Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj, odwiedziła :cool1: schronisko Pani Poseł Joanna Mucha, adoptowala kociaczka:loveu:

A ta sunia-szczeniaczek-z tym łysym ogonkiem(1 zdjecie), brązowa, ciagle siedzi w schronie. To wdzieczne bardzo maleństwo-moze ktos da jej szanse:placz:

Posted

To nie jest jednak takie proste dziewczyny.. musze sie zastanowic bo ja mam 5,5 kg kocura i nie może byc tak, ze sadza bedzie psinke gryzł, bo bedzie zazdrosny.. A on jest agresywny.. Musiałabym najpierw sadze zawiezc do domu do zakopanego a moge to zrobic dopiero w przyszłym tygodniu.. Mój Andrzej mi wczoraj powiedział, że pies i sadza to nie jest dobry pomysł i ze mam sie zastanowic :placz:

Posted

Mam pytanie, czy te pieski ze zdjec u góry to duzo urosną? chodzi mi o to, czy to beda takie małe psiaki czy duze? Bo moja siostra mowiła, ze duzo ludzi u nas pyta o takie małe, jak pinczery..

Posted

pieski są z zamościa,
ciężko powiedzieć jak duże urosną,bo nie wiadomo jacy rodzice.
chyba ze o czymś nie wiem...;)
no chude ma łapki,więc niekoniecznie musi być duży.
równie dobrze może być drobnokościsty ale wysoki...
ciesze sie,ze Ci się wyjasnilo:p;)

Posted

Odwioze sadze w przyszłym tygodniu niech troche polata w domu, bo jemu tu sie juz nudzi, wiec na wakacje moze jechac. Jak wroce to jakiegos psiaczka wezme. Dzisiaj moj kot pokazał, jak ucieka z balkonu z 1 pietra.. :p

Posted

kasiatatry napisał(a):
Odwioze sadze w przyszłym tygodniu niech troche polata w domu, bo jemu tu sie juz nudzi, wiec na wakacje moze jechac. Jak wroce to jakiegos psiaczka wezme. Dzisiaj moj kot pokazał, jak ucieka z balkonu z 1 pietra.. :p

mam nadzieję ze dożyje:roll:

Posted

GameBoy napisał(a):
ja sie dopisze, zeby miec subskrybcje

ktore szczeniaki szukaja tymczasu?

tymczasu,leczenia i poszukiwacza domu,potrzebuja na pewno te z poprzedniej strony.

Posted

To małe łyse wygląda jak moja Niunia . Oni tam mają produkcję klonów , czy to jedno z rodzeństwa ? Nie została zabrana z naszą szóstką , czy to nowy nabytek .
Dla porównania Niunia dzisiaj

Posted

[quote name='BIANKA1']To małe łyse wygląda jak moja Niunia . Oni tam mają produkcję klonów , czy to jedno z rodzeństwa ? Nie została zabrana z naszą szóstką , czy to nowy nabytek .
Dla porównania Niunia dzisiaj

Bianka to prawdopodobnie to ostatnie z rodzenstwa, którego szukaliśmy..

Posted

Tola napisał(a):
Bianka to prawdopodobnie to ostatnie z rodzenstwa, którego szukaliśmy..

halbina napisał(a):
biedactwo... a te inne grzeją pupcie na kanapach i roznoszą chałupki... :-(

Szkoda malca :-( życie jest niesprawiedliwe :cool1:

Posted

ARKA napisał(a):
:p Dziewczyny i chlopaki!!! Starowinka ma szanse na lepsze zycie, duzo lepsze!! Czy jadąc do W-wy moglybyscie Ją zabrac tez??:placz:

bosko!!!!
boję się o podróż,jogi doradź,żeby jej serducho nie wysiadło...:roll:

Posted

jogi napisał(a):
nic nie dawać
środki uspokajające mogą dopiero zaszkodzić, zwłaszcza że nikt nie wie w jakiej jest kontycji

;) tez tak mysle. Jesli przezyla zamojski schron, "szkole przetrwania" to i podroz przezyje.;)

Posted

ayla1 napisał(a):
bosko!!!!
boję się o podróż,jogi doradź,żeby jej serducho nie wysiadło...:roll:

spokojnie, tyle znosi każdego dnia, że jej serducho zapewne dzielnie zniesie podróż, nie będzie sama;)

Posted

emilia2280 napisał(a):
To malenstwo wymaga natychmiastowego leczenia. Kasiatatry, moglabys wziác tego malucha?
Masz tá fotké malenstwa Terh?
EDIT: juz widzé fotki- nie edytowaly mi sie wczesniej.

Zabieram malucha na DT :) tylko dom tymczasowy bedzie u mnie w domu w Poroninie/k Zakopanego. Kiedy jedziecie po pieski?