szuwar Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dogi są najlepszymi przyjaciółmi kotów. Tez mam taki zestawik. Tylko biedny kot zawsze mokry chodzi, bo niestety dożyca nie umie się bawić "na sucho"... Quote
Neigh Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 W ogóle "krówki" czyli duże psy jakoś tak nieźle z kotami. Moja śp. mastiffka angielska też kochała kotowatych.... Quote
kasiafo Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 florida_blue napisał(a)::):):) slicznie :) Będzie jeszcze tylko troszkę mi zejdzie czasu./; Quote
florida_blue Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 ja chce zobaczyc te gazele :lol: Quote
kasiafo Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 florida_blue napisał(a):ja chce zobaczyc te gazele :lol: No z tym jest problem, nie mogę zrobić zdjęć, to wygląda tak - najpierw pomykają gazele, za nimi Amor z uśmiechem w oczach ale szeroko rozwartą paszczą a na końcu powiewa pańcia uczepiona obroży z bojowym okrzykiem "uwaga leci" na ustach. I jak tu zrobić zdjęcie ja się pytam???? Quote
florida_blue Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 biedny ..... :megagrin: Quote
Recommended Posts