Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf1 napisał(a):
Sytuacja suni jest następująca:
Kilka chwil temu Pani która ja wypatrzyła w schronisku zabrała ja już ze schronu.
Sunia pojedzie dziś do bardzo dobrego lekarza w Toruniu, który ją obejrzy i oceni jej stan-zrobi wyniki badań itp.
To co mi udało sie załatwić to są 2 alternatywy:jeżeli stan suni będzie na tyle dobry, że będzie wymagała tylko leczenia domowego to zostanie jeszcze na tymczasie u tej pani przez jakieś 2 tygodnie.
Jeżeli nie to najpóźniej w piątek Pani przywiezie ją na leczenie do kliniki na Kosiarzy a potem jeżeli nie znajdzie domu to trafi na tymczas do Legionowa (gdzie będzie pod bardzo dobrą całodobową opieką)

to bardzo dobra wiadomość, ale obawa o sunię nadal jest

Posted

:placz::placz::placz: Masakra, co za skur**syni jej to zrobili?:mad::placz:
Biedna maleńka, rycze juz 5 minut i nie wiem jak moge pomóc:placz:

Zebym spotkała tych zwyrodnialców to nogi z doopy bym im powyrywała:angryy::mad::placz:
Może bazarek?

Posted

Co się z tymi ludżmi dzieje,podpalona sunia,pokopana sunia i szczeniaczek jamnisiowy wyrzucony z balkonu,az strach wchodzić na wątki,same ofiary ludzkiej przemocy wobec zwierząt.Ci wszyscy winni krzywd tych zwierząt powinni poniesć karę i zaplacic za ich leczenie.

Posted

Jeżeli tego nigdzie się nie zgłosi to obawiam się, że historia może się powtórzyć...
Nie można tej sprawy tak zostawić - ci zwyrodnialcy czują się bezkarni.
Mieli zabawę, "problemem" zajęli się inni...

Posted

powtarzam: nie darujcie! nie odpuszczajcie! ja obrzydziłam życie pijaczkowi sadyście-identycznie również miał Ratlerka do bicia! ale muszą byc podpisy zeznanie w formie pisemnej trzeba byc skutecznym i zaciętym jak ospa wietrzna-tak by to odczuł nawet w uszach-nie możecie tego odpuścic!

ponawiam pytanie: są fajne ubrania to wystawienia: moderator Misiaczkowa ponownie zapytuje czy może i gdzie zrobic bazarki na jej leczenie?

Posted

a powiem jeszcze więcej: w tak drastycznym wypadku (a jestem więcej jak pewna) można to nagłośnic medialnie-tak! mordę pijaka śmiecia pokazac i Ratlerka spalonego żywcem, przypalanego papierosami-kara by była nieunikniona-daję swoją głowę!

Posted

tak demi w patologii Wiesz jaka jest największa kara? zabrac i nie miec potem na wódkę i w mordę za psa dostac-to jest kara-bo nie morale, nie ma sumienia-sumienie to chęc urżnięcia się-mózg jest ścięty jak białko -przeżarty przez wódkę, to niziny społeczne-które trzeba ścigac i pokazac gdzie ich miejsce!

dajcie dane!

Posted

myślę, ze warto- moze Emir, był by w stanie sie tym zająć?

Dajcie tu jakiegoś wielkiego chłopa!i wpier... w ciemnym kącie! połamać ręce i nogi i powiedzieć za co, moze hamy pomyslą!:2gunfire:

Poprostu to sie nie da patrzeć, ani myśleć, ani nic:placz:

Posted

i takie biedne zwierzęta, cały czas skazane na debili! To sie życ z tym nie da...:shake:

Poprostu szok! :placz:

najważniejsze, ze suńcia, ma teraz troszke spokoju, zeby dojść do siebie. ale ją musi boleć...:-(