mysza 1 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Dostałam dzisiaj newsletter Vivy! i tam Dianeczka jest opisana, oby to jej ułatwiło znalezienie DS. Quote
tomcug Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Witaj, malutka. Domku szukamy dla wspaniałej suczki. Quote
mysza 1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Na pewno znajdzie swojego człowieka, musi tak być. Quote
BasiaD Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Wracaj Niuniu na początek! Tobie nowy domek potrzebny na cito.... Quote
black_cat Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 czy mozna prosic jakies wiesci o piesku? jak sie czuje, co porabia? Quote
Wioletat Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witam ja na początku widziałam sunię,lecz nie odp.nie wiedzac czy będę w stanie pomóc.Jest szansa na 99%.Ja rozesłałam jej zdjęcie do ludzi ze Stowarzyszenia Opieki n. Zwierzetami w Berlinie.Szukali a dzisiaj zapytują czy coś wiem.Prześlę jej zostatnie zdjęcie z postów i napiszę,że czeka na ich odp.Ci ludzie współpracują z naszym gorzowskim schroniskiem,pomagają w sterylkach,wywożą stare i chore psy szukając im dobrego domku,kochają zwierzęta.Mieliśmy w Gorzowie spotkanie gdzie zostali przez miasto Gorzów i Deszczno odznaczeni za ich zasługi.W Deszcznie podczas interwencji uwolnili ok.30 psów i ich szczenieta,w większości dzikusy.Własnymi metodami łapały ps by nie narażać ich na dodatkowy stres,płakały widząc w jakich warunkach żyły.Mogę tak na ich temat wiele Wam opisywać,ale teraz jest ważna adopcja dla suni,a więc szybko im odp, Quote
xxxx52 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 cisza zawsze jest niepokojaca:-( Czy ci niedoszli mordercy beda oskarzeni za znecanie sie nad zwierzetami? Quote
Recommended Posts