amee Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='ARKA']JEST!! http://pl.youtube.com/watch?v=rKSWwRykZJQ filmik ma już 650 wyświetleń. znaczy wieść się niesie :) Quote
gosiaczek&mobil Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 potrzebujemy jak najwięcej informacji o rottkach w zamościu: zdjęcia, stare/młode, płec, czy zgadza się z innymi psami/sukami....cokolwiek Quote
Donvitow Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 gosiaczek&mobil napisał(a):potrzebujemy jak najwięcej informacji o rottkach w zamościu: zdjęcia, stare/młode, płec, czy zgadza się z innymi psami/sukami....cokolwiek Nie zauważyłem Rotka. Quote
ARKA Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Donvitow napisał(a):Nie zauważyłem Rotka. No to ja nie wiem gdzie patrzyles,hm? Ja robilam zdjecia rotka i juz rozeslalam gdzie trzeba. Teraz tu nie wstawie bo weszlam na dogo przez proxy i sie nie da.Dawaj zdjecia szkielecikow!! Trzeba juz im domki zaczac szukac, biedactwom!! Jak Lusia, rozrabia? Quote
ARKA Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 gosiaczek&mobil napisał(a):potrzebujemy jak najwięcej informacji o rottkach w zamościu: zdjęcia, stare/młode, płec, czy zgadza się z innymi psami/sukami....cokolwiek Tylko JEDNEGO rottka wiedzialam. To jest sunia,raczej. Ma wątek juz na forum rotkowym. Jest w boksie z innymi psami wiec jest zgodna. Chyba mloda-na moje oko-ale to dziewczeta z Zamoscia muszą ustalic wiek. Quote
Donvitow Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ARKA napisał(a):No to ja nie wiem gdzie patrzyles,hm? Ja robilam zdjecia rotka i juz rozeslalam gdzie trzeba. Teraz tu nie wstawie bo weszlam na dogo przez proxy i sie nie da.Dawaj zdjecia szkielecikow!! Trzeba juz im domki zaczac szukac, biedactwom!! Jak Lusia, rozrabia? Za dużo ich było. Nie zauwazyłem. Nie mam kiedy fot obrobić. Wzieliśmy się za naszą Gajową gromadę. Odpchlenie, odrobaczenie,odkarmienie,wet itd. Z Polusią i Charcicą zaprzyjaźniliśmy się w drodze. Oba i maluchy już są wesołe.Łaciata gorzej i polowczyk. Dopiero jutro porobię im foty. Wet nie dopatrzył się powazniejszych dolegliwości a jedynie zapchlenie, zarobaczenie i zagłodzenie. Racjonujemy im na razie jedzenie. Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Juz jest raport inspekcji weterynaryjnej, dostane go na dniach, pocztą. A to rocia-dziewczeta zlozcie jej wątek;) Tez nie przypuszczalam, widzac ją, ze rocia ale jednak jak zdjecia swoje poprzegladalam to to jest poprostu zachudzona rocia:shake: Quote
Donvitow Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Tego białaska z poprzedniej foty mam u siebie.:lol: To Polar Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Donvitow']Tego białaska z poprzedniej foty mam u siebie. To Polar No tak myslalam, ze to cudo chyba wlasnie jest u Ciebie! Quote
GoniaP Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ARKA napisał(a):No tak myslalam, ze to cudo chyba wlasnie jest u Ciebie! Cudo bardzo wystraszone jest, ogonek pod siebie chowa, uszka tuli i języczek wystawia bidulek. Brudny, posklejany Polarek, którego wykapać będzie można dopiero jutro/pojutrze... Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie moge wstawic emotki(przez proxy jestem)-ja poprostu dostaje skrętu jelit, ze ten k...n nie usypia slepych miotow!!!!!!!!!! Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 GoniaP napisał(a):Cudo bardzo wystraszone jest, ogonek pod siebie chowa, uszka tuli i języczek wystawia bidulek. Brudny, posklejany Polarek, którego wykapać będzie można dopiero jutro/pojutrze... To przerazone malenstwo jest, a wyglada jakby byl wielkolud, na zdjęciach. Rocia tez jest w sumie mała. A jak szalona Luśka sie ma, co z jej tylnymi nogami??? Quote
GoniaP Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ARKA napisał(a):To przerazone malenstwo jest, a wyglada jakby byl wielkolud, na zdjęciach. Rocia tez jest w sumie mała. A jak szalona Luśka sie ma, co z jej tylnymi nogami??? Ale Luśka to chyba u Krystyny została.... Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 GoniaP napisał(a):Ale Luśka to chyba u Krystyny została.... Ooo! To dobrze, bo jak ona ma cos z tymi tylnymi nogami to nie ujmujac poznanski wetom moze lepiej ze jest blizej warszawskich specjalistow, szczegolnie od kosci. Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='GoniaP']Jeśli o tą, to jest u nas TAK,TAK to LUŚKA!! Ona tu wyglada na sporego psa a wcale taki wielkolud nie jest-no moze teraz wazy z 17-19kg a powinna z 25. Quote
Terhenetar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 no i terier moi Państwo, bardzo hałaśliwy, "zarzucam" na zamojski wątek Quote
jogi Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 ja byłam poza zasięgiem neta i nic nie wiem:shake: Ile psiaków zostało zabranych?? Quote
GoniaP Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ARKA napisał(a):TAK,TAK to LUŚKA!! Ona tu wyglada na sporego psa a wcale taki wielkolud nie jest-no moze teraz wazy z 17-19kg a powinna z 25. Chuda jest, to fakt, ale dziś ze swoim kolegą Pręgusem oszalała na wybiegu :loveu: Fajna z niej pannica!!! Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Terhenetar']no i terier moi Państwo, bardzo hałaśliwy, "zarzucam" na zamojski wątek Boszee ale tam byl i drugi terierek, taki bialy w łatki, ale nie na \"kwarantannie\' tylko na ciagu, tam gdzie ten bialy w typie pon-a! Od srodka lepiej je widac, od srodka ciagu-budynku. Mial na szyi jakis dzwoneczek czy cos!!!Pewnie czyj psiak, moze i go szukali ludzie ale jak mogli go zobaczyc?????? Płacz.Po pierwsze dojscie do tamtej strony ciagu(tył) jest koszmarne, zniecheca to wogole ludzi do ogladania psow, a dwa te \"skrytki\' jakies na tych ciągach, jakies takie zamykania podwojne, dziwne, to i psow nie widac!! Quote
ARKA Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='GoniaP']Chuda jest, to fakt, ale dziś ze swoim kolegą Pręgusem oszalała na wybiegu Fajna z niej pannica!!! No energie to ona ma! Moze jaks krew boksia w niej plynie,tak wiercipięta jest?? Quote
Recommended Posts