ARKA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :loveu: Pola jest sliczna. Ale moze ja juz mam skrzywienie-tu wygląda na okrąglutką, inaczej:roll: Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Przepraszam że sam pod swym postem. Widocznie ta nasza "parszywa" gromadka złapała pchły ode mnie. Mam przed sobą Protokół oględzin psów ze Schroniska w Zamościu. Z Lecznicy wet. Dokonany przez Weta. A co było sam widziałem bo natychmiast je odrobaczaliśmy i odpchlaliśmy po przywiezieniu. Wszystkie sześć zapchlenie i niedowaga. Płatka leczona dwa tygodnie w lecznicy. Z pozostałymi daliśmy sobie radę w Gaju choć jeszcze z dwoma były problemy. Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='ARKA']:loveu: Pola jest sliczna. Ale moze ja juz mam skrzywienie-tu wygląda na okrąglutką, inaczej:roll: W przyszłym tygodniu zaczniemy sterylki tych najzdrowszych Quote
jogi Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 no to moje też były w schronie odrobaczane i odpchlane, a te tasiemce i glisty i pchły to mi się po prostu przywidziały:splat::stupid: Quote
Panca Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Rudy wyglada przecudnie:loveu:a ja myslalam ze on za TM...cudownie ze jest szczesliwy ale widze ze miske dalej w pysku trzyma zaraz wkleje mojego Fryzia z zamojskiego schronu Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Tak teraz wyglądam. Najweselszy pod słońcem morduchnek PCHEŁKA Quote
Panca Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 ktos pamieta mojego Fryzia?taki z niego przystojniak:-) Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Donvitow'] no zgryz to ma przedni:pmistrzostwo świata! Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Pręguś. Zamknięty wewnątrz budynku z trzema dużymi psami. Wystarczyło nieco karmy. PRĘGUŚ to żywe srebro :lol: Quote
Tola Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Przemiany niesamowite!!!:loveu::loveu::loveu: Wzruszyłam się... Piesie czyściutkie, zadbane:loveu: To ja jeszcze dorzucę Rudego - wersję bardziej romantyczną:loveu: Quote
jogi Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 maleńka Mimi już po sterylce, także ruszam z ogłoszeniami:multi: Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Pluto. Jak wszystkie zapchlony i wychudzony. Na głowie ropiejące rany kąsane. Skoczek. Ogrodzenie 180 cm to nic. Skacze wszystkie furtki. Quote
ARKA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale te psy piekne teraz sa!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet Pręgus chyba zaciązony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na odchudzanie to tylko do zamojskiego a na wczasy to do Gaju!!:p Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Polusia. Nie da się jej fotek zrobić bez trzymania.:evil_lol:. Ma łysinki na tyłeczku. Kilka dni chorowała. Ale teraz to totalne ADHD Ze swoim ulubieńcem Pręgusiem. Quote
ARKA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Donvitow napisał(a):Polusia. Nie da się jej fotek zrobić bez trzymania.:evil_lol:. Ma łysinki na tyłeczku. Kilka dni chorowała. Ale teraz to totalne ADHD :shake: Donvitow co jej jest, na co chorowala, ona taka chudzinka byla i jeszcze chyba jest, cos ją męczy. Jak te tylne nozki? Quote
jogi Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 a ja najbardziej cieszę się z tej niuni przypominam, że tak wyglądała w schronie Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Nóżki sprawne. Biega jak szalona. Kilka dni była osowiała. Troszkę wyłysiała na kłębie. Wet ją oglądał. Ale słabo przybiera na wadze. Ma codzienny przegląd. Nic ewidentnego nie widzimy. Pies radosny. Może zmiana warunków, stres. Nie wiem.:shake: JOGI TO NIE TA .Cholerka a może Quote
ANETTTA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Tola']Własnie dostałam wiadomosc, ze w jednej z podzamojskich miejscowosci rocznego biszkoptowego labka jakis facet trzyma na łańcuchu. Jutro byc moze będę miala zdjęcia. Czy macie kogos z labkowego forum? Jest tez przepiekna czekoladowa bokserka, tez na łancuchu czy jest ktos z labkowego forum Quote
ARKA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 tu tez ona. Jogi ma raje, moze to byc trzustka-zreszta, jest lek.wet:p Quote
Donvitow Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ta. Zgada się:lol:. Spoko za tydzień foty. Postaram się namówić Sikorki na filmik z Polusią i Pręgusiem. To odetchniecie.. Ja cały czas najbardziej się martwię Płatką. Jej stanem psychicznym. Dopiero dzisiaj udało się po spacerku tak po psiemu bez lęku pokiziać nos w nos. Quote
Tola Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ogladam zdjecia; jestem pod wrażeniem... Psiaki odmienione:loveu: I z Polusią przy takiej opiece będzie dobrze. Potrzebuje widocznie więcej czasu. Więcej przeszła. Najwazniejsze ze jest lepiej. Quote
Recommended Posts