rufusowa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 moze ktoś by chciał taki banerek? :cool3: poki co ja nie moge nic edytować w podpisie :placz: Quote
florida_blue Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 mnie sie udało JAKOS !!!! ostatnio są straszne problemy z tym podpisem Quote
florida_blue Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 ale nikt do dozia nie zagląda........ Quote
florida_blue Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 DOmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek potrzebny pilnie :( Quote
florida_blue Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 a te nie są fajne? http://www.dogiadopcje.pl/do_adopcji/amor.html Quote
asiamm Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='florida_blue']a te nie są fajne? http://www.dogiadopcje.pl/do_adopcji/amor.html faaaajne zwłaszcza to :evil_lol: Quote
xxxx52 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 znam organizacje niemiecka ,ktora pomaga dogom,(ostatnio zabrala 2 czarne dogi)moge podac dane kontaktowe. Quote
florida_blue Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 xxx52, podaj namiary, ja podam tel Renaty, jesli miałby tam jechać to ona zajmie się adopcją i ustaleniami ... :) Renata: 692 00 77 77 Quote
florida_blue Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 a ja dzisiaj miałam okazję wreszcie zobaczyć Amorka poza schroniskiem i poznać osobiście Minikę, jego opiekunkę :) I Amorek pobawił się z moją Milką - Milkołak oczywiscie musiała sprobować go troche podgryźć a on biedny nie wiedział za co :] Quote
rufusowa Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ale piękny doziu!!! :loveu: super foteczki :multi::multi::multi: dopiero tu zobaczyłam, ze on ma ciut dłuższą sierść niż dogi niemieckie ale sylwetka baaardzo podobna :) jesli chodzi o wzrost, to z tym bywa różnie...ja np. miałam mniejszą suczkę tej rasy i poza sierścią była identyczna jak Amorek :) Quote
florida_blue Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 tak - ja też dopiero wczoraj zauważyłam że sierść jest dłuższa. Dzisiaj zdjecia juz są nieaktualne ;) Amorek już nie ma tych swoich ślicznych jajeczek :) Quote
rufusowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :multi::multi::multi: to wspaniała wiadomość :diabloti: jak sie czuje po zabiegu? Quote
florida_blue Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 dzisiaj Amorek pojechał do Nowego Domu :) Dziękujemy Adopcjom Dogów za sprawdzenie domku - ludzie świetni, 2 dzieci, Amorek na początek pozwolił się pogłaskać ale kiedy z samochodu wyszedł mały 3-4 lata chłopczyk - podszedł do niego i po prostu wylizał mu buzię :loveu::loveu::loveu: Jego około 7mio letni brat powtarzał Monice (tymczasowej opiekunce) : "bardzo pani dziękuję za tego pieska, własnie takiego chciałem" czekamy teraz na wieci z domku i na zdjęcia :) :multi::multi::multi: Bym zapomniała - osobista, własna i wyłączna kanapa Amorka już na niego czeka :loveu: Quote
rufusowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: tak wspaniała wiadomość z rana....az sie wzruszyłam :loveu: oby rodzina przyjęła go jako nowego członka i zeby byli szczęśliwi :multi: Quote
florida_blue Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 piszą że go kochają , wysyłają foty Amorka w ogrodzie, Amorka na kanapie Amorka z pańcią :loveu: i mam nadzieje ze w koncu wyslą coś mailem to wstawie :) Quote
rufusowa Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 no czekamy czekamy :loveu: a miłość niech kwitnie :multi: Quote
Recommended Posts