Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaczek&mobil napisał(a):
potrzebujemy jak najwięcej informacji o rottkach w zamościu: zdjęcia, stare/młode, płec, czy zgadza się z innymi psami/sukami....cokolwiek

Nie zauważyłem Rotka.

Posted

Donvitow napisał(a):
Nie zauważyłem Rotka.

No to ja nie wiem gdzie patrzyles,hm? Ja robilam zdjecia rotka i juz rozeslalam gdzie trzeba. Teraz tu nie wstawie bo weszlam na dogo przez proxy i sie nie da.Dawaj zdjecia szkielecikow!! Trzeba juz im domki zaczac szukac, biedactwom!! Jak Lusia, rozrabia?

Posted

gosiaczek&mobil napisał(a):
potrzebujemy jak najwięcej informacji o rottkach w zamościu: zdjęcia, stare/młode, płec, czy zgadza się z innymi psami/sukami....cokolwiek

Tylko JEDNEGO rottka wiedzialam. To jest sunia,raczej. Ma wątek juz na forum rotkowym. Jest w boksie z innymi psami wiec jest zgodna. Chyba mloda-na moje oko-ale to dziewczeta z Zamoscia muszą ustalic wiek.

Posted

ARKA napisał(a):
No to ja nie wiem gdzie patrzyles,hm? Ja robilam zdjecia rotka i juz rozeslalam gdzie trzeba. Teraz tu nie wstawie bo weszlam na dogo przez proxy i sie nie da.Dawaj zdjecia szkielecikow!! Trzeba juz im domki zaczac szukac, biedactwom!! Jak Lusia, rozrabia?

Za dużo ich było. Nie zauwazyłem. Nie mam kiedy fot obrobić. Wzieliśmy się za naszą Gajową gromadę. Odpchlenie, odrobaczenie,odkarmienie,wet itd.
Z Polusią i Charcicą zaprzyjaźniliśmy się w drodze. Oba i maluchy już są wesołe.Łaciata gorzej i polowczyk. Dopiero jutro porobię im foty. Wet nie dopatrzył się powazniejszych dolegliwości a jedynie zapchlenie, zarobaczenie i zagłodzenie. Racjonujemy im na razie jedzenie.

Posted

Juz jest raport inspekcji weterynaryjnej, dostane go na dniach, pocztą.

A to rocia-dziewczeta zlozcie jej wątek;)
Tez nie przypuszczalam, widzac ją, ze rocia ale jednak jak zdjecia swoje poprzegladalam to to jest poprostu zachudzona rocia:shake:

Posted

[quote name='Donvitow']Tego białaska z poprzedniej foty mam u siebie. To Polar

No tak myslalam, ze to cudo chyba wlasnie jest u Ciebie!

Posted

ARKA napisał(a):
No tak myslalam, ze to cudo chyba wlasnie jest u Ciebie!
Cudo bardzo wystraszone jest, ogonek pod siebie chowa, uszka tuli i języczek wystawia bidulek. Brudny, posklejany Polarek, którego wykapać będzie można dopiero jutro/pojutrze...

Posted

GoniaP napisał(a):
Cudo bardzo wystraszone jest, ogonek pod siebie chowa, uszka tuli i języczek wystawia bidulek. Brudny, posklejany Polarek, którego wykapać będzie można dopiero jutro/pojutrze...

To przerazone malenstwo jest, a wyglada jakby byl wielkolud, na zdjęciach. Rocia tez jest w sumie mała. A jak szalona Luśka sie ma, co z jej tylnymi nogami???

Posted

ARKA napisał(a):
To przerazone malenstwo jest, a wyglada jakby byl wielkolud, na zdjęciach. Rocia tez jest w sumie mała. A jak szalona Luśka sie ma, co z jej tylnymi nogami???
Ale Luśka to chyba u Krystyny została....

Posted

GoniaP napisał(a):
Ale Luśka to chyba u Krystyny została....

Ooo! To dobrze, bo jak ona ma cos z tymi tylnymi nogami to nie ujmujac poznanski wetom moze lepiej ze jest blizej warszawskich specjalistow, szczegolnie od kosci.

Posted

[quote name='GoniaP']Jeśli o tą, to jest u nas

TAK,TAK to LUŚKA!! Ona tu wyglada na sporego psa a wcale taki wielkolud nie jest-no moze teraz wazy z 17-19kg a powinna z 25.

Posted

ARKA napisał(a):
TAK,TAK to LUŚKA!! Ona tu wyglada na sporego psa a wcale taki wielkolud nie jest-no moze teraz wazy z 17-19kg a powinna z 25.
Chuda jest, to fakt, ale dziś ze swoim kolegą Pręgusem oszalała na wybiegu :loveu: Fajna z niej pannica!!!

Posted

[quote name='Terhenetar']no i terier moi Państwo, bardzo hałaśliwy, "zarzucam" na zamojski wątek

Boszee ale tam byl i drugi terierek, taki bialy w łatki, ale nie na \"kwarantannie\' tylko na ciagu, tam gdzie ten bialy w typie pon-a! Od srodka lepiej je widac, od srodka ciagu-budynku. Mial na szyi jakis dzwoneczek czy cos!!!Pewnie czyj psiak, moze i go szukali ludzie ale jak mogli go zobaczyc?????? Płacz.Po pierwsze dojscie do tamtej strony ciagu(tył) jest koszmarne, zniecheca to wogole ludzi do ogladania psow, a dwa te \"skrytki\' jakies na tych ciągach, jakies takie zamykania podwojne, dziwne, to i psow nie widac!!

Posted

[quote name='GoniaP']Chuda jest, to fakt, ale dziś ze swoim kolegą Pręgusem oszalała na wybiegu Fajna z niej pannica!!!

No energie to ona ma! Moze jaks krew boksia w niej plynie,tak wiercipięta jest??