ARKA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :roll: z tą cała Polska-media- jest gorzej-poniewaz JUZ lokalne media temat podjely-tvn wiec sie "wycofal':shake: OK. wysle do Faktu i SE,gazet Quote
_beatka_ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 rozesłałam maile, będę ich gnębić codziennie:diabloti: Quote
ARKA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 jogi napisał(a):Kierownik traci grunt pod nogami i dobrze nich się boi. Odpowie za to co zrobił. Dziewczyny piszą On nie jest kteatywny, bo nie chce, tak mu bylo wygodnie; nigdy nie prosił o pomoc, a właściwie ją odrzucał; od 3 lat prosilismy o zalozenie konta, proponowalismy pomoc w odkazaniu boksów - zawsze padala odpowiedz ze to robią. Odrzucal pomoc bo 'wykazywal' miastu ze zdobywa kase z gmin a nikogo nie interesowalo ILE PSÓW za tą kasą stoi! Quote
jogi Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 No i za to powinien odpowiedzieć nie tylko utratą pracy ale i karnie, za znecanie się nad zwierzętami Quote
oktawia6 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ARKA napisał(a): Strone prowadzila dogomaniaczka i nie wolno bylo pokazywac "niewygodnych psow". Rudy Pies z miską byl na stronie i byla pozniej afera o psa:cool1: to wątek tego psa który nosił garnek ARKA? o ten Ci chodzi? cholera szukam i szukam go znaleźc:comp26: nie mogę-jeśli oczywiście to ten o którym myślę-zaznaczałyśmy miejsca wokół jego twarzy pamiętam-wyłysienia, miał nużycę-ogólnie made in Krzyczki Quote
matamata Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Po przeczytaniu wczoraj wątku o Zamościu dostałam takiego speeda, że wysłałam maile na wszystkie podane przez was adresy. Z rozpędu napisałam też do dyżurnych szmatławców -Faktu i SE. Mieszkam za daleko żeby pomóc osobiście ale mogę pisać - tylko gdzie? Kogo jeszcze nękać mailami? Może trzeba zainteresować tym TV - w Lublinie jest oddział TVP. Może napisać do Interwencji Polsatu albo Uwagi TVN? Podrzućcie jakieś pomysły bo ja myśle od wczoraj i juz nikt więcej nie przychodzi mi do głowy. Quote
xxxx52 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 matamata-dobry pomysl z tym Polsatem i Uwagi TVN. Media robia "cuda". Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 oktawia6 napisał(a):to wątek tego psa który nosił garnek ARKA? o ten Ci chodzi? cholera szukam i szukam go znaleźc:comp26: nie mogę-jeśli oczywiście to ten o którym myślę-zaznaczałyśmy miejsca wokół jego twarzy pamiętam-wyłysienia, miał nużycę-ogólnie made in Krzyczki watek chyba jest "ukryty":razz: Quote
Minitaur Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Na tym terenie kiedyś było coś takiego jak Tygodnik Zamojski - tygzamojski@pro.onet.pl. Można jeszcze uderzyć do Tygodnika Chełmskiego - redakcja@tygodnikchelmski.pl, Dziennika Wschodniego - redakcja@dziennikwschodni.pl. Ważne, żeby władze zainteresowały się tym, że robi im się gorąco koło doopy. Bo ludzi z tego rejonu to raczej mało obchodzi, co się w schronie (i nie tylko w schronie ale ogólnie) ze zwierzętami dzieje. Wiem, bo stamtąd pochodzę... niestety. Quote
ARKA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-viewpub-tid-9-pid-55589.html Piszcie komentarz.A szczegolnie te osoby, które chodzily do schroniska-to jest anonimowe przeciez!! Quote
Minitaur Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 – To był temat często poruszany w rozmowach z sąsiadami i w gronie rodziny. Wszyscy wiedzieliśmy, że jest źle, ale jednocześnie nie próbowaliśmy tego zmienić – Takie jest przeważnie podejście ludzi. Po co się mieszać. To tylko psy :angryy:. Pochodzę z tamtych stron i takie myślenie jest nagminne. Edukacja tu już nic nie pomoże. Tu po prostu trzeba :mad::mad::mad:. Quote
matamata Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mój mąż twierdzi, że chyba zwariowałam a ja od wczoraj siedzę i piszę maile. Widok tych psów ze schroniska po prostu nie może mi wyjść z głowy. Napisałam już do wszystkich podanych przez was lokalnych mediów, do tej nieszczęsnej polsatowskiej Interwencji i do tvn24. Jak będzie trzeba napiszę nawet do samego Lucyfera. Tylko czy to pisanie coś da? Quote
Minitaur Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 matamata napisał(a):Mój mąż twierdzi, że chyba zwariowałam a ja od wczoraj siedzę i piszę maile. Standard. Proponuję wysłać na szkolenie probidowe. Udzielam lekcji bezboleśnie :evil_lol:. matamata napisał(a):Napisałam już do wszystkich podanych przez was lokalnych mediów, do tej nieszczęsnej polsatowskiej Interwencji i do tvn24. Jak będzie trzeba napiszę nawet do samego Lucyfera. Tylko czy to pisanie coś da? Jak nie będziemy atakować mediów, to nikt się nie ruszy. Jak zobaczą duże zainteresowanie i zaangażowanie, to pojadą i zrobią reportaż. Quote
