dog_master Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Ah, faktycznie, az sprawdzilam w regulaminie... ;) Nie wiem czemu wydawalo mi sie, ze pozycji nie moze zmieniac... ;] Quote
sonia123 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 A et 5 sekund liczy sie normalnie do czasu calego przebiegu????:cool1: bo jak tak, to bde miala same detki za czas Z Vigo :oops: :roll: ale w zapasie mam bordera :diabloti: Quote
dog_master Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Sonia, na pewno to jest uwzglednione ;) Pewnie sie liczy do calosci [bo by bylo zaptrzymywanie i uruchamianie czasu? raczej malo prawdopodobne], ale na pewno jest to brane pod uwage przy okreslaniu standardowego i maxymalnego czasu. Quote
Alusia Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 A ile jest minusowych punktów za odmowę a ile za błąd??? Quote
Marysia_i_gończy Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Alusia napisał(a):A ile jest minusowych punktów za odmowę a ile za błąd??? Czytanie regulaminu nie boli. Quote
Mudik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Widzę,że regulamin nie wymienia przebiegnięcia dołem pod hopką jako odmowa to jest to odmowa, błąd czy od razu DIS ?? Quote
MusliStracciatella Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wiem , że pytanie było zadane dawno ale tak głupio jak bez odpowiedzi zostaje i pewnie autorka tego pytania zna juz odpowiedź ale przyda sie może komu innemu;) jesli pies przebiega pod hopka jest to odmowa bo minął światło przeszkody nie skacząc jej - czyli się powtarza, no chyba, że wróci pod prąd to niestety detka:( Quote
Mudik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Teraz to wiem, może nie wszyscy wiedzą,ale warto zapamiętać,że jeśli na torze jest kombinacja i pies poleci dołem drugą hopke to powtarzamy OBIE, powtórzenie tylko tej na której jest odmowa to DIS Quote
MusliStracciatella Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 na jakis czas wypadłam z agility ale oczywiscie wracam;) i teraz chciałam sie upewnic bo przegapiłam zmiane regulaminu...hustawka opuszczona zanim dolna rampa dotknie ziemi - to odmowa a nie bład nawet jesli strefa została zaliczona? Quote
Ludek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 MusliStracciatella napisał(a):...hustawka opuszczona zanim dolna rampa dotknie ziemi - to odmowa a nie bład nawet jesli strefa została zaliczona? To jest błąd. Quote
wix Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Mudik napisał(a):Widzę,że regulamin nie wymienia przebiegnięcia dołem pod hopką jako odmowa to jest to odmowa, błąd czy od razu DIS ?? moge sie mylic, ale mysle, ze odmowa - a jesli pies przekroczy nastepna przeszkode bez powtorzenia tamtej - to dis Quote
Asti Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Czy przewodnik ma prawo przeskoczyć tunel albo przejść pod kładką?:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Asti napisał(a):Czy przewodnik ma prawo przeskoczyć tunel albo przejść pod kładką?:evil_lol: Jasne, że ma prawo :evil_lol: ale dis się za to należy :evil_lol: Quote
Asti Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Jasne, że ma prawo :evil_lol: ale dis się za to należy :evil_lol: Buu:diabloti: Quote
Recommended Posts