mariee Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Uszy tego czarnego kaszlacego pieska, jasny tez lysiejacy na glowce! Quote
ARKA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Wczoraj, odwiedziła :cool1: schronisko Pani Poseł Joanna Mucha, adoptowala kociaczka:loveu: A ta sunia-szczeniaczek-z tym łysym ogonkiem(1 zdjecie), brązowa, ciagle siedzi w schronie. To wdzieczne bardzo maleństwo-moze ktos da jej szanse:placz: Quote
kasiatatry Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To nie jest jednak takie proste dziewczyny.. musze sie zastanowic bo ja mam 5,5 kg kocura i nie może byc tak, ze sadza bedzie psinke gryzł, bo bedzie zazdrosny.. A on jest agresywny.. Musiałabym najpierw sadze zawiezc do domu do zakopanego a moge to zrobic dopiero w przyszłym tygodniu.. Mój Andrzej mi wczoraj powiedział, że pies i sadza to nie jest dobry pomysł i ze mam sie zastanowic :placz: Quote
kasiatatry Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mam pytanie, czy te pieski ze zdjec u góry to duzo urosną? chodzi mi o to, czy to beda takie małe psiaki czy duze? Bo moja siostra mowiła, ze duzo ludzi u nas pyta o takie małe, jak pinczery.. Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 pieski są z zamościa, ciężko powiedzieć jak duże urosną,bo nie wiadomo jacy rodzice. chyba ze o czymś nie wiem...;) no chude ma łapki,więc niekoniecznie musi być duży. równie dobrze może być drobnokościsty ale wysoki... ciesze sie,ze Ci się wyjasnilo:p;) Quote
kasiatatry Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Odwioze sadze w przyszłym tygodniu niech troche polata w domu, bo jemu tu sie juz nudzi, wiec na wakacje moze jechac. Jak wroce to jakiegos psiaczka wezme. Dzisiaj moj kot pokazał, jak ucieka z balkonu z 1 pietra.. :p Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 kasiatatry napisał(a):Odwioze sadze w przyszłym tygodniu niech troche polata w domu, bo jemu tu sie juz nudzi, wiec na wakacje moze jechac. Jak wroce to jakiegos psiaczka wezme. Dzisiaj moj kot pokazał, jak ucieka z balkonu z 1 pietra.. :p mam nadzieję ze dożyje:roll: Quote
GameBoy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ja sie dopisze, zeby miec subskrybcje ktore szczeniaki szukaja tymczasu? Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 GameBoy napisał(a):ja sie dopisze, zeby miec subskrybcje ktore szczeniaki szukaja tymczasu? tymczasu,leczenia i poszukiwacza domu,potrzebuja na pewno te z poprzedniej strony. Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To małe łyse wygląda jak moja Niunia . Oni tam mają produkcję klonów , czy to jedno z rodzeństwa ? Nie została zabrana z naszą szóstką , czy to nowy nabytek . Dla porównania Niunia dzisiaj Quote
ayla1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 psy mnożą się miedzy soba więc całkiem możliwe:shake: Quote
Tola Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='BIANKA1']To małe łyse wygląda jak moja Niunia . Oni tam mają produkcję klonów , czy to jedno z rodzeństwa ? Nie została zabrana z naszą szóstką , czy to nowy nabytek . Dla porównania Niunia dzisiaj Bianka to prawdopodobnie to ostatnie z rodzenstwa, którego szukaliśmy.. Quote
halbina Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 biedactwo... a te inne grzeją pupcie na kanapach i roznoszą chałupki... :-( Quote
malagos Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Takie chore uszka trzeba przecierać wacikiem z Lactodermem, powinno pomóc (to taki fioletowy, cholernir barwiacy ręce płyn) :cool3: Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Tola napisał(a):Bianka to prawdopodobnie to ostatnie z rodzenstwa, którego szukaliśmy.. halbina napisał(a):biedactwo... a te inne grzeją pupcie na kanapach i roznoszą chałupki... :-( Szkoda malca :-( życie jest niesprawiedliwe :cool1: Quote
ARKA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 [quote name='BIANKA1']Szkoda malca :-( życie jest niesprawiedliwe :cool1: :placz:a co ma powiedziec ta sunia, z zamojskiego, toz to straszna, niewyobrazalna tragedia:placz: Betonowy, ciemny boks i gołe dechy w budzie, 17 lat i won do "takiego' schronu:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112835 Quote
ARKA Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 :p Dziewczyny i chlopaki!!! Starowinka ma szanse na lepsze zycie, duzo lepsze!! Czy jadąc do W-wy moglybyscie Ją zabrac tez??:placz: Quote
Zmysł Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Przepraszam za offa, ale ważne: http://www.dogomania.pl/forum/showth...2#post10341212 Quote
GoniaP Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Proszę o telefon od kogoś z Zamościa 661 955 880 w sprawie transportu psiaków do Emira Quote
ayla1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ARKA napisał(a)::p Dziewczyny i chlopaki!!! Starowinka ma szanse na lepsze zycie, duzo lepsze!! Czy jadąc do W-wy moglybyscie Ją zabrac tez??:placz: bosko!!!! boję się o podróż,jogi doradź,żeby jej serducho nie wysiadło...:roll: Quote
jogi Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 nic nie dawać środki uspokajające mogą dopiero zaszkodzić, zwłaszcza że nikt nie wie w jakiej jest kontycji Quote
ARKA Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 jogi napisał(a):nic nie dawać środki uspokajające mogą dopiero zaszkodzić, zwłaszcza że nikt nie wie w jakiej jest kontycji ;) tez tak mysle. Jesli przezyla zamojski schron, "szkole przetrwania" to i podroz przezyje.;) Quote
Terhenetar Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 ayla1 napisał(a):bosko!!!! boję się o podróż,jogi doradź,żeby jej serducho nie wysiadło...:roll: spokojnie, tyle znosi każdego dnia, że jej serducho zapewne dzielnie zniesie podróż, nie będzie sama;) Quote
kasiatatry Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 emilia2280 napisał(a):To malenstwo wymaga natychmiastowego leczenia. Kasiatatry, moglabys wziác tego malucha? Masz tá fotké malenstwa Terh? EDIT: juz widzé fotki- nie edytowaly mi sie wczesniej. Zabieram malucha na DT :) tylko dom tymczasowy bedzie u mnie w domu w Poroninie/k Zakopanego. Kiedy jedziecie po pieski? Quote
Recommended Posts