Minitaur Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Jesoo!! Zobaczcie jakie tam szczury. Niewiele mniejsze od psów. Dolny lewy róg - martwy szczur. http://www.kurierlubelski.pl/mediashare/dk/epribsbcgewez4wpavtoqlv2dukdjt-org.jpg Quote
matamata Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Podajcie proszę kontakt do kogoś kto tam był i w razie zainteresowania mediów będzie potrafił udzielić dokładnych informacji. Dostałam odpowiedź od tvn24 z prośbą o nr telefonu - byc może to automat, nie wiem - ale może zainteresują się tą sprawą. Podam swój numer ale ja tą sprawę znam z drugiej ręki. Dobrze byłoby podać też kontakt do kogoś kto jest tam blisko i trzyma rekę na pulsie. Quote
mariee Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Rozmawilam przed chwila z dzienkarka z panoramy, powiedziala ze ludzie nie chca nic mowic i co media mają przedstawic??!!! Jesli tylko DWIE Kinga i jogi ze Stalowej Woli -bedzie zabierala glos- a reszta bala sie to wyjdzie na to, ze dwie nawiedzone rozrabiaja! Jak chcecie zmienic COKOLWIEK w tej wykanczalni zwierzat?? ARKA nie moze wejsc na dogo, OSOBY chetne z ZAMOSCIA do mowienia z mediami, prosze po podanie kontaktu do siebie na PW Quote
matamata Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ja też poproszę o takie kontakty. Ja mogłabym mówić ale mieszkam prawie 300 km od Zamościa, nie byłam osobiście w schronisku i znam sprawę ze zdjęć. Staram się pomóc w miarę możliwości. Jeżeli ktoś zna sprawę i zgadza się na oficjalne wypowiedzi do mediów proszę o kontakt bo starałam się zainteresować tą sprawą wiele mediów. Jeśli odpiszą lub oddzwonią - ja wiem tylko tyle co jest napisane w wątku na dogomanii i w Kurierze Lubelskim. Już wiele jest zrobione - teraz trzeba jeszcze trochę odwagi. Mariee ma rację - jeśli chcemy być traktowani poważnie nie może to wyglądać na jakąć histeryczną akcję dwóch nawiedzonych. Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Ludzie będą mówić. Rozmawiałam z dziewczynami wieczorem będę miała kontakty do tych ludzi. Tylko ze muszą być bez danych i jeśli tv to bez twarzy. Jest ich dużo Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 A i Kierownik stara się odwrócić kota ogonem. teraz jada do schroniska samochody z karmą słomą i on to pokazuje jak dba o to schronisko:angryy: Quote
mariee Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 http://www.roztocze.net/forum_rol/viewtopic.php?p=33674#33674&sid=5a6c4799a4ed13cfc82cdd9a20785e05 Quote
matamata Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Pięknie. Co za humanitaryzm - "psiaki do selekcji, jak nie przejdą to czapa i do piachu"... czy jakoś tak. Popieprzeni faszyści. Pogratulować miastu takich obywateli. A największe zmartwienie to nie to, że psy z głodu zdychają tylko to,że się smród po Polsce rozejdzie bo do tvn chcemy pisać. Quote
Kasia Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Dogomaniacy to OSZOŁOMI! Brawo! A psy w łeb i do piachu. Rewelacja! :angryy: Quote
Ulka18 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A jak ktoś (tak jak te oszołomy z dogomanii) chce się opiekować wszystkim co się rusza, niech robi to za własne pieniądze. A nie ze wspólnej skarbonki. Coś czuję, że z tej akcji będzie kupa smrodu na całą Polskę. A nawet dalej, bo już nawet popisały do naszych miast partnerskich. Nie dziwne wiec, ze schronisko w takim stanie. Jakie miasto i ludzie taki kierownik. Echh... jakoś nikt nie zakłada wątku gdy pacjenci w szpitalu leżą na korytarzach albo czekają na przyjęcie na oddział po kilka miesięcy. Tak samo nikt nie zakłada tematu i nie użala się jak dzieciom z domów dziecka brakuje butów na zimę. Nie wspomnę o schroniskach dla bezdomnych i wszystkim co z powyższymi sprawami związane. LUDZIE - miejcie priorytety!!! Albo to sztandarowe haselko o biednych dzieciach z DD. Szkoda mi tych forumowiczow, wiekszosc naladowana agresja i przeciwna innym istotom niz Pan Czlowiek Wladca planety pt. Ziemia. Juz widze jak ten forumowicz kupuje kilka par butow i zanosi do DD :roll: Zenujacy poziom tamtego forum. Quote
jogi Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 ręce opadają. no ale to ciemnota i zaściankowość Quote
Recommended Posts