kociarni jest koło10 same suczki.MOge się mylić plus minus 2,3 sztuki.w każdym razie jest tego bardzo dużo .Jaki będzie ich los.....

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Płateczka pozdrawia z nowego domu :) Pamiętacie ją ?

kliknijcie w zdjęcia

Jak mozemy nie pamietac...Była jedną z suczek w najgorszym stanie...
A teraz proszę:loveu:
Bardzo sie cieszę:loveu:

Posted

bylam w schronisku z ludzmi chetnymi na psiaka...widzialam tylko psiaki w dawnej kociarni...zapytalam wiec pana kierownika czy sa jeszcze jakies...powiedzial "to co widac" zapytalam czy tylko te w kociarni ...powtorzyl "to co widac"...takze nie wiem ile ich jest:( widzielismy tylko te z kociarni i wyszlismy niestety bez szczeniaka...a szkoda:(

Posted

jest stosunek człowieka do zwierząt. To koszmarne, że wojewoda udaje( nie wierzę , że nie wie ) iż, wszystko jest w porządku, Zdjęcia psów są wstrząsające!!! Listy to jedno, ale powiadomienie pracy i tej lokalnej i tej o zasięgu ogólno polskim no i TVN, WOT . I nad schroniskiem sprawuje władze, kontrolę dyrektor ZOO? To jaki życie mają tam zwierzęta ? Te zdjęcia pokazałabym też na cafeanimal. A swoją drogą przekażę tą szokującą informację wirtualnym opiekunom podopiecznych Fundacji Ostatnia Szansa. Temu okrucieństwu, ludzkiej bezmyślności nie widzę końca...

Posted

Matko, oni są poprostu przecudowni i przemili...Do mnie też mieli pretensje że po psiaka do schronu przyjechałam o godz 10, a specjalnie dzień wcześniej dzwoniłam zapytac o której można przyjechac, to powiedzieli że od 10 do 14:angryy::angryy: nie jest to dobra pora więc zapytałam dlaczego w godzinach w których 90 % pracujących ludzi jest w pracy, ale pan nie potrafił mi odpowiedziec:angryy::angryy:

Posted

DLACZego wyszłyście bez żadnego szczeniaka ,skoro w dawnej kociarni jest ich ponad 10 .NAPrawdę tam było co wybrać. NA kwarantannie jest sunia która ma 7 szczeniaków ,ale jeszcze chyba są za małe.Proszę jeśli naprawde chcecie to wróccie po jakąś sunie z kociarni,one tam są już długo i walczą o każdy gest przechodzącego obok człowieka.Można zapytać o malutką sunię biega luzem z czarną sunią schroniskową jest taka słabiutka i malutka ma sierśc koloru brąz z ciemnym taka ''ala szorstkowłosa '' jest taka wiecznie głodna.

Posted

TO lepiej dla tych psów ,że zostały .PRZeciez one są piekne i każdy był inny.SOry ,ale trafia mnie jak ktoś przychodzi do schronu i mówi ,że nie ma dla niego psa [240,sztuk średnio na stanie].większą częsc chętnych ,którą miałam ''zaszczyt obserwować''podczas oglądania psów wygoniłabym ze schronu i zakazała tam przychodzić

Posted

malutką sunię biega luzem z czarną sunią schroniskową jest taka słabiutka i malutka ma sierśc koloru brąz z ciemnym taka ''ala szorstkowłosa '' jest taka wiecznie głodna

czyli co znów zapominają karmić:angryy:

proszę o zdjęcia i jakiś opis tej suni

Posted

JOGI ,postaram sie ale tylko tylko jedna osoba może robić zdjęcia w schronie,ma pozwolenie od ''miłościwie panującego''.TO szczenie odłączono za szybko z matką [niby ktoś podrzucił do schronu]i jest biedne ,aczkolwiek ma bardzo dużą wole życia ,jest wielkości dużej męskiej łapy...