moon_light Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Nie wiem kto jest większym szczęściarzem- Twoj synek, że ma takiego super kumpla, czy Amorek, ze trafił do wspaniałego domku :) :loveu: Quote
kasiafo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jak położę spać dzieciaki to będzie ciąg dalszy. Quote
kasiafo Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Mimo że się długo nie odzywałam cały czas robimy fotki. Amorek jest cudny.Gdy kocica była chora dzielił z nią kanapę. Teraz mamy remont i Amor zamienił się w prawdziwego stróża domu, łazi za robotnikami a oni wieją przed nim. Pies ma niezły ubaw bo jak szybciej on podchodzi biedacy pomykają jak gazele:scared: Quote
rufusowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 super dozio :loveu: pokaż foty jak pilnuje :cool3: :evil_lol: Quote
Magda 007 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='kasiafo'] Jaki grzeczny pies!I nawet kot nie został zjedzony:evil_lol:U mnie to nie do pomyślenia:razz: Quote
kasiafo Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 rufusowa napisał(a):super dozio :loveu: pokaż foty jak pilnuje :cool3: :evil_lol: Musiałabym mieć aparat który jest wstanie złapać obiekt uciekający z prędkością światła, naprawdę widok wart całego remontowego bajzlu:diabloti: Quote
kasiafo Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 kot nie zjedzony ale czasem jest ubezwłasnowolniony:evil_lol: Quote
kasiafo Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Mam nowe zdjęcia, może sceneria już opatrzona ale na chłody i deszcz hrabia nie wychodzi:diabloti: Quote
Recommended Posts