missieek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 suczka trafila do nas niedawno jest bardzo wyniszczona potrzebne badania, karma jesli stan pozwoli to sterylka bo jest podejrzenie ze cos moze byc nie tak z macica byla zaszczuta przez psy teraz ma wlasna bude, w ktorej spedza wiekszosc dnia, dobrze sie w niej czuje jest w czesci ogrodu gdzie nie ma innych psow bo ja troche stresuja suczka jest nieduza ok 9kg szukamy domu na godna starosc!!! czy znajdziemy? Quote
AgaG Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Biedna sunia jejku...tak strasznie biedna...:-(:-( całe szczęście, że ją zabrałaś.. Quote
Therion Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Podnoszę babunie, koniecznie trzeba jej zrobic gruntowne badania, w tym krwi , zeby wiedziec w jakim jest stnie , no i czy znajdzie przystan na stare lata.Prosimy o wsparcie starowinki. Quote
Toska Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 o matko , jaka bidulinka :-(:-(:-( Missieek , dawaj tu szybciutko nr konta , coś dla babulki wyskrobię z portfela !!! i mam nadzieję , że nie ja jedna :evil_lol: Quote
dorcia44 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 pomóc nie moge :oops:ale chociaż podrzuce. bardzo biedna starowinka ,aż serducho boli :-( Quote
malawaszka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 boże :-( w górę maleńka!!! Angela mnie się wydaje, że ona ma w tym wypukłym oczku wysokie ciśnienie - to cholernie boli :-( Quote
Toska Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 dzięki za bannerki :lol: ja już mam ! kto jeszcze ? Missieek , konto podaj do wpłaty :lol: Quote
basiapron Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 ząbki to trzeba ciach ciach pousuwać bo zniszczone i bakteryjki do żołądka przenoszą. Quote
Edi100 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Strasznie biedna:( Czy Oczka widział wet? źle wyglądają:shake: Quote
Therion Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Missieek ma kłopoty z dogo, dlatego sie nie odzywa, Toska przesle ci swoje konta, jak wejdzie na forum. Widzialem dzis babcie, jest zupelnie niewidoma, zyje w swoim swiecie, bardzo grzeczna, czasem zaszczeka jak slyszy inne psy, w piatek miala pobierana krew na badania w pon beda wyniki. Quote
Toska Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 dzięki Therion za info :lol: spokojnie sobie czekam ! i trzymam :thumbs:za zdrówko babuleńki -oby te wyniki były jak najlepsze ! Quote
Recommended Posts